- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
benceman00 #59319 üzenetére
Micsoda?
Ekkora hülyeséget ne írjunk már ide azért...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
feltamadas #59298 üzenetére
5,5"-ra a QHD nem lesz már csúnyácska?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
balazs1022 #59256 üzenetére
W100-hoz sem volt semmi amikor megjelent... csak a gyári tartozékok... az van a T5-höz is
Drágábbat nem akarok venni, majd ha jön a G2F úgyis cserélem, addig kellene valami az a660 helyett, mert azt már unom
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #59169 üzenetére
ZOPO ZP700 in stock is white, blue and red right now. Black and yellow will next week.
VAT must paid for all EU countries, but if you buy like Legal person you don't pay VAT.mi ez a "legal person"?
megkérdeztem tőle is... nem értemnem jogi személyiség vagyok?
amúgy ebay-en már 36k-ért is van ilyen haló
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
berigazek #59166 üzenetére
If you are Legal person, you must registered as legal person with VAT number and company name and all prices will be without VAT.
Ez azt jeletni akkor, h nettó áraik vannak?!Akkor ezt is megkérdezem tőlük, az a biztos
szerk: kosárba raktam a cuccot:
Sub-Total: 115.69€
Free shipping for EU: 0.00€
PVN/VAT (21%): 24.30€
Total: 139.99€ -
CoolBoy323
nagyúr
Akkor EU-ból gyakorlatilag csak a comebuy jó, a többi megbízhatatlan, vagy túl drága, és/vagy nincs semmi
-
CoolBoy323
nagyúr
Zopomobileshop ugye a hivatalos bolt? Honnan lehet tudni, hogy honnan küldik a cuccokat?
150$ ott a ZP700, ami jó vételnek tűnik... feltéve ha valóban IPS (mert ugye a 820 nem az, pedig úgy írják)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
benceman00 #59044 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Cpt. Flint #58941 üzenetére
de az az akció olyan, h csak 1db lesz annyiért, nem?!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
banderasz77 #58927 üzenetére
@citkar: igazad van végül is
nem azt mondta, h "in stock" lesz
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
agoka07 #58782 üzenetére
P780: 143 x 73 x 9.95 mm
G3: 135 x 65 x 10.8 mmszámold ki, hogy mennyi helyet foglalnak el a kijelzők, és úgy megkaphatod, az "üres tereket"
A kijelző kétségtelenül nagyobb lesz, az akksi is... ha ez kell, akkor nyilván megéri lecserélni (bár ez szubjektív nagyon), bár tudtommal a levonó drágább.
A G3T meg erősebb hw-ügyileg!@svgyula: írtam fateromról... ha Ő meg tudta szokni, akkor bárki képes lehet rá (elvből utálta a tapizást, most meg már szereti
) Sőt, van egy hasonló korú ismerősöm, Ő THL W100-at használ, fél éve, és egy mukkja nincs már... nyilván az elején meg kell szokni. De mindenkinek!! Én is tanultam anno az androidot, meg Te is, meg mindenki!
Aki nem akar tanulni, az vegyem "nagyitelefont" mint az emporia -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
svgyula #58777 üzenetére
De általánosságban egy magyar magyarul tudó átlag embernek úgy ahogy megkapja nem használható!
Ez mekkora baromság, már bocs! Egy az, hogy van olyan hely, ahonnan magyarul jön, 2: 10 perc foglalkozás vele, és magyar lesz a rom. PC-t is úgy veszel, hogy telepítsék előre neked fel még a kedvenc játékod is, és tolják is végig?!
De már megint olyan beszél, aki az életében nem látott még jiayut, csak képenNyilván azért olvastok sok rosszat róluk, mert nagyon népszerűek, sokat vesznek. És egy fórumban nem azt fogja leírni az ember, h hű de csodálatos a kijelző, hanem h ez meg az nem megy, ez meg az a gond... Ezen hibák nagyon nagy része user hiba, azt tegyük azért hozzá.
Értelmes hibát nem találsz a telefonokon, max a GPS-t lehet szidni, de az kb minden MTK-snál sz.r.Szóval olyannak higgy, akinek már volt ilyen telefonja, és esetleg nem hibás (igen, van belőlük hibás, de miből nincs...)
Nekem volt már vagy 4 Jiayum, és egyikkel sem volt különösebb gondom. Faterom G4-et használ, első okostelefonja, és teljesen jól el van vele... -
CoolBoy323
nagyúr
Bréking nyúz: Jiayu G2F ebben a honapban meg nem lesz, es nem lehet tudni h mikor lesz!
Forras: geekbuying
Velemeny: csesszek meg magukat jiayuek!!! -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #58733 üzenetére
a legutóbbi infó a 6+6...
de amúgy rákérdezek majd megint, ha eszembe jut... ki tudja
mert mondtak már 1 évet is -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #58727 üzenetére
Fel ev + fel ev a gari mininel.
A masodik metodusban a user fizeti a vissza postakoltseget is! -
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fateless #58630 üzenetére
Hogy lehet letesztelni? Az a baj, nincs akksi teszterem... volt munkahelyemen volt egy nagyon király kis cucc, bár az "ipari" méretekre volt (7Ah, 12V), ilyen kis méretnél tuti csalt volna...
Az lenne pedig a legtutibb, hogy lemérni saját kezűleg.
De mondjuk az csak egy szám, sokat számít nagyon a rom is!! -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #58627 üzenetére
biztos légüres tér van a 200-éban
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #58625 üzenetére
Jó, de ezt bizonyítsd már be
Rémlik valami, h letépték a matricát az akksiról, és alatta volt az 1500, de ki tudja, h az e a valódi kapacitása -
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
lolchief70 #58613 üzenetére
nem [link]
Jajj ez a Moto G... Mindenki úgy nyomatja... Pedig szerintem nem is olyan jó, meg motorola... Defy után a kössznem kategória
support konvergál a nullához motoéknál...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Vvarpi #58597 üzenetére
láttam már pár G3S/T-t, de egyiknél sem tapasztaltam az általad leírt elszíneződési hibát
Jó, akkor legyen ajánlott telefon, nekem 8, de akkor sem egy nagyon népszerű darab sehol, nem tudom miért... pedig nekem is tetszik amúgy...Az meg, hogy elcseszték a GPS-t, és küldenek antennát hát mit mondjak... ha nekem lenne ilyen gondom, biztos azt az opciót választanám, h dugják fel maguknak, és küldjenek egy új telefont, amiben működik rendesen... nehogy már én barkácsoljak vele, mert ők elszarták
Akksi téma: valóban jó lenne már valami fejlődés, nem pedig az, hogy ráírunk egy számot, aminek a felét se tudja
(soroljam?! Doogee DG100, Feiteng H9500 stbstb... ezeknél kapacitás /2 = tényleges
)
@Atomgeszi: van az USA-ban is áfa
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
vampire17 #58592 üzenetére
Nem tudom, hogy igaz-e a hír, de én arra tippelnék, h kamu. Az a 400mAh nem oszt, nem szoroz ilyen tételnél...
Egy szűk napot így is ki fog húzni szerintem...Azért nagyon ritka a kicsi akksi, mert sokan megelégednek azzal, h naponta töltik, meg a vékonyság az nagy trend (meg a tepsiség)... sajnos ilyen irányba haladunk
Powerbankok piaca fog fellendülni szerintem nagyon...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58268 üzenetére
felraktam valami Sony-s romot, és a logo-t lecserélte, de a többi maradt (a piros vonalak
)
Szóval valami van, de mégsem az igazi
Ha FT-al rakom fel a romot, akkor az sem hiszem, h jó lesz... azok a romok miért lennének mások, mint a recoverysek
Lehet valami új kernelem/romom van, és az kavar be?@Cappa72: mit értesz normál mód alatt?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
andyTM #58264 üzenetére
miért hiába?
amúgy nem csinál semmit az a kódez amit linkeltél nem CWM-es
írtam, h a flashtooltól tartok, nehogy tégla legyen...
szerk: de ha valamit elk.r a flashtool, pl nem is rávaló a rom, akkor lehet papírnehezék, és ha ez történne, engem kinyír az asszony
DRX 4-eset akarnám feltolni amúgy...
-
CoolBoy323
nagyúr
Mi lehet a gond??
A szitu: Feiteng H9500 telefon, CWM rajta, de semmilyen romot nem tudok rárakni, mert a bootanimáció csak piros csík lesz, és bootlopValaki látott már ilyet?
Vagy próbálkozzak flashtool-al? Bár félek, h azzal téglásítom asszonypajtás telóját
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
PirosHello #58185 üzenetére
nem feltétlen... mondjuk tök mindegy nem, hogy egy 2750-eset kapsz, vagy egy átcímkézett 3000reset
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
mclane_ #57910 üzenetére
valóban kamu, mert 565$
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
konigjanos #57767 üzenetére
és nincs is root joga a programnak hozzá?
@padi68: hűha... na kezdjük:
legyen min. 2 nap az üzemidő
bármelyik elmegy 2 napot, ha repülőben van az asztalon... relatív a 2 nap üzemidő, mint fogalomlegyen 2 év gyári garis.....
ilyen nincs (tudtommal) -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
konigjanos #57765 üzenetére
nem örökre, hanem amíg be van dugva
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
konigjanos #57763 üzenetére
root jogokat adtam a telefonhoz
megkapta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest