- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4409 üzenetére
Amúgy abból a szempontból vagyok a legcsalódottabb, hogy miután lemondtam a G3-ról, és kinéztem ezt (ami nekem tökély, olcsó, QVGA, gyors, 4.3" ideális nem tepsi és nem is mini, HDMI, mindent tud kivéve magnetic sensor), túl szép is lett volna ha úgy mond bagóért megérkezik, és 3 hét után már a kezemben foghatom....
(#4409) Stanley-B.: ez azért nem semmi. hihetetlen pénzmozgás van ott. és ez jó kezekben, jól forgatva....a telefon bevétel az egy minimális mellékes ez mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest