- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz
moli.hu #35456 üzenetére
Sorjaban:
-Igen, eros underground support van. Bar, a g3s nem lesz olyan eros sztem, mint a elodjeG3/N) es az utodja(G4).
-Ha kersz magyar nyelvet, akkor megmarad az angol is. Nyelv hozzadasa, azert tobb, mint egy fajl. Aki ert hozza es megvannak az eszkozei, rutinmunka plusz nyelvet telepiteni.
-Factory resetnel sztem nem szal el a root. De, nagyabol 2kattintas rootolni, ha megis.-Esely mindkettonel hasonlo, vagy megfogjak vagy nem. Szerencsere a nem jon be tobbszor, de egyiknel sem garantalt. Ez igaza arra is, hogy SG vagy HK.
-TEnyleg fogsz kapni tokot, szin random. Minidealnal nincs rejtett koltseg, bar a paypal feeben nem vagyok 100%ban biztos. Csomagra vmit rairnak, es 20$ erteket adnak meg. Attol, hogy gift van megjelolve, ugyanugy kibonthatjak, nem ezen mulik.
Garival nincs tapasztalatom, de ha rakeresel a topicban, talalsz infot. -
sasa311
veterán
válasz
moli.hu #20195 üzenetére
1500-as akku az nagyon halovány.
Amúgy magyaroknak annyi köze van az Atab5-höz, hogy kiküldték a kínaiaknak a szöveget, hogy mi legyen a dobozon, meg, hogy mit szitáljanak rá. És itt ki is fújt, egész biztos, hogy meg lehetne találni a kínai kódnevét is és 100$ körül kapnád kínából.
-
DJGABI
addikt
válasz
moli.hu #20195 üzenetére
Ebből csak a forgalmazás igaz, amúgy mint az összes többi ez is valami átmatricázott kínai cuccos (shenzen i57 vagy mi az eredeti neve). hát jah, a support nem az igazi. Jónak tűnik ez a Prestigio is, durván leesett az ára, a teszt alapján elnéztem az árát, nem hittem volna hogy ilyen hamar bement 40 alá.
-
Saccco
nagyúr
válasz
moli.hu #20139 üzenetére
Meg is találtam a hirdetést.
aTAB 5Phone Dualsim kártyafüggetlen mobiltelefon
39.990 Ft- 5" LCD 16:9 érintőképernyő (800x480), 5 pontos érintésvezérlés
- 512M DDR3 rendszermemória
- 2 beépített SIM kártya foglalat, 2G/3G támogatás
- Beépített 4GB NAND tárhely
- MTK 6577 Dual Core 1Ghz processzor
- Android 4.0 operációs rendszer
- 0,3 megapixeles első
- 5 MP-es hátsó kamera
- Wifi, Bluetooth, GPS
- Google browser, Google email, Gallery, MSN, SKYPE, E-BOOK reader
- Office szoftverVan topikja is: aTAB5 phone az M-tech-től (Olvasd el az összefoglalót!)
Így már nem is biztos, hogy "Ez a feltétel: "-itthon kaphato, magyar boltbol, magyar garanciaval" agyoncsapja az egészet."
-
-
fPApi
őstag
válasz
moli.hu #20139 üzenetére
"Milyen markak, modellek johetnek szoba, amire ra tudok googlezni?"
Szerintem ennyi kívánalommal nem a modellre kell "googlezni", hanem pl. beírod, hogy "dual sim ár", vagy "dual sim teszt", beállítod, hogy magyar legyen és láss csodát, már nézelődhetsz, válogathatsz kedved szerint. Ha esetleg már jobban megy a "guglizés", akkor finomíthatod a keresést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest