-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
készülék típus?
ezeket próbáld. -
tolvaj!
őstag
válasz
forgonati #37118 üzenetére
ma már volt róla szó és a dupla antenna az oka ha jól emlékszem. DSS (dual sim standby) és DSA ( dual sim active) az elnevezés és DSS nél egy antenna van és amikor az egyik sim használja akkor a másikat lecsatolja a készülék, DSA nál meg két antenna van. én legalább is így emlékszem, de keress vissza!
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
iocean-nél jól csinálnak valamit, ha már azt is kopizzák. de ez dúrván olcsó és gyanúsan....
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #36527 üzenetére
+1 az ár/érték arányra
-
tolvaj!
őstag
jó ha így nézed, egyértelmű, hogy a ZTE- nek nagyobb a támogatottsága, én azért írtam a másikat, mert TE kérdezted. a kérdésedre kaptál választ. nem az volt a kérdésed, hogy melyik a legdrágább vagy legerősebb, hanem az, hogy melyik telefon jelenleg bestbuy ami HD -s is. ezért nem engem támadj, én csak a kérdésedre válaszoltam.
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #36110 üzenetére
ha változik, ha nem a lényegen már nem változtat, kifizettem és várom, de azért köszi
-
tolvaj!
őstag
egyik sem. azaz új regisztráció, de arra nem kaptam semmit, és mostmár lényegtelen is, mert már ki van fizetve meg minden. nem ver földhöz így is 34 jó magyar pénzt vontak le, amit nem értek, de hát a bank tudja
elvileg 160 usd volt a végösszeg, de 148 ra jön ki kb ami a kupon értéke, viszont azt írta a paypal fizetésnél, hogy a kupon kód érvénytelen. én már semmit nem értek a lényeg, hogy meg van rendelve és majd remélem simán érkezik...
(#36086) sfbukfenc
igen, most ahogy átszámoltam aztlátom én is de nem értem, akkor miért írta hogy érvénytelen. le van ejtve megvan és kész ez a lányeg -
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #36077 üzenetére
fekete lett vásárolva. asszonynak nem tetszik a fehér. amoi n828 vs thl w100.... nyert a 25 dodó különbözet
-
tolvaj!
őstag
THL W100 kupon 44ABED felejtős. nem fogadja el a minideal.
-
tolvaj!
őstag
halihó! mindeal kupon amoi n828- hoz van valakinek? örök hálám!
-
tolvaj!
őstag
válasz
b0bcat #35653 üzenetére
és blueye (#35652) azt felejtitek el, hogy kínában vannak területek, ahol nem úgy van mint nálunk, hogy kocsma vagy benzinkút és fingasz egyet konnektor. ezek a készülékek elsősorban belpiacra készülnek a saját viszonyaikat figyelembe véve és vannak olyan területek ahol nem teljesen megoldott az áramellátás napokig is akár. nem mellesleg van náluk elég természeti csapás is. a japánok az IP szabvánnyal vértezik fel a készülékeiket a cunami ellen a kínaiak meg hosszabb üzemidővel, hogy segítséget lehessen hívni.
-
tolvaj!
őstag
nem tévedsz. kis oktatóanyag.
-
tolvaj!
őstag
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #35229 üzenetére
OGeCi
-
tolvaj!
őstag
válasz
djpiki #35211 üzenetére
nézd meg a linkeden található összehasonlító videót és döntsd el te magad, hogy kamu e vagy sem.( amúgy az. amikor bekapcsolja a "kamu" telefont akkor van egy olyan gyönyörű vágás a kis mozijukban, hogy öröm nézni. és láss csodát samsungként indul el a kamu is.) Itt a videó és 9:15 nél nézd.
-
tolvaj!
őstag
válasz
fotosjani #35138 üzenetére
félreértés ne essék én csak arra +1 eztem, hogy régen is csináltak olyan mobilt amiben igenis jó volt a kemra. jobb mint a 2 simes kínai csodákban. én majdnem 6 évig használtam az N95 ös nokiát. páromnak van egy TCL-ALCATEL ot 993D je. nekem samsung ace2 és a nokiám még mindíg szebb képeket csinál mint az előbb felsorolt készülékek.igaz abban carl zeiss optika van és optikai zoom. a mai napig megvan a kicsike akku kivéve dobozában pihen a szekrény mélyén.
-
tolvaj!
őstag
válasz
kretenallat #35008 üzenetére
jiayu g2s esetleg. 4" qHD 2x1,2 ght (mt6577T) 1 giga ram.
-
tolvaj!
őstag
válasz
amisis #34978 üzenetére
nem vagyok egy öreg ember a magam 28 évével. ráadásul pont egy olyan társadalmi rétegben vagyok, ahol mindenki megfordul a "redősnyakú" vállalkozótól a hétköznapi melóson át a kocsmárosig minden az ismeretségi körömben. a tizenkétéves t@kony is megvan unokaöcsém személyében és senki ismétlem SENKI nem attól lesz menő hogy éppen milyen telefont szorongat. a sógorom pont ugyanolyan hozáállásal van mint te azért vette meg magának az S4 . tegnap előtt belinkeltem neki az Iocean X7 elite linkjét és majdhogynem kurv@@nyázott, hogy miért vette meg. egy telefontól nem leszel menő....ha meg olyan haverjaid vannak akik akkor tartanak valakinek ha "lemosható tetkóval" rohangálsz meg "magnum fagyit" eszel és "hamburgert" tolsz akkor ott mindenkivel gond van. a haverjaiddal mert ilyenek és veled hogy ilyenekkel haverkodsz.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
csabili74 #34696 üzenetére
ha úgy mondom hogy alcatel idol x akkor már ismerősebb?
-
tolvaj!
őstag
a samsung óriás vállalat több ezer munkavállalóval. folyamatos késések, közösség ámítás, folyamatos hazugságok...... jiayu: kis cég. folyamatos fejlesztés, rendes háttértámogatás. az árakról ne is beszéljünk. ezekután nem kérdés számomra semmi mellesleg egy kis csúszás megbocsájtható, ez még mindíg nem samsung méretű trehányság.
-
tolvaj!
őstag
válasz
laslie92 #34343 üzenetére
és a kereső motorok idei versenyének győztese: ismét a google! XP- WIN7 driver for mt6589
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #34099 üzenetére
köszi mentettem én is
na de én meg megyek mert nálunk az asszony meg herekirit fog csinálni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #34092 üzenetére
az előző jobb volt
-
tolvaj!
őstag
válasz
thiclyoon #34081 üzenetére
A power VR SGX 544 grafikai gyorsító az amit a samsung is használ az agyonreklámozott és többszörösen seggkinyalt agyon hírdetett exynos 5 octa processzorában. privátba már elküldtem, de úgylátszik nem láttad, ott van jobb oldalt az adataid link alatt. nem lehet összehasonlítani, mert nem úgy mérik, viszont bivaly erős a cucc ha a samu a csúcsprocijába is azt rakja.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
igen én is így gondoltam. azt tudom h nem gond a magyarítás jbartal, de én lusta tetű fejjel gondolkodom
amúgy nem állt szándékomban megvenni a myphonet pont az ára miatt. mégegyszer nem leszek olyan h@lye, hogy "márka" telefont vegyek. elég volt a samsung fiaskóm
mégegyszer köszi.
-
tolvaj!
őstag
ezeknél vajon mi lehet a különbség? csak mert ha semmi akkor eleve van magyar szoftver a kicsikéhez playyel, gmaillel, mindennel:
MyPhone Series X5 Vs. iNew i3000 -
tolvaj!
őstag
válasz
Ed3r_X_ #33841 üzenetére
a geekbuying-on és a cubot.net -en általában van fent rom. múltkor én is leszedtem egy ilyen romot kíváncsiságból és bele van csomagolva a rarba a flashtool is hozzá. szóval alap van amiből tudsz építeni akár magyarosítást, akár cwmet.
szerk:
és meg is találtam: ITT van a letöltési cím a szoftverhez. -
tolvaj!
őstag
válasz
hungobungo #33809 üzenetére
tudom a különbségeket, én nem is arra gondoltam, hanem hogy egyáltalán a "nagy és félelmetes" samu egy ilyen hardvert a felsőközép mezőnybe ki mer adni, az áráról nem is beszélve.....
-
tolvaj!
őstag
válasz
Saccco #33569 üzenetére
a 3G frekvencia az csak egy vivő hullám freki, mint a rádióknál, illetve a tvnél. minél alacsonyabb a freki annál nagyobb területet lehet besugározni, egy adott eszközzel. a sávszélesség elérése a betáplálási energia fügvénye ( is többek között). így teljes mértékben igazad van abban hogy nálad 3Mbit van. hiszen lehetne 21Mbit is, ha eléggé betáplálják az adótornyot.
-
tolvaj!
őstag
válasz
csabili74 #33089 üzenetére
ember téged nagyon megvezettek ha ezt elhiszed. a az 5410 es soc az nem más mint a "legendás" BIG-litle exynos octa. tehát a 4+4 magos samu proci. már csak azért is kétlem, hogy egy idegen telóba belerakják, mert a saját készletüket sem győzik, ezért adták ki európának ( kivéve anglia) a snapdragon 600 as szériát.
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #32958 üzenetére
Szerintem nem sok különbség van méretre. A geekbuying oldalán egy két ember "panaszkodott" a hátlap minőségére.
-
tolvaj!
őstag
válasz
hungobungo #32943 üzenetére
"Mit rózsának hívunk, bárhogy nevezzük, éppoly illatos"
W.S.nem kell a vita srácok. ugyan arról beszéltek csak a egyikőtök lepcsánkának hívja, a másik matutkának.
(#32949) gipsztigris
páromnak ez a kiszemeltje, hiába próbáltam rábeszélni másra. a lényeg elvileg az egyik első MT6589 procival szerelt készülék+ magyar nyelv+ rootloható. elérhető hozzá gyári flashtool, viszont nics még cwm je ha jól tudom. én is utánnakutatással találtam meg ezeketszerintem jó kis készülék.
milestone fórumtárs most rendelte meg a nagytesóját (5,7"). -
tolvaj!
őstag
válasz
SlayWolf #32896 üzenetére
tehát a videó alapján már nem csak okostelefonok vannak hanem okos vágódeszkák is?
ez hatalmas gecc
viszont aki kételkedne benne a SlayWolf által linkelt videón 1:54 nél amikor a kici kínai takarítja a zsírt a kijelzőről a lezáró képernyő bemozdul oldalra, vagyis valóban 4.2 van a telefonon.
-
tolvaj!
őstag
válasz
SlayWolf #32879 üzenetére
A G4nek nagy hívei vagyunk már most egy páran
itt megtalálsz minket ha gondolod.
Amúgy pedig a FHD és aHD felbontás között már nem fogsz észrevenni különbséget, már csak azért sem mert az egyik 4,7 en HD a másik 5 ön FHD tehát nagyobb területen oszlik el a pixel. akik azzal jönnek : de hogy a PPI meg mizéke meg hozé..... nincs az a sasszemű pilóta ivadék aki kiszúrja a pixelt. volt szerencsém megmacerálni egymás mellett samsung SIII at és S4 et és semmi különbséget nem láttam, pedig kiváló látásom van. én elfogult vagyok , de ha a kompaktság is mérvadó akkor G4. -
tolvaj!
őstag
Lehet ostoba kérdés, de a piros szolgáltató csak 900 mhz t használ?
-
tolvaj!
őstag
válasz
banderasz77 #32675 üzenetére
tedd fel másképp a kérdést? egy négymagos készülék, 1gb ramal és frankó gpu- val cirka 38000.- ért jó vétel?
na de komolyan: igen.
-
tolvaj!
őstag
én nem azt mondtam, hogy a készülékedben mi van, hanem arra válaszoltam amit kérdeztél:
"ez a butított soc mit takar? Erről még nem hallottam.." egyébként ITT megnézheted.(#32370) gps76
ezzel az olcoszított dologgal csak ironizálni próbáltam, de írásban valahogy nem megy....hiába nem vagyok egy rejtő jenő -
tolvaj!
őstag
válasz
RVR400 #32309 üzenetére
ez egy s3 mini klón de pont befelezve a belső értékeket.....1x1ghz +512mb...
(#32308) instantwater
inkább próbálj meg lőni egy alcatel ot 993 d-t passzolom hogy most mennyi. a paraméterei ugyanezek mint az s3 mini klónnak, de tutira van benne magyar nyelv és van belőle fekete is. -
tolvaj!
őstag
válasz
iMaverick #32295 üzenetére
sz@rba belefuthatsz a HTC vagy a samsungnál is. ezt nem lehet tudni. én most egyenlőre nyelek, használom a samumat és spórolok. zopo zp910, jiayu g4 ezek az elsődleges választások, de ha addigra lejjebb megy az ára mire összejön a manitu akkor lehet bekockáztatok egy iocean x7 elitet vagy G4 advancet.
-
tolvaj!
őstag
válasz
diegho #32269 üzenetére
én ace2 tulaj vagyok nenenenenenenenenenenenenene khm. bocs a kirohanásért. 7. hónapja csúszik a support. mókolással rá lehet tenni a 4,1 et de az meg zabálja az akkut. én is azért keveredtem ebbe a topickba, mert akövetkező telefonom egy ilyen csájnafone lesz. csak még nézelődök, hogy milyet is. de ace 2őt nehogy vegyél.
-
tolvaj!
őstag
Cubot márkájú telefonokról összességében mia véleményetek? Kinéztem egyet, de igazából nem tudok dönteni. Sok telefon van a virtuális kalapban, mind nekem, mind páromnak és a cubot m6589 az egyik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged