- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Szaiasztok. Topicot nézem egy ideje és az alábbi telefonokat találtam meg ami nekem kellene kb 50k-ig bezárólag, HD kijelzővel 1GB rammal és sok egyéb extával. Ti melyiket választanátok átlag felhasználásara az alábbiak közül,napi 2-3 óra nyomkodásra max:
- Xiaomi Redmi 1S
- ZTE V5 redbull 1GB vagy +5-8k ért 2GB-os verzió
- Lenovo S660
- Huawei P6Ezen felül kérdésem lenne még mert ezen árban vagy picit olcsóbban ki tudónak hozni egy Nexus 4-es telót ebből az árból.
Ki mire szavazna, illetve írhattok újabb kínai/nem kínai használt telót is.
Segítséget előre is köszönöm.
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Ha szigorúbban az alábbi paraméterek között maradunk ki mit ajánl 30k környékén? (max +5k lehet a difi)
-HD felbontás
-4 mag
-normális Custom rom támogatás(Miui,AOSP,CM...)
-1 GB RAM
-max 4,5 vagy 4,7 "-os kijelzőDoogee DG350 vagy Jiayu bámely típus, Lenovo, Zopo, ZTE bármi márkának állok elébe, Huaei Y300-at szeretném leváltani!
Segítséget előre is köszönöm!
-
stigma
addikt
Hi, Ismerősőmnnek van egy Kínai THL W11-es telója ami tökéletesen működött de bemondta az unalmast sajnos, és az alábbi hibajelenség volt nála:
Fent nevezett telefonom először elkezdett vacakolni és állandóan újraindult. Egyszer aztán nagyon nehezen indult újra, sosem jutott tovább az android betöltéséig. Mikor végre beindult, egyik Sim-en sem volt térerőm. Erre visszaállítottam a telefont a gyári beállításra. Utána pár napig működött aztán kezdődött elölről. Ez addig ment, míg végül már semmit nem csinál. Be sem lehet kapcsolni, a kijelző sötét, a töltésjelző LED sem világít.
Van rá esély, hogy meg tudja javítani?Mit mondjak neki, van valami ,,orvosság" hogy meg lehessen babrálni vagy menjen inkább vissza Kínába?
Segítséget előre is köszönöm!
-
stigma
addikt
válasz
BullZeye #35981 üzenetére
Nekem jó lesz egy picit gyengébb is , majd később veszek valami normálisat.
Én még emlékszem a csoda Siemens telódra C35 talán ha jól emlékszem azt nyüstölted éveken keresztül , látom most már jó kis okoskát használtsz
Amúgy jó kis cucc amit írtál kb ~ S3-as tudásszínt van mögötte. -
stigma
addikt
válasz
Elektrosokk #35968 üzenetére
Sajnos nem, mivel még nekem sem ígérte meg hogy ténylegesen hoz majd.
-
stigma
addikt
Hi. Segítséget kérnék tőletek nagyjából bele-bele olvasgattam a topicba és telefonváráslás előtt állok.~30k környikén ti milyen telót vennétek?
Gyáró nem számít , a mostani ZTE Blade-t akarom lecserélni.
Ami a lényeg hogy "túl műanyag" ne legyen, 1GB RAM + 4" feletti kijelzője legyen és 1GHZ feletti Dual\Quad proci.Nézegettem van sok telót ZTE Grand X és V967S(mindkét teló akcióban 120$ környéke), illetve Lenovo A6xx-es széria.Illetve egy oldal sem lenne rosz honnan érdemes rendelni.
Árakat itt néztem. Ha szerencsém lesz Augusztus közepe vége fele egyik rokonom megy ki Kínába és akkor még postázni sem kellene a készüléket.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest