-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmex82
csendes tag
válasz
djmex82 #82164 üzenetére
A saját tapasztalataimai írtam le elfogulatlanul.Nem vagyok THL ügynök,sem viszonteladó,csupán egy felhasználó.Aki kételkedik a telefon tudásában és teljesítményében,az járjon utána!Nyilván vannak telefonok jobb antutu ponttal,jobb konfiggal,de jóval magasabb áron.Az ár-érték arány abszolút vállalható!Ismerve a "csúcstelefonok üzemidejét,(ami sok esetben nagyon gyatra)ez a teló kompromisszumok nélküli!!!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
djmex82 #82164 üzenetére
Azért ezt teszteld le.
[link] Kijelzőidő a lényeg bár az se teljesen mond el mindent mert lehet pl. Ingressre hasznalni ahol megy folyamatosan a 3G mobilnet + GPS + kijelzo max fenyeron + proci + GPU, de lehet offlineba minimal fenyeron ebook-ot is olvasni.
Üzemidőben valóban kimagasló, de ettől még nem lesz kompromisszumok nélküli. Én sajnos sosem fogom megtudni milyenek ezek a telok az eletben, tökéletes a mostani.
Laza...: azt en hoztam fel példának, de pl. ez a 4K film se menne rajta. 160Giga.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- potyautas: Nóta állj!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest