- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Crytek #46790 üzenetére
Kína és a tesztelés nagyon is létező dolog. Vagy szerinted pl. Huawei nem kínai? Tudomásom szerint én már dolgoztam náluk, szóval van egy apró rálátásom arra, hogy milyen tesztek mennek le egy-egy terméken. Mint ahogy írtam is: nem kifizetődő hulladékot gyártani. Súlyos dollár százezrek és milliók mennek egy nap alatt a semmibe, ha a sor selejtet gyárt.
Mivel már nem létezik az a cég jogilag, akikkel dolgoztam, így leírhatom ide, hogy legyen némi anyagi érzékeltetése annak, amiről beszélgetünk: egy óra kiesés kb. 5 millió HUF kár / sor. Ebben a gyártó egységben egykor 16-18 gyártó sor ment. Kezd el felszorozni.... Kiesésnek számít az is, ha folyamat teszthibás panelek jönnek lefelé. Az még nem selejt, de pl. egy proci csere lazán 30k és megy vele a flash IC is, mert kimelegszik, ami megint 20 ezer körül van...
Szóval bízhatsz benne: a teszter nem érted van ott, hanem a gyárért. Csak az tudja megfogni még időben a hibákat. Na meg ugye nem véletlen van FPO gyártás.... Igen: Kínában is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest