Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csygusz
tag
válasz
fateless
üzenetére
Én meg pont nem a dual sim miatt vettem ilyen készüléket, csupán a pénz szűkében levő, de relatív jó teljesítménnyel rendelkező készüléket szerető ember vagyok. Az a tipikus olcsón jót(már amennyire nevezhető jónak)
A Win8 telefonon nagyon bejövős. A legtöbb holmim így is officeos, azok simán mennek rajt, zene, film, akármi megy rajt, de nem olyan macerás ezeket másolgatni, mint egy ájfonon.
Hétvégén volt nálam egy iPhone 3GS az amilyen leharcolt állapotban volt, még mindig működött, ez a meglepő, úszott, összetört, szétesett, elvesztek a gombjai, de még mindig működik, csak cserélni kellett rajt egy érintő panelt
Szóval ilyen strapa szempontjából jó készülék, de az én pénztárcámhoz már drága.
Win phone is tartogat ugyanennyi megbízhatóságot szoftveresen talán, mint az ios, de egy hajszálnyival kevesebb pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- GTA V
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Anime filmek és sorozatok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval ilyen strapa szempontjából jó készülék, de az én pénztárcámhoz már drága.