Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
En is igy gondoltam regen, de valoban nagyon szep egy 5"-os IPS fHD felbontassal. Es hagyjuk meg, van aki igenyli a szepet. Sot, igazabol a qHD-ra mar en is azt mondom, hogy azert az mar nem elegans, legyen mar szebb a kep. El vagyok vele, de no!
A masik dolog, hogy a telefont 25-35 cm-rol nezem, a TV-t meg 3-4 meterrol, vagy meg meszebbrol. A monitort meg... valahol a ketto kozott.
A harmadik meg az, hogy nem jatszom, mint sokan masok, sot, kis lagok sem zavarnak, inkabb allo kepeket, szovegeket bamulok. Az legyen mar szep, eles, jol olvashato.
En sem igenylem, de tetszik, es lehet, nekem is lesz olyanom. De most asszem marad a kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest