-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Köszönöm, ez egy igen pozitív beszámoló, még inkább megerősít a döntésben.
Nekem az Omnia kompromisszumköteles Win Mobile rendszere után megváltás lesz az Android, meg úgy összességében egy új, normális telefon mindenképp meg fogja könnyíteni az életem. Nem akartam tovább halasztani a cserét, két év használat, küszködés, idegeskedés után azt hiszem itt az ideje.Bízom benn, hogy hasonló véleménnyel leszek én is a telefonról. Nagyjából nekem is hasonlóak az elvárásaim. A kamera legyen minél jobb és ne merüljön le hamar. A mostanihoz képest biztosan óriási előre lépés lesz
Kicsit bennem van a félsz, hogy elromlik és bohóckodhatok a garanciával, de mi a garancia, hogy az itthon vásárolt hasonló árban lévő kevesebb tudású telefon nem adja meg magát idő előtt. Évek óta nézegetem felületesen ezt a kínai piacot, most úgy érzem bele kell vágnom, lesz ami lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest