- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
válasz
_Hodor_ #112235 üzenetére
Csak egy vélemény, hét rendelésem volt eddig a gearbest eu-s raktárából, sose volt gondom egynél sem. Persze lehet mázlim is, de én semmi rosszat nem tapasztaltam (három telefon, meg egyéb kütyük kb 20-180 pénzig minden árkategóriában elosztva... dx, ali, meg hasonló helyeken, mikor még nem volt ilyen nagy ráfigyelés a nem eu-s dolgokra, akkor kaptam arcba meglepetést rendesen.. - a telefont meg egy itteni fórumtárs üzemeltette oldalon magyar garival is megveheted, de nem csinálok reklámot neki..
-
H_András
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
H_András
tag
Szép napot, tudna valaki Budapesten ajánlani olyan szervízt, ahol "előítéletek nélkül" és márkafüggetlenül cserélnek mikro usb foglalatot? (elhajlottak- letörtek az érintkezők kisebb szerencsétlen fizikai behatás során, nem tudom tölteni a telefont sajna). Eddig két helyen voltam bent random a belvárosban, bicskanyitogató ahogy beszélnek az emberrel ha nem ratyi ájfonos vagy vagy nem Samsungot viszel
- "kínai gagyit nem vállalunk" - holott évek óta minden telefonon ugyanez a csatlakozó szabványos, meg úgy elmagyaráznám az ilyennek hogy a "gagyi" telefonom hány ismert márkát ver a mai napig kenterbe, de nem éri meg a fáradtságot..
Ha valaki tud normális szervízt, ahol emberszámba veszik a fizető kuncsaftotkérem tudassa, köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest