- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
csampei #70049 üzenetére
csampei:
Khm.Röviden: szuper készülék, az akkumulátor lehetne erősebb, de nekem simán bírja az egy napot, szóval nekem az is megfelelő.
Hiba, amivel én találkoztam: beszélgetéskor néha nem kapcsolja vissza a kijelzőt, mikor elveszed a füledtől a telefont.
Hiba, amivel más találkozott: a videofelvétel hangja recseg.kmarci25:
Gyakorlott fórumozók, ha találkoznak. -
-
válasz
-HajTömeg- #70021 üzenetére
-
-
válasz
-HajTömeg- #69993 üzenetére
Te mondtad, hogy az 1 giga memóriáért kár.
A G4S-ben 2 giga van, illetve az ia marha jó árban van, pláne, hogy 8 magos.
Ha nem vettem volna már meg a Hongmit, erősen elgondolkodnék a G4S beszerzésén -
válasz
-HajTömeg- #69988 üzenetére
Akkor vedd a G4S-t.
-
válasz
-HajTömeg- #69982 üzenetére
-HajTömeg-:
Nekem (Hongmi) négy magosom van, nem igazán akad.Sanyesz.:
-
-
válasz
RVR400 #69950 üzenetére
Mondtam, vállalja a következményeket.
Én, ha eladnék egy telefont, olyan árat lőnék be, hogy olcsóbb legyen, mint a külföldi beszerzés, pláne, ha nem új készülékről van szó, de persze, mások vagyunk tudom.
Nem szeretnék tovább itt offolni, privátban folytathatjuk, ha gondolod.
Szerk.:
Sanyesz.-nál a pont. -
-
-
-
válasz
-HajTömeg- #69745 üzenetére
-HajTömeg-:
Erre nincs "képlet". Vagy megvámolják, vagy nem. A vám elkerülésében való segítségkérés/-nyújtás alapelvek szerint tiltott.Crytek:
Igen, most próbáltam ki, négynél többre már nem dobja fel. -
-
válasz
-HajTömeg- #69730 üzenetére
Amennyiben ismert márkát veszel, nem igazán fürödhetsz be vele.
Természetesen működik root nélkül is, ugyanúgy, mint az "itthoni" társai.
Elromlás esetén a visszaküldés játszik, az időtartamról, árról nem tudok nyilatkozni. -
-
válasz
-HajTömeg- #69542 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel.
A GPS-e jó, hamar talál holdat, még netes segítség nélkül is.
Képeket nagyon nem fotóztam vele, de ha megnézed a Mobilarena Hongmi tesztjét, akkor találsz párat, mert Rusi az én Hongmimmal készítette azokat. -
válasz
-HajTömeg- #69531 üzenetére
Én használnék, de annyit késett/késik a Jiayu megfelelő paraméterekkel rendelkező készüléke, hogy inkább vettem egy 4,7"-os Xiaomi Hongmit.
-
-
-
válasz
nbukta77 #69504 üzenetére
nbukta77:
Akkor passzolom...Duliee:
Válaszolt.
Duliee Hát azt mondanám jó lenne 100-150$ közt megúszni,de ha van valami tuti,ami többet is megér, akkor 300$ ig minden érdekel.
MOndjuk úgy ,hogy érdekelne egy olcsó best by,meg egy drága
Látom soknál 512mb a ram és 4giga a rom pl.
Ez mit jelent?
A ram fontosabb ugye, attól akad,ha az kevés...? -
-
-
-
-
-
-
válasz
Mottie #69218 üzenetére
Az általam linkelt Zopo ZP980+ nem jó?
-
válasz
Mottie #69212 üzenetére
Persze, épp' az előbb néztem, pl. a Zopo ZP980+
-
-
válasz
zolee127 #69185 üzenetére
A klón készülékekkel csak a gond van, ahogy a fórumokat bújom.
Nincs/nem feltétlen van támogatás hozzá (amennyiben elakadnál), meg ahogy cappa72 is írja, nem stimmel a leírás sem.
Az extra kis kapacitású akkumulátorról nem is beszélve.Inkább gyűjtögess hozzá, és vegyél egy nem klón készüléket.
-
válasz
Keliontom #69152 üzenetére
A Handcentben én sem találtam beállítást erre vonatkozóan. Vagy konvertálja alapból, vagy nem. Nem tudom, mi lehet a különbség, én egy angol nyelvű készüléken próbáltam ki, ott konvertált.
Amennyiben nem konvertál, ezekkel a "kompromisszumokkal" nem fog konvertálni:
ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP helyett ÄRVìZTÜRÖ TÜKÖRFùRòGÉP
és
árvíztűrő tükörfúrógép helyett àrvìztürö tükörfùrògép -
válasz
Mr.Csizmás #69147 üzenetére
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
btomi9 #67377 üzenetére
Elvileg a DualSim Ringtone ezt a célt szolgálja.
-
-
-
-
-
-
-
-
Ilyenkor mindig eszembe jut egy ügyfelem régebbről.
Bejött, hogy az ő Motorola telefonjától mindig fáj a feje, mert magas a sugárzása, bezzeg a régi Nokiája az milyen szuper volt!
Gondoltam, rákeresek a két készülék SAR-értékére.Én nem lepődtem meg, de ő csak pislogott, mikor kiderült, hogy a régi Nokia sokkal inkább sugárzott, mint a Motorola.
Ennyit a sugárzásról, és annak értelméről.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
mangumetric #64839 üzenetére
Persze, hogy működne. A digis beállításokat ugyan nem tudom, de biztos, működne a dolog.
-
-
Nekem is volt egy olyan készülékem (nem MTK-processzoros), ami nehezen talált GPS-jelet. CyanogenMod ROM-mal javult a helyzet, tehát az én esetemben valószínűleg szoftveres gond volt.
Lehet, te is kifogtál egy rossz GPS-vevővel szerelt darabot, de ebből nem az a tanulság, hogy az MTK szar (mert NEM az), hanem, hogy jobban meg kell nézni, mit vesz az ember, mert igenis van olyan eszköz, ami az emberek döntő többségének megfelel.
-
Jajj, hagyjuk már ezt!!!!
Ez a duma pont olyan rossz, mikor egy mobilos körökben jónak számító kamerát kezd valaki ócsárolni....
Nekem, és a felhasználók 99,999999999999999999999999%-ának megfelel az a GPS és az a kamera, ami azokban a készülékekben van, amiket én (és a felhasználók 99,999999999999999999999999%-a) jónak vél.
Az, hogy a te vájt GPS-vevődnek ez nem felel meg, az érdekelje a maradék 0,0000000000001%-ot és persze téged!
-
Hát nem tudom... Lehet, szerencsés a kezem, de az ismeretségi körben nem egy MTK-processzorral szerelt gép van, mind tökéletes GPS-vevővel bír.
Kapásból fel tudnék sorolni 3 gyártótól 4 készüléket, és mindben teljesen rendben volt/van a GPS.
(Az okosok azt mondják, hogy nem a processzor a hibás, hanem a GPS-antenna rossz kivitelezése/beépítése.)
-
-
-
-
-
válasz
CoolBoy323 #63964 üzenetére
"OTG-s ugye, és rádugni SIM-es sticket" LOLler!
-
válasz
Flinter #63953 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen.
A PhoneArena oldalán az ismertebb márkák fenn vannak (pl. az én Hongmim), de ezen kívül csilliárd másik kínai készülék van, ami nincs fenn.
Én mielőtt megtaláltam a PhoneArena oldalát, kerestem egy, az enyémmel azonos méretű, de ismertebb készüléket, és azt hasonlítottam össze másik telefonokkal.
-
válasz
btamas92 #63940 üzenetére
btamas92:
Durván számolva megszorzod 1,27-tel az árát, és megvagy.diegho:
Kicsit akartam, hogy ő is matekoljon vele.Meg ki tudja, mennyire viszik fel a dübörgő magyar gazdaság szószólói a dollár árfolyamát, ha az antelife-os megrendelés és annak visszamondása között 210 dollár esetén 400 forintot nyertem vele.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
overland #63169 üzenetére
MTK Engineering Mode.
MTK Settings alatt a Telephony részen a BandMode alatt SIM1 v. SIM2.
Itt az UMTS Mode alatt alapból be van pipálva pár lehetőség. -
válasz
FіkuszKukіsz #62926 üzenetére
Nem csak lett volna, volt is.
Annak a gondolom, 10 alatti embernek, akik szerencsésen tudtak vásárolni belőle.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
CoolBoy323 #62540 üzenetére
Annyira mondjuk jó vétel (ha nem is bestbuy), hogy ha hosszabb távon nagy volna a Hongmi (
), beruházzak egy ilyenre....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest