-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
ÁrPi2 #116524 üzenetére
Szia! Az antennával biztosan nem játszanak. DE a modulok lehetnek más sávszélességűek. Egy példa LTE modulok. Jó tudom, hogy a telefonokban nem ilyen van! De a frekvenciákat azért valahol érzékelni és osztályozni kell. De ez szerintem nem úgy működik mint a rádiónál, hogy ha nem jó egy kicsit "tekerek". Nekem csak TV antennával van tapasztalatom, de ott sem volt/van fenékig tejfel az egész frekvencia sáv. A szélesebb spektrum ahol már a falusi 800Mhz-tól indul az valószínűleg egy telesen más fogadó modul. Azt pedig átírni hát...Nem hiszek benne.
Nem felszabadításról van szó hanem kiszélesítésről. Valahogy olyan mint az első analóg satelit vevőgységek voltak. Amikor rá 4 évre jött egy másik szabvány akkor meg jött a másik beltéri, ami szélesebb sávot tudott! Ezután, hogy senkinek ne legyen jó kidobatták az összes beltérit és jött a digitális ami egy még szélesebb sávot tudott. Na akkor szálltam ki az egészből. Még a földi vételhez készítettem szűrőt is erősítőt is. De ez már egy teljesen más világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest