- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Sanyesz. #14005 üzenetére
Igazából nincs értelme, én csak azt hittem, hogy ha valamiért majd gyári visszát kell nyomni rajta egyszer, akkor el fog tűnni mindenképpen az IMEI, és csak root-tal lehet majd visszaállítani, ezért akartam egy olyan megoldást, amivel atom bebiztosítom magam minden ellen, mert én meg nem leszek feltétlenül itthon, hogy meg tudjam oldani, de ha csak annyit mondok majd távsegítséggel, hogy nyomj hang fel+bekapcs. gombot, aztán ugrálj a hangerő gombokkal a Backup and Restore-ig, ott nyomj a Restore-ra, az SD kártyán meg ott lesz mindig a mentés, akkor minden meg lesz oldva.
Jah, van egyébként olyan app is, amit jó lenne kipucolni.
Köszi, hogy segítetek, de minden előtt baromira érdekel, hogy mi van ezzel a Backup-Restore dologgal, mennyire teljes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest