- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
Xabi78
üzenetére
Igen, ez így korrekt! Mármint a teszt. Néhány éve foglalkozom GPS készülékekkel és egy készüléket sohasem próbáltunk, mindig volt mellette hasonló kategóriájú példány és egy referencia modell. A minap teszteltem a Hongmi 1S-t és egy Nexus 4-et. Önmagában mindkettő rendben volt, de az 1S-nél valakinek feltűnt, hogy megszakadt a jel. Aztán kiderült, hogy ugyanazon a ponton a Nexus4 is eldobta a jelet. Ha egyenként néztük volna, esetleg hardveres hibára tippelhetnénk. De sajnos külső zavaró tényezők is erősen tudják befolyásolni egy teszt eredményét.
Nekem is (illetve a feleségemnek) 1S van, pedig átmentem volna szívesen egy próba erejéig Gyömrőre. -
Zeki
nagyúr
válasz
Xabi78
üzenetére
Na egy ilyen kéne vazze!

Sok éve már, az index fórumán a videokamerás topikban ment a kinek f@szább a kamerája vita, mikor úgy határoztunk hogy nem tépjük tovább a pofánk, mert úgysem lehet meggyőzni a másikat, és összejövünk, és tesztábrán, meg a benti-kinti felvételen összehasonlítjuk a kamerákat.
Az egyik fórumos nyomtatott egy szuper nagy részletes tesztábrát, az asszony sütött pogácsát, és 6-an összemértük amink van.
Aztán kielemeztük a tv-n látott filmeket. Vita nem is volt, és kiderült mindenkinek, mit tud a kamerája a másikéhoz képest.
Utána nyugis lett az a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest