- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
1.
elnézést, valóban félrevezető, hogy az utolsó kép igen rövid idő után készült, de annak úgy gondoltam inkább az az információtartalma, hogy csupán 7 perces működés (reboot) után milyen orbitálisan nagy a kernel WL-ok száma!sajnos egyikről sem tudom micsoda és a Google sem vitt közelebb (nincs rájuk találat), így rejtély hogy a read_data_wake_lock, a KeyEvents és a különböző event-ek mi a büdös frászért mocorognak többezres nagyságrendben.
2. én sem értem, mindjárt csatolok egy CPUSPY-képet!
3. 2013. áprilisában szereztük be a család egy tagjának, egyidőben egy JY G2S-sel, de azzal nincsenek problémák
4. kb. 2 hete jelentkezett a probléma, mintegy a semmiből, illetve nem tudom mihez kötni. az appok frissítése Play-ről általában folyamatos, szóval nem tudom melyik apphoz kötni, illetve egyikhez sem tudom
5. az akksi kiváló kondiban van, de mivel 2 db-ot adtak hozzá anno, most a tartalékkal üzemel és a tünetek azonosak
6. köszönöm, meg fogom nézni!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Windows 11
- OLED TV topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest