- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
podiumocska #16804 üzenetére
Húúúú... Ez egy 2012.10.30-i hsz-re volt válasz?
Minden elismerésem, ha odáig visszaolvastál. -
Sanyesz.
őstag
Ha valakit esetleg érdekel, akkor ma este igyekszem felrakni a G3-ra való 4.1.2 ß1 gyári ROM JB-re optimalizált repo-val készül magyarítását. Egyelőre ez is csak egy ß
verzió, hiszen igen jelentős különbségek vannak az ICS és JB kifejezéskészlete között. Korábban írtam, hogy több apk összevontan szerepel a JB-ben és hát a teljes Google eszköztár (hangalapú herkentyűk, navigálás, egyéb nyalánkságok a'la QuickSearchBox).
Egy részét németből fordítottam, mert ott egyértelműbb a meghatározás, egy része meglefordíthatatlan, mert nincs magyar megfelelője (pl.SuperUser egyes kifejezései).
A 4.1.2-höz fel lehet tenni a PhotoSphere kiegészítést (Gallery2 helyett), ami még nem teljesen tökéletes, illetve célszerű leszedni néhány csalafinta kínai alkalmazást (SMSreg, Phonelog, Modemlog, UC Browser).
Aki már próbálta, láthatja, hogy már a CWM már választani kell normál és recovery típusú indítás között.Ezt követően lép a CWM-be. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #16763 üzenetére
Hmmm... Saját magadat cáfolod megint. Egyrészt leírod, hogy "A kínai ajándék kiegészítők minősége továbbra is csapnivaló.", utána meg azt írod, hogy "múgy csak nekem tűnik fel, hogy egyre több "hibás" G3 jut magyarhonba?"
Ha egy fülhallgató hibás, akkor ugye nem a G3 hibásEgy fülhallgató a falusi búcsúban egy pálcán van a céllövöldében, azaz nem egy nagy beruházás, ha másikat kell venni. Arról nem is beszélve, hogy nem minden webshop adja a G3-hoz. Eddig 4 darab G3 fordult meg a kezemben, egyhez nem volt fülhallgató. Légy szíves említs meg 2-3 olyan esetet, amikor a G3 volt egyértelműen hibás.
Tegnap is azt írtad, hogy a "GPS alapban gyenge". Hevizms kollégához csatlakoznék: erről szó sincs, nekem teljesen jól működött/működik. Jól működik a 4.1.2-ben is, pár napja használom.
Mindössze arra szeretnélek kérni, hagy a valós tényeket írd meg és ne általánosíts egy-egy egyedi (vélt vagy valós) eset kapcsán.Köszi.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Xabi78 #16526 üzenetére
Mire kijön egy "stable" JB 4.1.2 változat a G3-ra, addig talán a "Beta 1"-ből már lehet olyan friss repo-t gyártani, ami már eléggé minimalizálja az angol kifejezéseket.
A gond az, hogy némileg más az apk-szervezés a JB ROM-ban, több apk-t már összevontan tartalmaz, illetve ott van a "kedvencem" a QuickSearchBox a maga kb. 800 sorával és egy csomó lefordíthatatlan (pontosabban nem érdemes lefordítani) kifejezésével.
Igazából a Beta 1 is elég "stable", egy ismertebb hibája van, hogy az egyik SIM-nél nem műxik a videóhívás. Ez itthon gondolom egy kardinális kérdés és frissítést kizáró ok. -
Sanyesz.
őstag
válasz
miklosandras #16433 üzenetére
Még ne köszönd, mert úgy nézem, el leszek vele egy darabig
. Úgy értem, hogy ma nem nagyon lesz belőle finomított ROM. De ha összeállt a kép, felrakom dropbox-ra és jelentkezem.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
miklosandras #16421 üzenetére
Leszedtem én is az eredeti ZIP fájlt. Magyarítás után csont nélkül felment az 5.5.0.4-es CWM-mel.
Az új/módosult apk-t magyarítását hamarosan megcsinálom (AutoClear, Camera, Superuser, ToDo, Voice Search, Video Player, Google stb.).
Most, hogy van nálam két szűz, eladásra szánt G3 azokon simán ki tudom próbálni, nem kell félteni az adatokat. -
Sanyesz.
őstag
Ha nem a PayPal számol el, akkor van benne "lutri", mert ha valamelyik "nagytudású" politikusunk olyat nyilatkozik, ami a forint árfolyamára is hat, márpedig ilyen gyakran van
, akkor valamennyit veszthetsz az ügyön, de egy 150-200$ körüli tételnél ez nem eget rengető. Viszont a PayPal árfolyama kb. +10 HUF/USD.
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Már többször volt ez téma. Áruljátok már el, hol állítod be, hogy a saját bankod árfolyamával váltson PayPal bankkártyás fizetéskor, mert ilyen opciót én eddig nem láttam.
Amit láttam, az az, hogy vagy a PayPal saját árfolyamát alkalmazza (az a rosszabb), vagy a kártyatársaság árfolyamát. E kettő közül lehet választani (szerintem). -
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! A #14765-ös hsz-ben van egy leírás, hogyan lehet privát csengőhangot beállítani a G3-ra.
Én - tudat alatt- még november valahogy máshogy beállítottam. Nekem az SD-n a Zene/Ringtones mappában vannak a saját csengőhangok. Azóta is működnek, pedig egy-két ROM csere volt.
Ha kipróbálom a fentiek szerint, akkor a media/ringtones/audio tartalmát nekem nem ajánlja fel.
Egy srácnak kellene segíteni, akinek eladtam egy G3-at.Ötlet? Javaslat?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
encore22111 #15937 üzenetére
Nincs - még!
Mi szükséged lenne rá?
Lehet, hogy a JB majd meghozza ezt a lehetőséget, de még gyerekbetegségekkel küzd a G3 vonatkozásában. -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Kedves G3 tulajdonosok!
Akit esetleg érdekel, a 2012.11.29-i gyári ROM magyarításának finomított változatát le lehet tölteni innen.
Köszönöm azoknak, akik a visszajeleztek a még angol szövegmaradványok miatt. Azt nem állítom, hogy ez már tökéletes, de teljesebb, mint az előző variáns. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #15716 üzenetére
Már szeptember óta van, legalábbis én azóta használom a tableten.
A magyar oldalán is elérhető.
Jogosultság állításra az Android Commander is jó. -
Sanyesz.
őstag
Tedd fel a MobileUncle-t, azzal is próbáld meg buherálni a szenzort.
-
Sanyesz.
őstag
Az USB debugging kikapcsolása után lehúztad, majd visszadugtad a kábelt?
Ez csak a virtuális pendrive-hoz kell, más esetben vissza kell kapcsolni ezt a checkbox-ot.A MyPhoneExplorernek van WiFi-s kapcsolata is a telefonnal. Az sem műxik?
Ha driver probléma, akkor USB driver ügyben esetleg nézz körül itt. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Terentius #15437 üzenetére
Egy centért adják.
Téged valaki/valami nagyon megvezetett az etotalk-kal.
Két G3-at rendeltem a Minideal-től, mindkettő angol nyelvre állítva érkezett és alapban tartalmazta a play-t. Nem is értem az aggodalmat.
Egyet rendeltem a Cellphonemictől (Bedove i5), az eleve (nagyrészt) magyar nyelvvel jött (szintén play-jel).
Nem kell megijedni az Antelife-tól sem, bár nekem éppen ma volt egy rossz élményem velük.
Az etotalk egy bolt a sok közül. Lehet, hogy a PR-jük a saját(?) ROM-mal. Esetleg Te is ebbe a csapdába estél bele.
A DHL része sötét ló. A múlt héten jött így egy autós kamera, azzal nem volt gond. -
Sanyesz.
őstag
Csak egy érdekesség az Antelife-ról:
Egy hete rendeltem egy ezüst G3-at (DHL-lel) havernak. Nagy piros betűkkel "IN STOCK" volt (fekete és ezüst). Erre most
kapok egy mail-t, hogy egyébként ezüst az nincs, talán egy hét múlva lesz, csak fekete van. Pont az ezüst lett volna a fontos és gyors szállítás...
Ennyit erről... -
Sanyesz.
őstag
Köszi a "bókot", de azért ne túlozzunk.
Én csak tovább fejlesztettem egy már meglévő vonalat, különös tekintettel a G3 ROM-jára.Más: Az alábbi mail jött most a minideal-től (nemrég volt téma a G2S):
hello,friend,
the model jiayu g2s mtk6577t 1.2ghz in stocks now
http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html
Retina 2048x1536 capacitive screen android4.1 only 249.99$ via sg post -
Sanyesz.
őstag
válasz
hun_gery #15326 üzenetére
OK. De bocsáss meg, akkor miért használsz magyar Windows-t vagy Linux-ot, magyar Office-t, ha egy csomó másik app csak angolul érhető el? Egyszerűbb lenne homogén nyelv használata. Valahogy így van ez a telefonokkal is. Szeretjük (szeretem), ha magyarul beszélget velem.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
viralmind #15311 üzenetére
Azért, mert magyar emberek vagyunk és szeretjük, ha történetesen a telefon is a saját nyelvünkön kommunikál velünk.
Persze, nem feltétel a magyarítás, de itt éppen erről folyik a vita, hogy megéri-e ezért felárat fizetni. Nyilván nem Te leszel, aki legnagyobb elánnal érvel a magyar nyelv mellett.
Mondjuk én is ismerek olyat, aki direkt angol Windows-t használ, csak ne magyar legyen. -
Sanyesz.
őstag
CWM-mel rakható fel.
Sajnos azóta nem jelent meg hivatalos gyári ROM, csak mindenféle LeWa variánsok, illetve többszörösen buherált (UMI X1), majd némileg optimalizált 4.1.2 JB, de az ominózus LED-kezelési, akku töltés kezelési hiba még a mai napon megjelent legújabb példányban is benne maradt.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #15214 üzenetére
Én csak a MobileUncle-t használtam.
Felrakod az SD-re az említett CWM fájlt, majd Recovery Update menüpont. Kitallózza az SD-n a fájlt, ha több is van, akkor mindet és Te kiválasztod, melyik menjen fel. Ezután megkérdezi, hogy el is akarad-e indítani recovery módban a telefont.
Ennyi. Én eddig mindig ezt a módszert használtam, az SP Tools-t sosem. Root kell hozzá. -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sir Riccio #15017 üzenetére
Ha jól emlékszem, kettőt rezdül bejövő SMS-nél.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #14997 üzenetére
Bocsáss meg, én nem ismerem az általad javasolt kollégát, de miért lenne ő megbízhatóbb, mint egy jól bejáratott webshop. Nem feltételezem, hogy "kamionról leesett" áruról van szó, mert hangsúlyozom, nem ismerem az illetőt.
Önmagadnak mondtál ellent, amikor lehúzod a Mymemory cuccait, aztán közlöd, hogy Te még ennél is olcsóbbat vettél. Olvastam a Team Group-ról, tapasztalatom nincs velük. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
ff-thomas #14972 üzenetére
Hát nem tudom. A Vaterán van egy-két "elszállt" áron kínáló illető, de talán egy esetben van kéznél a cucc, a többi megrendeli Neked (!) Kínából.
Valamelyik még a típusát is titkolja, nehogy a konkurencia kilesse, milyen jó telefont árul.Sőt, azzal is hitegetik az érdeklődőket, hogy a készülék ára csak átmenetileg ennyi, hamarosan 130 ezer Ft körül lesz.
-
-
Sanyesz.
őstag
Szia!
1. Lezárni több lehetőség is van. Pl. Bekapcsoló gomb rövid megnyomása (a beállításoknál a checkbox-ot be kell kapcsolni). Én személy szerint a Screen Off apk-t használom, ekkor egy ikonra tapizva is lezárható.
2. Az, hogy melyik kártyáról hívsz, szintén beállítható. Egyrészt hozzá lehet rendelni SIM-hez kontaktot, illetve be lehet azt is állítani, hogy mindig kérdezze meg, melyik SIM-ről menjen ki a hívás.
3. MyPhoneExplorer (Wifi, Bluetooth, USB is műxik)
Röviden ennyi.
-
Sanyesz.
őstag
Ma megjött a szürke G3. Eleve eladásra rendeltem, ezért kéretik nem megkövezni, ha majd nem pont annyiért kínálom, mint amennyibe került.
Azaz nem éppen az itt gyakran megforduló T. fórumtársaknak szánom.
Már felkerült rá a 1129-i gyári, magyarul is tudó ROM, illetve újra rootoltam, illetve pár apk. A többit majd a leendő tulaj fantáziájára bízom. -
Sanyesz.
őstag
válasz
csepelball #14711 üzenetére
Ha valaki Android Commanderrel szeretné kicserélni a Jiayu G2D-ben (MTK6577) az alkalmazásokat, akkor erről a linkről le tudja tölteni a magyar nyelvet is tartalmazó változatokat (az eredeti ROM ez volt: ROM Jiayu_G2D_ROM_12.10.26_9f29f)
A teljes ROM most megy fel, ha "felért", a linket publikálom.Beers: Nekem sincs, de lehet, hogy rendelek egyet havernak. Holnap a Pandawill "happy hour"-ban akciós lesz (ha jut).
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csepelball #14711 üzenetére
Nekem semmilyen nincs, ott van a hsz-ben (#14708).
Pontosabban nekem G3 van. De már szedem le a G2D-t
Ha átfordítottam, feltöltöm a DropBox-ra. -
Sanyesz.
őstag
válasz
csepelball #14709 üzenetére
Ezt nem néztem. De ha van kéznél 6577-re való ROM, azzal is megpróbálhatjuk.
Ez minden bizonnyal kétmagoshoz való ROM lehet.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #14680 üzenetére
Leszedtem Hevizms kolléga által linkelt "gyári"-nak titulált ROM-ot G2-re (20120821). (Custom ROM több is elérhető pl. itt is)
Ráfuttattam a jBART-ot és az így keletkezett magyar nyelvet is tartalmazó változatot feltettem ide.
Kipróbálni nem tudtam, mert nincs ilyen készülékem, tehát kizárólag saját felelősségre tesztelhető. -
Sanyesz.
őstag
Semmilyen vehemenciával nem támadom.
Mindenki maga dönti el, mit vesz meg. Csak leírtam a véleményemet. De tudom, hogy ez a ROM nem teljesen magyar.
Viszont azt továbbra is fenntartom, hogy akkor "bebetonozod" magadnak ezt a ROM-ot, mert ugye az etotalk nem biztosít frissítéseket.Neked még megvan a G3?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
pecsivsk #14636 üzenetére
Ahogy gondolod.
Nem az 5$ a sok, hanem az, hogy csak részben magyar a ROM.
Ezen kívül ezt a ROM-ot akkor le sem cseréled soha?
Tényleg nem kell "szenvedni" a felrakással. Valóban nem 2 perc a művelet, de a 15-be már belefér.Most rendeltem Antelife-on, DHL-lel 215$-ért. Egy 4GB-os microSD "free gift".
-
Sanyesz.
őstag
válasz
pecsivsk #14631 üzenetére
Semmiképpen nem éri meg G3 esetén pénzt áldozni az etotalk féle "magyarított" ROM-ra. Egyrészt azért, mert csak részben magyar nyelvű, másrészt pedig a G3-ra nem "szenvedés és macerálás" egy magyar nyelvű ROM felrakása.
De szerintem a G3 nem az etotalknál a legjobb vétel most. Nézz körül máshol is. -
Sanyesz.
őstag
válasz
robit1973 #14600 üzenetére
Bocs, de itt nem erről van. Amit régebbről idemásoltál, eleve úgy kezdődik, hogy "ZIP-pelt" ROM. Egyébként is a jBART-ot használjuk, mert a sima BART nem fordít le minden apk-t.
Amiről mi beszélünk, azzal éppen az a baj, hogy nem ilyen formátumú.
A CWM img és tar típusú mentéseket készít, amivel a BART nem tud kezdeni. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
pmikloska #14591 üzenetére
Nekem nem nagy krízis, mert G3 tulaj vagyok, ott meg már rég megoldott dolog a magyar ROM. Csak próbáltam utána járni a W5-nek is.
#14590: Az a helyzet, hogy létezik egy-két Windows-os alkalmazás a system.img kibontására, de tudtommal visszafordítani csak Linux alatt lehet valami más applikációval.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hunaqua #14586 üzenetére
Kíváncsiságból leszedtem egy THL W5-re való ROM-ot valamelyik orosz fórumról (W5_EN.COM.7z).
A gond az, hogy egy ez nem CWM-mel, hanem SP Flash Tools-szal felrakható változat. Nem ZIP formátumú és más a szerkezete (IMG fájlok), mint amit a BART elvár.
A system.img-t kellene kibontani, belevarázsolni a magyar nyelvet, majd visszafordítani (valahogy). -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #14571 üzenetére
Ezen a linken azt írja a srác, hogy az 5.3-as CWM-mel rakta fel a JB-t, majd a teljes wipe-ot csinált. Az előtte szólók között volt, aki a 6-os CWM-et használta. Valakinek kétpercenként újraindult, másnak működik.
Az tény, hogy amikor én felraktam, fel is tűnt, hogy nem törölt semmit a telefonról.
-
Sanyesz.
őstag
Tettem egy kósza kísérletet az 20121215-i (YiZhi féle) 4.1.2 JB felrakására a G3-ra a 6.0.1.1-es CWM (kínai nyelvű
) recovery-vel.
Sok esély nem adtam neki, mert a német fórumon "nem ajánlott" minősítést kapott, bár valami lengyel fórum szerint sikerült működésre bírni.
Nekem nem igazán működött. Magyarítottam, felraktam, el is indult, de nem stabil. Ha jól látom az UMI-ra fejlesztett változat átültetése a G3-ra.
Ha valaki vállalkozó szellemű, szeret kísérletezgetni, rápróbálhat. Én pár perc után visszatettem a stabil (gyári) 2012.11.29-i 4.0.4-et.A linkek itt vannak.
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
flash pete #14485 üzenetére
Hmmm. Köszönöm, hogy éppen velem kezdesz el veszekedni.
Most írom le harmadszor, hogy nem vagyok vevőjelölt. G3 tulajdonos vagyok.
DE: ha visszaolvasod a hirdetésed eredeti szövegét, akkor ott áradozol a telefonról (amit meg is értek), megemlíted, hogy mennyit vártál rá, majd pedig el kezded árulni.
Nekem mindössze ez az anomália szúrt szemet.
Ennyi, nem több.Aki ismeri az egykori "hootablet"-et, már nem csodálkozik, ha telefon helyett kijelzővédő fóliát kap potom 150 dollárért.
Szóval nem te leszel az első, aki ilyen boltot nyit(na)
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #14245 üzenetére
Én továbbra is azt mondom, intézd Te a vásárlást, azaz rendeld meg magad. G3-at már olyan 200$ körül lehet kapni, ami már kb. 10-15%-kal olcsóbb, mint amikor mi rendeltük két hónapja.
Ha nem sajnálod a DHL-szállítást, pár napon belül kezedben a telefon (+számla és papírok). Itthon ennél csak drágábban jutsz hozzá. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #14242 üzenetére
De akkor már miért nem rendeled meg Te magad?
Az rendben van, hogy 2-3-5 dollárral olcsóbb egy-egy telefon, ha egyszerre többet rendelsz, de akkor már igen nagy valószínűséggel ÁFA (sőt így már VÁM) köteles is lesz. Ezt a variációt kevesen választják.
Itthoni privát (Vaterás) eladók semmiféle garanciát nem tudnak és nem is akarnak adni, pláne az esetek döntő többségében a kütyü is eleve Kínából jön, csak éppen a Te címedre.
A származás, papírok ebben az esetben vajmi keveset számítanak. -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Nem teljesen világos, amiről ott szó van. Konkrétan mi is ez?
Én 2.050 Ft-ot fizetek havi 5 GB-os csomagért (az itthoni ADSL mellé kapom ennyiért). Sosem használtam még ki. Csak böngészésre használom, esetleg egy-két kisebb méretű letöltésre.Szerk.: Aha, így már értem, de nekem személy szerint nem érné meg, nem hívok mobilról ennyit.
-
Sanyesz.
őstag
Én azonban rendszeresen használom a 3G-t, talán éppen tegnap írtam le. Nekem eleve emiatt kellett a dual SIM. Az egyik slot-ban mobilnet, a másikban hagyományos SIM. Meglepő módon tökéletesen műxik
és hozza is a 3G sebességet.
Mondjuk sokkal egyszerűbb lenne a tere-fere, ha olyanok írnának "lesújtó" véleményt a G3-ról, akik már láttak is élőben.(Én kérek elnézést
)
Ha mégis valami negatívumot kellene megjelölni, akkor maga a mérete. Nekem is egy kicsit nagy, bár előtte Nokia E52-n nevelkedtem. -
Sanyesz.
őstag
válasz
sasa311 #14086 üzenetére
Már ne haragudj, de miről beszélsz???
Volt a kezedben, használtad hetekig vagy csak amolyan vitaindító "beszólás" volt.
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, jól van összeszerelve és jól működik. Ennél több nem kell ennyi pénzért.
Helyette mit vennék: talán egy (más színű) G3-t. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #14052 üzenetére
Na, hogy tisztázzuk, én mire gondoltam:
1. Ha a Minideal van szó, akkor a lényeg az, hogy raktárkészletük valós (ami "In Stock", az van is). Legkésőbb másnap feladják a csomagot, ha ez mégsem így lenne, odaírják az adott termékhez, hogy pl. 3 nap múlva tudják feladni, mert akkor lesz készleten. Ez az én mostani csomagommal is így volt.
2. Ha a postáról van szó, arra nincs tényleges rálátásunk. Függ a szállítás módjától (Air Cargo, "dzsunka", postagalambstb.) és sajnos függ a Magyar Postától is, aki képes akár 8-10 napot is ülni egy küldeményen, mire kikézbesíti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest