- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
domerator #36443 üzenetére
Nézd meg alaposan. Nem azt mondja, hogy 2GB RAM, hanem hogy Ram: 2G - ami valószínűleg azt jelenti, hogy 2Gbit, azaz 256MB. Ezzel gyakran trükköznek az olcsó telefonok esetében.
Amit sajnálok, az az ,hogy a nem hozzáértő emberek így vesznek kínai telefont, majd pedig egy tapasztalat alapján szidják mindet, mondván, hogy nekik már volt ilyen, ők tudják, miről beszélnek. (A készülék vásárlója is valószínűleg így érzi majd)Nekem még nem volt ZTE Kis és hasonló telefonom, én egyből komoly hardverrel kezdtem, mert inkább spóroltam rá többet, de tudtam, hogy semmit nem fogok elérni azzal, ha magamat csapom be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest