- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
valenc
üzenetére
Nyilván, mivel ők csak kereskedők, ők nem tudnak kihagyni egy gps chippet egy telefonból

Csak arra utaltam, hogy miután fizettél és elküldenek "valamit" (nekem pl. nem is olyan típusú telefont küldtek, mint amit kértem ( [HDC galaxy mini I9300-at rendeltem], ez van a mai napig a rendeléstörténetemben is és egy ilyet küldtek helyette - ráadásul egy feketét és egy rózsaszínt
)Amíg vásárolnál addig rögtön kapsz válasz e-mailt, mikor reklamáltam 3 napig nem válaszoltak egy levélre sem.
PP dispute-ra pár nap után válaszoltak, hogy ez van. Megírtam nekik, hogy vagy vegyék vissza a telefonokat vagy refundoljanak 20$/telefon. Hallani sem akartak egyikről sem, indokot nem igazán írtak. PP végül visszautalta a 20$/telefon árat egy claimben.
Szóval nem a legmegbízhatóbb webshop, annyi szent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)