- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greg77
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Doogee DG800 Valencia, dual-SIM-es telefonom.
Eddig a SIM1-ben volt egy T-Mobile-os kártya, rendben üzemelt. Ma SIM2-be tettem bele egy Telenoros SIM-et, amire van mobilnetem. A szolgáltatás eredetileg DIGI-s, csak ugye a Telenor hálózatán megy. Kaptam USB-sticket is a mobilnethez, azzal rendben tudtam csatlakozni a Telenor hálózatához laptopról.
Az a helyzet, hogy a telefonon meg nem megy a mobilnet. Az állapotjelző szerint a Telenor 3G hálózatát látja. Az APN-t a Telenor útmutatása alapján állítottam be ([link])
Próbáltam azt is, hogy a Telenoros SIM-et átraktam a másik foglalatba, de ott is ugyanez volt (látta a 3G-t, de net már nem volt).
Van tippetek, mit kellene állítani a telón, hogy működésre bírjam a mobilnetet?
Segítségeteket köszönöm! -
greg77
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetek kérem dual-SIM-es okostelefon választásnál.
Méret: 4"-5" között. (Most egy Motorola Defy+-om van, az nagyon kézre és zsebre áll (3,7" képátló), viszont eljárt felette az idő, meg az igényeim is változtak ...)
Felhasználás célja: FB, Viber / Skype, GMail, alap net böngészés.
Egyéb igények: gyors működés (Android: min. 1 GB RAM), normál / hosszabb üzemidő (nagyobb akksi), esetleg strapabíróbb (nem nyitható-csukható tokban, hanem pl. zsebben hordanám), HD felbontás (ha már nagyobb a kijelző).
Dual-SIM, mert: flotta előfizetés az egyik kártyán, mobilnet a másikon (utánaszámoltam, így kedvezőbb - a részletekbe nem mennék bele).
Van rá max. 50-55eFt.
4G-t mennyire erőltessem a fenti célokhoz?
Kinéztem: Xiaomi Redmi 1S / Honor 3C / DooGee DG 800 / DG 850. Persze bármi érdekel, akár az itthon szélesebb körben forgalmazott márkák közül is (Samu, LG, Sony stb.). Windows Phone-os megoldás is szóba jöhet, nyitott vagyok rá.
A Nagy Fal mögül nem rendelnék, lehetőleg hazai forgalmazótól vásárolnék (de jó indokkal meggyőzhető vagyok)
Javaslataitokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest