Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
motocoder
üzenetére
Az LTE-vel is mellélőttél... Pedig szakmai alapon megérveltem.. És látod ,ezt se akarod elismerni ,csak durrogtatod a saját igazad.... Merazúgyvan....
Akkor mi fog téged igazolni? Majd belenő az antenna?

Nekem ne magyarázz kínai telefonokról.... Ismerem én is és mindenki itt őket... Elég sokat teszteltem is... Nem sok nagyobb kínai telefonkedvelő van itt nálam, legalábbis az elsők között voltam.... Talán... De mégse verem a mellem, hogy márpedig én linkeltem itt először a zantelifot..... Minek kell nagyképűsködni?
Kit érdekel?De attól még ez engem, de Téged se jogosít fel, szakmaiságot nélkülöző dolgok írására... Nem? De?
Főképp ezek a "majd az élet engem igazol" típusú paradigmákat rühellik a fórumozók...
Tiszta? És bocsi, hogy estére ilyen f.sz stílusban írok.. De mára szerintem kimaxoltuk a témát...
Szóval csiszolsz a mondandódon ,ha akarsz, ha nem... De mi továbbra is f.szok leszünk, ha olyat írsz ami ilyen megmondóemberes, vagy netán nem szakmai...
@kornelka: Köszi
de mindig van hova fejlődni, és én még csak egy tesztelő vagyok. Sokkal komolyabb munkásság van néhány fórumozó mögött, akiktől én is sokat tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- BestBuy topik
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Windows 11
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de mindig van hova fejlődni, és én még csak egy tesztelő vagyok. Sokkal komolyabb munkásság van néhány fórumozó mögött, akiktől én is sokat tanultam.