- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
covek
csendes tag
válasz
Telegdy #33183 üzenetére
Szerintem nem kell aggódnod! 11-én rendeltem. Kiderült, hogy 10-11-12 valamilyen kínai ünnep. Majd 13-án
jött egy email, hogy az amit rendeltem nincs a gyártónál és módosíthatok. A különbözetre is kaptam ajánlatot amit elfogadtam. Majd 14-én jött újabb email, hogy feladták és megadták a tracking kódot is. Most még a tracking kód sem látszik sehol, mert még nem került be a rendszerbe. Hétfőn vagy kedden talán már látható lesz a neten a csomag útvonala! Tehát ha hétvége van akkor Ne várj semmit szerintem! Hétköznap lehet, hogy aonnal reagálnak, de ünnep és hétvégi napokon miért tennék ezt? Ha nekem lenne webshop-om én sem reagálnék ilyen napokon! Türelem szerintem és terem neked telefon (vagy amit rendeltél)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest