- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Nem értem a problémát... bár nem akarok belekontárkodni...
2 db telefon esetén mi történik, beszélsz az egyiken, mire csörög a másik... mit teszel? egyszerre nem tudsz beszélni a kettőn, akivel beszélsz kénytelen vagy tőle elköszönni, vagy megkéred, hogy tartsa a vonalat, amíg a másikon lerendezed a hívást.
Ezt a dual standby sim is tudja... beszélsz az egyiken, mire értesít, hogy a másikon kapásod van, eldöntheted, hogy felveszed, vagy sem. (ugye privát a bejövő hívás, vagy céges).
Rosszabb esetben a futó hívásod a másik bejövő miatt megszakad és majd újrahívod. Alapesetben is megszakadna a privátod, (el kell köszönnöd, le kell raknod) ha a főnököd hív, mert ugye azt fel kell venned.
Annak az esélye, hogy egyszerre keresnek a két számodon pedig statisztikailag eléggé valószínűtlen, bár nem lehetetlen, kivéve, ha állandóan a telefonon lógsz.
szerintem.
Persze engem nem zavarna a dolog okostelefonon, hisz voip-on 3 Ft-ért hívok bárkit, így nem tétel, 5-10 percet pedig biztos tud(na) várni a privát beszélgetés. A cégest meg a cég fizeti... Igaz ez én vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest