-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
cappa72 #12150 üzenetére
Igen linkelve van a második partícióra.
Pedig kb ugyanennyi app volt rajta, de azóta leszedegettem a játékokat, úgy sem mennek rajta (pl. angrybirds), helyette tettem fel g:hu-t meg vatera appot, stb. De ezek mind mentek át az sd-re. Ezért nem értem és sem, hogy mi bánat foglalja a /data partíciót.
Arra gondolok, hogy valahol lehetnek rajta valamilyen temp file-ok, vagy valami. Már találtam rajta egy pár 3-500kb-os log file-okat de vagy 20-at. Ezekből letöröltem a régebbieket, így szabadult fel némi hely. Most nem nyafog, van 32Mb szabad hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Torrent meghívó kunyeráló
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest