Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
az igaz, hogy rengeteg pénzt szednek be olyan megrendelésekre is ami nem elérhető, de chaten rájuk írsz, hogy refund és 6 órán belül már jön is.
Nekem volt olyan is, hogy telefont küldtem vissza mert nem volt jó, refundolták gond nélkül.
Mikor egy A5S-t küldtem vissza, mert nem bootolt még ők maguk (!!!) írtak nekem emailt, hogy visszaérkezett, átadták javításra. Ehelyett is refundot kértem és kaptam is azonnal.Szóval lehet, hogy sebességben stb. nem jó, de a tapasztalataim alapján megbízható az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Update 09.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest