- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kmarci25 #62253 üzenetére
Én megrendeltem utánvéttel még múlt héten, aznap, mikor elfogyott (szerintem perceken múlott, hogy nem enyém lett az utolsó darab
).
Azóta hívott is az ember, aztán, mikor megláttam az áremelést, én hívtam a boltot, megnyugtatott, hogy én még az olcsóbb áron kapom. A beérkezést mára-holnapra ígérte, a szállítást pedig ezen a héten mondta valamikorra. -
válasz
Killerlaca #61888 üzenetére
Nem biztos, hogy ezt keresed, de nekem lezárt képernyőnél az uListen vált be.
Nincs gondom a Play elérésével.
Flash lejátszóból mindig letöltöm a legfrissebbet. Jelenleg a 11.1.111.73-as verzió van fenn.
#61890: Igen, akartam írni, hogy én 2.3-on vagyok jelenleg -még pár napig...
-
válasz
junkpod #61883 üzenetére
Nincs tipp a VÁM elkerülésére, amúgy sem lehetne ezeket itt kitárgyalni. Idézet egy másik, ezzel a témával foglalkozó topikból: "FIGYELEM! Akik vám- vagy adócsalással kapcsolatban kérnek vagy adnak segítséget, tanácsot, tippet, szankcióra számíthatnak. A topicban (és a fórum egész területén) tilos minden ilyesféle megnyilvánulás."
Szvsz. mázli kérdése.
"Mi alapján vámolnak, milyen számlát fogadnak el, kínait is?" A vásárlásról kiállított számla alapján VÁM-olnak, tehát vételár+szállítás együtt kerül vámolásra.
Az értékhatárra:
-
válasz
kmarci25 #61576 üzenetére
Beszéltem vele többször telefonon, szerintem simán arról van szó, hogy nem tárazott be elég készlettel a Hongmiból.
Egyik beszélgetésünk alatt elmondta, hogy meglepődött, milyen sokan keresik a Hongmit, többen, mint a Mi3-at. (Nem is értem, miért volt meglepve, nyilvánvaló, hogy az olcsóbb jobban fogy, mint a kétszer annyiba kerülő társa...)
Ja, még valami. Szerintem tuti, nem kamuzik. Különben miért hívott volna fel "magától" a megrendelést követően?
-
-
válasz
kmarci25 #61571 üzenetére
Inkább megrendeltem Magyarországról.
Az ÁFÁ-t el tudom számoltatni, így ugyanannyiban jön ki, mintha Kínából rendeltem volna, plusz hamarabb is meg lesz.
Igen, a Xiaomishoptól. Ma hívott(!!) a cég mögött álló vállalkozó, és szinte biztosra ígérte a 17-19-ei beérkezést. Szerintem nyugodtan vedd tőlük!
-
válasz
pècsimunkás #61568 üzenetére
Pár napja még akciós volt?
(Én is 209 dollárért rendeltem meg a Hongmit, két napra rá levitték 190 $-re az árát. Időközben felmondtam -nem ezért-, de így még annyira sem bántam.
)
-
-
-
válasz
Gino20 #61361 üzenetére
CineDOG1 digitollából.
Akkor újra:KÍNAI WEBSHOPOK
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, minitake
illetve eladói piac:
aliexpress.com
dhgate.comA sorrend semmit nem tükröz!
És még ezeken kívűl is vannak kínai webshopok! -
-
-
-
-
válasz
aytukabozs #61298 üzenetére
Lehet, maga a mentés nem volna hosszabb, mint 978 mega, de a tömörítés miatt kellhet több hely.
Szerintem simán kellhet neki 1,5-2 giga is... -
válasz
aytukabozs #61294 üzenetére
Szerintem mindenképp' próbáld újra, mert nálam akkor volt ilyen, mikor nem volt elég hely a backupra.
Nem tudom, van-e memória kártya a készülékben, próbáld meg arra elvégezni a mentést, illetve -ha nincs- legalább helyet felszabadítani.
-
-
-
-
válasz
CoolBoy323 #60845 üzenetére
Elviszem szervizbe, ha nincs erre lehetőség (vagy van, de drága), eladom úgy.
#60847:
Akkor életbe lép a "nincs lehetőség" opció, és eladom.Teszem hozzá, jó pár éve van már érintős készülékem, ejtettem is már le nem egyszer ezeket, de eddig (kopp-kopp-kopp) nem tört be egyik készülék kijelzője sem.
-
válasz
KurtCobain #60843 üzenetére
Nálam (és merem állítani, hogy a felhasználók jó részénél) az alkatrész ellátottság nem téma.
Bele nem nyúlnék a készülékembe hardveresen. -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
csoma1 #60080 üzenetére
Idéznék egy másik topikból:
"FIGYELEM! Akik vám- vagy adócsalással kapcsolatban kérnek vagy adnak segítséget, tanácsot, tippet, szankcióra számíthatnak. A topicban (és a fórum egész területén) tilos minden ilyesféle megnyilvánulás."Egyébként a VÁM elkerülésére nincs recept. Vagy lesz, vagy nem.
-
-
-
-
válasz
Evita85 #59988 üzenetére
Azért akar levonni, mert így erősíted meg a kártyádat, illetve ennek a levonásnak a közleménye a kód.
Ilyenkor jó az SMS bank, mert a küldött üzenetben benne van a kód, amit a PayPal kérne tőled.
Amennyiben nincs ilyen szolgáltatás a kártyádon, hívd fel a bankod, nézz el egy bankfiókba, megmondják, hogy mi a közlemény (kód), így nem kell megvárd a kivonatot. -
válasz
#03372544 #59710 üzenetére
Hát én elég nagy felhasználónak tartom magam (több tíz telepített program). Míg az S1 512 mega memóriája valóban kevés volt ennyi programnak, addig az S2 már tökéletesen elvolt az egy giga memóriájával, többféle (gyári, CM) ROM-verzióval is.
Ugyanez igaz a jelenlegi -szintén egy giga memóriás) készülékemre. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
pècsimunkás #58492 üzenetére
Még mindig nem hiszem el, hogy ennyiért képesek adni...
Minden más boltban 300 dollár felett van az ár... -
-
-
válasz
CoolBoy323 #58464 üzenetére
Factory Resettel nem áll vissza a törölt alkalmazás. A ROM újratelepítésével igen.
-
-
-
-
-
-
-
Mindig megtalálom az olcsó cuccokat, most sincs ez másként: Vinus X1, HD kijelző 90 dollárért???
Igen, azt néztem is, de azon kívül rendben van, nem?
(Egy ismerősömnek néznék hasonló árkategóriában készüléket, ez elég jónak tűnik papíron.)
-
Hogyan lehet a Huawei Honor 2 ára a Tmallboxon 200 dollár alatt ( [link] ), mikor mindenütt máshol 300 felett van, még akciósan is?
Durván jó ér érte... -
-
-
-
-
-
válasz
motrola #57609 üzenetére
Köszi.
Ez egy "kicsit" több volna, alsó hangon 120 dolcsi.
No mindegy. Átnéztem még egyszer a leveleket, amik jöttek. Kezd összeállni a kép.Öt levelet kaptam közvetlenül a mail címemre az oldalon leadott árajánlatkérésre.
Érdekességek:
- az öt levél két cégtől jött, de egyik sem az volt, amelyiktől én az ajánlatot kértem,
- a küldő cégek gyanúsan olcsó árakat írtak,
- a honlapjuk fél hónapos ill. egy hónapos...Asszem, kiszállok ebből az ügyből...
-
válasz
Viktor0610 #57550 üzenetére
Még mindig Lenovo S820 ügy. Az egyikkel (120 dollár/db) elkezdtem levelezni, elvileg Gold Supplier az Alibabán.
Azt írja, ez a minimum, amit reális haszonnal tud kérni érte, nem spekulál...
Mennyire lehet hinni a Gold Supplier státusznak?Valaki rendelt már az Alibabáról?
-
-
válasz
Viktor0610 #57539 üzenetére
Megkaptam a választ... A készülék ára még barátibb: 135 USD!!! Sőt, ezután kaptam egy 120(!!!) dollárról szóló árat...
Nem írnak semmilyen egyéb költséget...
Ezt hogy???
-
Köszi mindenkinek a helpet, írtam neki.
-
-
-
válasz
szobipeti199 #57211 üzenetére
Mindent, amit használsz.
GPS, Wi-Fi, telefonálás, SMS, mobilinternet, kijelző (pixelhiba), gombok...
-
-
válasz
CoolBoy323 #57184 üzenetére
Így van! Fancy Widgets a legjobb! Megvettem a Beautiful Widgetset is (kukába ment, mert sokszor ébresztette fel a készüléket) és a HD Widgetset is (feleslegesen pakolt fel egy kiló olyan méretű widgetet, amit nem használtam), mégis visszatértem az első választáshoz, a Fancy Widgethez.
-
-
válasz
meridaharcos #57146 üzenetére
-
válasz
Viktor0610 #57117 üzenetére
Utolsó kérdés (míg eszembe nem jut a következő
).
Az egyik oldalon hátlapon logóval látom, a másikonlogó nélkül -videókon.
Mit kell tenni, hogy a logó nélküli verziót küldjék?
-
-
Új játékost találtam: Cubot GT99.
A proci nem kevés a kijelzőhöz?
-
-
Valószínű, hogy Jiayu G3T vs. Cubot One lesz a vége, egy kérdés. Mindenkinek köszi az ajánlásokat!
Megoldható-e driver telepítés nélkül hogy a készüléket a PC felismerje, mint külső meghajtót? Akár roottal, akár anélkül. -
-
válasz
Bagira01 #57093 üzenetére
Jeeeeee! Egy sorstárs!!!
Az UMI X1 Pro-t nézem, de gyanúsan olcsó (ez nem feltétlen baj, persze
), illetve még csak a kapacitív gombok rajzolata sincs fenn a képeken, kétlem, hogy még világítás is volna alattuk...
-
-
válasz
Mantin #57087 üzenetére
Náluk meg az a baj, hogy az Antelife keresője szerint nincs 4,3-4,7 col tartományban 720p felbontású kijelzős készüléke...
Tehát, az elvárások a készülékkel kapcsolatban:
- 4,3-4,5-4,7 col kijelző,
- min. 720p felbontás,
- bővíthető memória,
- háttérvilágítás a kapacitív gomboknak,
- 8 MP kamera,
- ne legyen "nagyon" kínai.Van ilyen?
-
-
-
Mivel tegnap szomorúan olvastam, hogy a Lenovo S820 kapacitív gombjainak sincs háttérvilágítása, kérdezem:
Van olyan kínai gyártó/készülék, amin van a kapacitív gomboknak háttérvilágítása, vagy ez lehetetlen kérés részemről???
(Tudom, megszokhatnám, hogy nincs, de nem akarom...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Medence topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged