-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyika1
tag
Na, ma megrendeltem az amokbuy-ról a Lenovo A750-est. Tegnap este csak a banki átutalást ajánlotta fel az oldal, de megreklamáltam és törölték a megrendelést.
Majd ma jött egy üzenet, hogy paypal-al is tudok fizetni. Ez + 5,4 usd-be került, így összesen 156, 4 USD a vége, a bankszámlám 35.598. Ft-al lett megterhelve. Ennyiért szerintem simán megéri, főleg ha Hungobungo fórumtárs munkájának köszönhetően lesz hozzá magyar rom is.
Ezúton is köszönöm a fáradozását!!!
Írtatok még kezdeti kompatibilitási problémákról és bugokról (sms), ezek mennyire zavaróak?
Meg lehet őket oldani, vagy ezt a kompromisszumot be kell vállalni a magyar nyelvért cserébe???üdv
-
Stehe
aktív tag
Zopo is szimpatikus, ahogy látom főleg a design terén van különbség a telók között...
Led plusz kamera nem fontos, inkább hogy a többi alapfunkció rendesen működik-e? GPS, Wifi, BT?
Procija gyorsabb a jelenlegi Blade-mnél, remélem a kijelzője is szép... 150 dollárért viszont a Lenovo tényleg j vételnek tűnik! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Disney+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest