- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
valenc #28915 üzenetére
Nyilván, mivel ők csak kereskedők, ők nem tudnak kihagyni egy gps chippet egy telefonból
Csak arra utaltam, hogy miután fizettél és elküldenek "valamit" (nekem pl. nem is olyan típusú telefont küldtek, mint amit kértem ( [HDC galaxy mini I9300-at rendeltem], ez van a mai napig a rendeléstörténetemben is és egy ilyet küldtek helyette - ráadásul egy feketét és egy rózsaszínt
)
Amíg vásárolnál addig rögtön kapsz válasz e-mailt, mikor reklamáltam 3 napig nem válaszoltak egy levélre sem.
PP dispute-ra pár nap után válaszoltak, hogy ez van. Megírtam nekik, hogy vagy vegyék vissza a telefonokat vagy refundoljanak 20$/telefon. Hallani sem akartak egyikről sem, indokot nem igazán írtak. PP végül visszautalta a 20$/telefon árat egy claimben.
Szóval nem a legmegbízhatóbb webshop, annyi szent.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest