-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
_X10Dead_ #45682 üzenetére
Jelenleg az összehasonlítási alapom egy jiayu g3. Ha ugyanúgy működik a G4-ben is, akkor számomra az már navigálásra alkalmatlan. Persze, google maps-en nekem is megmutatja hol vagyok, viszonylag pontosan, de ha nekiállok mozogni, általában párhuzamos utcákra áttesz, bemegy a körforgalomba mikor én a bejáratnál megálltam, késik 3-5 sec-et, és még sorolhatnám. És kb ugyanezekről a problémákról írnak, már amennyire meg tudtam fejteni a google translate által lefordított oroszt
Újra mondom, örülök neki, hogy a tiedben tökéletesen működik. De sajnos az információ gyűjtésem alatt azt tapasztaltam, hogy nem az az általános.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest