- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
Azért mert senki nem írogat a topikba még látod, hogy kiknek van(volt) ilyen és rájuk írhatsz priviben ... És hidd el, hogy számít a valamilyen szintű hozzáértés. Rém nehéz segíteni úgy valakinek, hogy egyik fél sem tudja pontosan mit lát, mi mit jelent, stb. Ha előttem van egy ilyen telefon vagy használtam már, akkor meg tudom nézni, rájövök mi lehet a gond, esetleg mit értesz félre, mit állíthattál el. De az eddig válaszolók is az általános tapasztalatokból, a saját készülékeikből indultak ki. Ezeket a válaszokat meg te sorban kilőtted. Nem mész be sehova a készülékeddel megkérdezni, nem keresed meg a (volt) tulajokat válaszért. Így nem lesz hamar megoldás ...
Na, csinálj képet a Beállítások - SIM kártyák részről, aztán a Beállítások - Adathasználatról
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest