- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
tutis #103669 üzenetére
Én elégedett vagyok az enyémmel (THL T6 PRO), szerintem hozza az általad elvárt szintete. A hardverspecek mindenesetre megfelelnek az általad támasztott követelményeknek.
.
EU warehouse-ból 38-ért vettem a télen. Comebuy.com.
.
Mondjuk most, ahogy nézem, nem lehet kiválasztani a warehouse-t, automatikusan a németet adja - az ár viszont kínai (112 dollár), ami nekem 130 körül volt, ha jól emlékszem, amikor a hong-kongi helyett a német raktárat választottam. Lehet, hogy trükköznek, és csak karácsony előttre bérelték a raktárat.
Az oldal neve sem comebuy.de, ahogy télen volt.
.
Mindegy, a teló jó, esetleg nézni kell egy másik, tutira EU-ból szállító webshopot.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest