Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
madrac
üzenetére
Fogalmam sincs, valami ezeréves zs-nél annak idején bohóckodtak qualcomm tool-al, de másik márkánál ugyanazzal a soc-al nem működött. Nem mentem utána, mostanában pláne, én eleve olyant veszek hogy jó legyen. Csak olvasgatás közben bele lehetett akadni ilyesmibe. Manapság meg ezek már nem igazán működnek, bár mintha valami leeco rémlene, de nem 100%.
Olyant én nem írtam hogy minden telefon minden frekit támogat, nem tudom honnan szeded. Minden SOC adatlapjáról meg lehet nézni hogy miket támogat, meglepő módon nem egyformák a termékek, sőt csodák csodája a drágábbakban jobb képességű modem rész szokott lenni. Eleve a B20 támogatással indult a diskurzus, azt pedig már jópár éve bármelyik szutyok SOC támogatja hardveresen. Az olcsókban a zs gyárak legtöbbször benne szokták hagyni amit a SOC tud, a drágábbakban már lehet válogatni a többől, gyártótól függ mit állít be.
A B20-at meg bármelyik mai készülék vihetné, ha gyártáskor nem tiltják le.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest