-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
vsgaborr11 #14163 üzenetére
-
hevizms
addikt
A Jiayu G3-at megvenném újra,viszont a kamerája(vagy a kamera szoftvere) az kritikán aluli.
Ráadásul nagyon úgy érzem hogy már nem is lesz jobb.Egy kicsit biztam benne hogy szoftvreres a gond és majd kidobnak rá valami javitást,de sajnos nem történt meg.
Más negativumot nem tudnék felhozni. -
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #14039 üzenetére
Hát akkor elbeszéltünk egymás mellett.Pontosan hogy a minidealról van szó.
Én pont azért hangsúlyoztam ki a MEGRENDELÉSTŐL dolgot,mert pont ez a lényeg.
A posta ahogy irod te is az nem különbözhet elméletileg,viszont akkor miért van az hogy vannak oldalak ahonnan 20-30 nap alatt érnek ide dolgok ugyanazt a postát használva,mig a másiknál(pld a minideal) ez olyan ritka mint a fehér holló.
Erről beszélek. -
hevizms
addikt
válasz
pmikloska #14015 üzenetére
Na megcsináltam
Van egy jó meg egy rossz hirem ezzel kapcsolatban.
A jó hir hogy megmarad az imei szám.
A rossz hogy nekem személy szerint a gyári visszaállitást nem tudta maradéktalanul megoldani,ugyanis nem tudott bebootolni a teloRányomtam a "telefon visszaállitása" gombra,a telo kikapcsolt,újraindult,bejött a zöld emberke,elindult a kék csik és ahelytt hogy bejött volna a képernyő,újraindult megint,bejött a zöld emberke,ment a kék csik és újraindult ..........és igy tovább.
Bekapcsgomb+hangerő fel gombot hiába nyomtam nem jött be sem a cwm sem pedig a gyári recovery.
Na mondom semmi gond,jöhet a cwm telepités.
Igenám,de nem akart működni.Nem indult el a piros csik sem.
Kezdtem ideges lenni.
Rádugtam a kábelt,lehuztam a kábelt,próbáltam többször,drivert telepitettem újra,azt egyszer csak sikerült.
CWM-el restore azt most oké.Szóval nem is volt ez olyan egyszerű.Megizzasztott kicsit.
Ezzel nem akarlak elijeszteni,nehogy félreértsd.lehet én voltam a béna vagy gyári visszát nem lehet akkor csinálni ha már fenn van a CWM.?
Ezt mástól is kérdezném ha tudja valaki. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #14024 üzenetére
Azért ez egy kicsit túlzó hogy azt mondod hogy ideális esetben tartható a 15 nap a minidealnál.
Az a normális időtartam szerintem.
Nekem az eddigi rendeléseim onnan és azoknak az ismerőseimnek akiknek én ajánlottam a minidealt kivétel nélkül belefért a 15 napba.
Mondjuk 1 kivétellel ami pont az én legutóbbi rendelésem volt,az 16 napra volt a kezemben,de ebben benne volt az hogy az itthoniak tököltek vele sokat.Persze mint mindenhol itt is lehet kivétel,lásd a te mostani rendelésed,de én azt mondodm a tapasztalat alapján hogy az esetek 95%-ban benne van a 15 napban a dolog(kinai ünnepek idejét kivéve).
-
hevizms
addikt
válasz
Szipoly #14019 üzenetére
Semmi gond.Nem a fogalmazással volt a gond,csak te GJIoe hsz-ére válaszoltál és ő az UMI X1-et ajánlotta.Ezért csodálkoztam kicsit.
Ja amúgy a minideal.net már szépen bizonyitott.Nézd meg az első oldali listát.Akik onnan rendeltek,azoknak mindnek itt volt 15 napon belül a RENDELÉSTŐL(nem a feladástól) számitva.Sokaknak meg más oldalakról akár hónapokig is tartott ez az idő mert a bolt hazudott a raktárkészletről azt csak húzta az időt a feladással mindenféle indokokkal.
Egy szó mint száz szerintem a minideal megbizható gyors bolt.Lehet kicsit drágább pár dollárral mint más,de ennyit megér.
Talán egyedül Bagira nem volt megelégedve velük. -
hevizms
addikt
válasz
minatomiray #14010 üzenetére
Nincs mit.Ha nem sürgős akkor tényleg nem éri meg elkapkodni.
Amennyire gyorsan változik az egész kinálat,itt 2-3 hét alatt is jöhetnek új készülékek.
A G3-nak 1 hibája van csak az én használotomban.A kamera.
Nem csinál szép képeket és itt nem arra gondolok hogy fényképezőgéppel összehasonlitva,hanem más hasonló kaliberű kinai mobilokhoz képest.
Biztam benne hogy ez csak szoftveres és majd javitanak rajt,de ez eddig nem történt meg és erős a gyanúm hogy nem is fog.
Más minden tökéletes nekem rajt.
Ha nem érdekel a kamera része,akkor tökéletes választás.
Csak ajánlani tudom. -
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
G3 tulajok ha valakit esetleg érdekel kiegészitő csomag a készülékhez.Szerintem egész jó kis ajánlat.Azzal az akkutartó/töltő szerkezettel már van értelme a 2 akkumulátornak pld.
Lehet berendelek egy csomagot magamnak.
[link] -
hevizms
addikt
válasz
minatomiray #13993 üzenetére
Mielőtt döntesz,még ezt az oldalt is nézd meg.Nem kinai fórum és ha jól számolom már 5 Rom található hozzá(jiayu g3),mennyi idő alatt is? 3 hónapja elérhető kb ez a telo?
Azért az nem rossz arány nem?
Rootolás megoldott,cwm megoldott,magyaritás megoldott.Mi kell még?[link] -
hevizms
addikt
válasz
minatomiray #13977 üzenetére
Az enyém 158g.
A 3G speedtesttel mérve Telenor kártyával:
[/L]
-
hevizms
addikt
Hát pont az PDAnet-es drivert akartam ajánlani,de ha már azt is próbáltad,akkor nem tudom mit lehetne.Nekem a win7 64bit-es rendszeren azzal sikerült a driver.
Esetleg még megpróbálhatod ezt a kinai progit:
http://tabletrepublic.com/forum/downloads.php?do=file&id=145 -
hevizms
addikt
válasz
Bagira01 #13584 üzenetére
Nekem ez új.A minideal-ról még nem hallottam rosszat és nem is tapasztaltam,pedig már 4x rendeltem tőlük,de mindig korrekt csomagolásban jött,minden tartozékkal és nem utolsósorban rövid időn belül.
Rendelés után 2 nappal már postázták és nem vágnak át a raktárkészlettel sem.
Milyen használt készülékes történet?Érdekelne. -
-
hevizms
addikt
válasz
kugli81 #13498 üzenetére
Abból a 100-ból kb 95 ugyanúgy van mint te.Ha talál leirást a telójához és cwm-et akkor felrakja.
Mint pld én.Lett leirás és cwm a jiayu g3-hoz és annak megfelelően felraktam.Ennél többet pld én sem tudok,de gondolom a nagy többség szintén igy van vele.
Szóval nem arról van szó hogy senki nem akar segiteni,hanem arról hogy nem tud. -
hevizms
addikt
válasz
csongi #13382 üzenetére
Normális.
Ezt igy csinálják a gyártók.Egy kicsit engem irritál a dolog,dehát ez van.Aki ezt nem tudja,joggal érzi hogy becsapták.Az már egy más kérdés hogy ma már szinte fillérekért lehet venni microsd kártyát,így ez nem akkora probléma,de tény hogy nem szép dolog szerintem ez a fajta "átvágás". -
hevizms
addikt
A G3 van olyan gördülékeny mint bármelyik másik MTK5777-es procis teló.Nekem semmi bajom a gördülékenységével.A Star N9770-em sem volt jobb vagy rosszabb.
Szereintem te kifogtál egy rossz példányt.
Rajtad kivül még senki nem panaszkodott erre.
A kamerája az nem a legjobb az igaz,ezt már többen megerősitettük,na de hogy a gördülékenységével baj lenne??Nem tapasztaltam ilyet. -
hevizms
addikt
Megérkezett a Jiayu G3-hoz rendelt szilikon tok.
Szerintem nagyon ott van a szeren.
Jiayu felirat/logo a gombok nem látszanak mint a műanyag elődjénél,passzentos,a kivágások a helyükön ahogy kell és me, utolsósorban nem csúszik ki a kézből mint a műanyag.
Ja és hát a színe nem az a ronda sárgás-zöldes szin[link]
[link]
[link]
[link]
[link]A szine az totál fekete,nem sötétkék mint ahogy a fényképen látszik,csakhát a fotó minősége nem az igazi
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12980 üzenetére
Nem nem lett jó sajnos.
Nem értem az egészet.
Azt csinálja a jbart hogy hiába a 20121129-es CWM romot adom be neki mint forditandót,nem azt forditja le hanem amit már egyszer leforditottam vele a 20121115-öst.Mintha belerögződött volna az agyába és csak azt csinálná meg.Nem értem az egészet. -
hevizms
addikt
válasz
Ghostdog77 #12975 üzenetére
A jbart mappán belül létrehoz egy output mappát és abba rakja.
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12953 üzenetére
Köszönöm a linket.Sajnos nem jó.Ezt irja ki:
The file you are looking for could not be found.
The link may be incorrect.
The owner may have deleted the file or made it private.Nem gond,majd keresek egy rom-ot a neten.
Letöltöttem a tiedet,jó lett.Mennyire akarsz 100%-ra menni?
Szerintem ez már igy is tuti,de ha neked segitség akkor én irhatok olyat ami nem magyar. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12950 üzenetére
Nekem valamiért nem akar jó lenni ez a 11.29-i rom.
Letöltve a rom-ot egy zip fájl van amiben van egy update.zip,egy database mappa,egy sokbetűs látszólag üres mappa és egy pdf doksi.
Namármost.
Az egészet kell magyaritani vagy csak az update.zip fájlt???
Próbáltam mindkettő verziót,de vagy valamit a jbartban cseszek el vagy nem tudom mit,de nekem akkor is a 11.15-i rom lesz lemagyaritva.legalábbis a telóra telepitve a telo adatoknál az van.
Lépésről lépésre leirnád hogy te hogy csináltad? -
hevizms
addikt
válasz
sasa311 #12773 üzenetére
Szerintem ez akár normális is lehet.Nagyon változó mikor mennyi idő kell neki.
A G3-am is volt hogy fél perc alatt belőtte a műholdakat,de olyan is volt mint nálad hogy 3-4 perc kellett neki.
Helyileg sem mindegy hol van az ember,szerintem az időjárás is befolyásolja.
Szóval nem akkora baj az 5 perc.
Főleg ahogy irod is hogy a szobában? -
hevizms
addikt
95%-ban kb,pár apróság maradt csak angol,mint pld a telefon beállitásoknál maradt a speed dial kifejezés meg hasonlók.
Vagy a rádió prpgramot ha bekapcsolom,akkor angolul figyelmeztet a füles bedugására,de utána levő dolgok meg magyarok.
Szerintem abszolút használható magyar nyelvűként még azoknak is akik nem tudnak angolul. -
hevizms
addikt
Kedves hungobungo.
Régebbi rendszerre is van olyan mappád mint az ICS-re a karácsonyi ajándékként közzétett repo mappa?
Konkrétan 2.3.4 rendszerhez?
Tök jó lenne magyarositani egy régebbi telómat is.
Légyszi légyszi légyszi. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12598 üzenetére
Gratula
Valamit nem értek.
Az enyém is a nov 15-i.
Elárulod hogyan csináltad a BART-al?
Valami trükkje van?Vagy lehet nem ugyanazt a ROM-ot töltöttük le?
Te honnan szedted le a nov15-i gyári ROM-ot?
Én hungobungo leirása alapján töltöttem be az egész rom-ot.Te másképp csináltad?
A múltkor azt irtad hogy neked sem csinálta meg a phone.apk magyaritását.
Most másképp csináltad? -
-
hevizms
addikt
válasz
hun_gery #12589 üzenetére
Személy szerint nem vettem észre semmi ilyesmit.
Még egyelőre nem füstölt el a gép.
Amúgy nagyon nehezen lehet ilyen kérdésre reálisan válaszolni.Mert ugye kinek mi a belakott telefon?Mekkora számú programra gondolsz?
Játéknál konkrétan melyik játék?Valami konkrét dolgot mondj amit kilehet próbálni.
-
hevizms
addikt
Akit érdekel már tölthető a magyaritott G3 rom.Ez a 2012 11 15-i rom.CWM-el telepithető.
Innen1 dolog nem magyar,az pedig a phone.apk.
A playstore működik,a billentyűzet csak a kinai megy,mert már lusta voltam azt is kicserélni és addig megfelel az is amig az ember letölt valami billentyűzetet,mondjuk az anysoft keyboardot vagy a SlideIT free Keyboardot.Mindkettő ajánlott kategória nálam.
Ha valami más ezenkivűl nem működik vagy nem úgy ahogy kellene,nézzétek el nekem.Amatőr vagyok.
Személy szerint nekem nagyon tetszik így magyarul.Mégegyszer nagy köszönet hungobungo-nak
-
hevizms
addikt
Feltölteném valahova ezt a romot,de hova érdemes?
A data.hu-ra csak legfeljebb darabolva tudnám,mert az ftp-s lehetőségük nálam nem működik ahogy ott leirják. -
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #12512 üzenetére
Ha valahova felrakom a phone.apk-t az eredeti romból,azt letudnád magyarositani és visszatölteni valahova?
Már csak az hiányzik hogy teljes legyen a magyaritás.
Vagy esetleg egy szájbarágós elmagyarázás hogy hogyan és mivel tudnám ezt megcsinálni én?
Az apkchangert letöltöttem,de magas mint az eifel torony nekem.
Nagyon megköszönném/nénk. -
-
hevizms
addikt
válasz
smilecat #12516 üzenetére
Kösz a tippet,de hogy rakjam vissza?
Sima átmásolás nem jó commanderben?
Magyarul az eredeti romból a vending.apk-t commanderrel átmásolom a magyaritottba?
Most egyelőre megkavarodtam itt a romokkal a pc-men és a telómon,mert az eredeti 1010-es romot csak a gyári recovery hajlandó feltenni,mig a 1115-öst meg a cwm.
Hol az egyik jön be a kikapcsgomb/hangerő fel kombóra hol a másik.
Ráadásul egy régebben lementett rendszert nem hajlandó a cwm visszarakni.
Szóval variálok ezerrel -
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #12512 üzenetére
Köszönöm a segitséget.
Megnéztem az eredeti rom system/app mappáját és a magyaritottét is.Egyedül a vending.apk ami hiányzik a módositottból.
Phonesky.apk nincs egyikben sem.
Külön külön mi módon lehet magyarositani a progikat?
Mert ez igy ahogy voltál olyan kedves és feltetted a komplett repo mappát és a leirásodat hogy mit kell a BART progival csinálni,így nem volt nehéz a dolog.Viszont külön hogyan lehet?
Köszönöm előre is,nagy segitség vagy.
Lényegében odáig már eljutottam hogy most van egy olyan magyaritott romom,amin a billentyűzetet már megoldottam,csak a play store ami még hiányzik.
Próbáltam egy letöltött playstore.apk-t telepiteni,el is jut a végéig a dolog,de a vége előtt kicsivel kidobja hogy "sajnos a play store alkalmazás leáll".
Nincs egy olyan playstore.apk ami működik?
Keresőbe elég sok verziót kidob.
Nincs egy tuti? -
hevizms
addikt
válasz
sasa311 #12508 üzenetére
Tegnap hülye voltam,hisz ha nagyon akartam volna akkor maradhattam volna estig.
Most már érdekelne nagyon engem is hogy milyen lenne azzal a progival.
Mostanában nem terveztem hogy megyek,de nálam sosem tudni.
Ha nem sikerül addig senkinek a magyaritás és megyek,akkor előtte feltétlenül priviben megkereslek.
Android 2.3 rendszert is tud magyaritani? -
hevizms
addikt
válasz
kiskatz #12504 üzenetére
Ha valahogy eljuttatod hozzám szivesen megnézném ingyen és bérmentve.
Nekem is ilyen volt és sokat kisérletezetem vele,többek közt video drivert és kamera drivert is cseréltem rajt,szóval mondhatom kiismertem.
Féláron ne kótyavetéld el ha még megmenthető.
Ráadásul igy nehezen veszi meg bárki,hisz azért ez lutri igy látatlanban.
Keress meg priviben,azt megpróbálok segiteni. -
hevizms
addikt
Nem sajnos.
A magyaritás is csak korai öröm volt számomra.
2 dolog miatt nem jó a magyaritott rom.
Nincs market és hiába telepitek fel egy letöltött apk-t,a "play store alakalmazás leáll"szöveggel kilép a programból.
A másik hogy a billentyűzetet nem lehet átálltani a kinairól mert az is akkor elkezd hibaüzenetekkek kilépni,de ez még a kisebbik baj,a nagyobb az a market. -
hevizms
addikt
Á korai volt az örömöm.
Sajnos nincs play áruház és a böngésző sem működik.
Holnap újra próbálkozom.
Amúgy nagyon király igy magyarosan -
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #12436 üzenetére
Köszönjük szépen!
Megpróbáltam ezzel a módszerrel a magyaritást a G3-on.
Sajnos nem sikerült.
A leirásodnak megfelelően megcsináltam az új módositott romot,de amikor a cwm-el telepiteni kartam a következő hibaüzit irja ki,miután hanyatt dőlt a zöld kicsi robot
assert failed:getprop("ro.board.platform")=="MT77_H958_ICS"II
E.Error in/sdcard/rom/modrom.zip(Status 7)Vajon mi lehet a baj?
-
hevizms
addikt
válasz
sasa311 #12395 üzenetére
Hát ha valahogy még a mai nap megtudnánk oldani én szivesen odaadom a g3-at kisérleti példánynak.
Ma itt vagyok a fővárosban.
Autóval bárhova elmegyek.
Ird meg priviben ha szerinted megoldható a dolog,azt akkor küldöm a telószámomat válaszként.ui:ha nem is a progi felével,de mondjuk egy kis csekély összeggel(mondjuk 3000 ft) még honorálnám is
-
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12362 üzenetére
Nem veszünk össze ezen az biztos.
Nem vagyunk egyformák.Van akinek a gps fontos,van akinek a kamera,van akinek egyik sem.Nem mondom azt hogy most a kardomba dőlök a kamera miatt,de azért zavar egy kicsit hogy nem tudja azt amit papiron tudnia kellene és itt számomra ez a lényeg elsősorban.
Tök mindegy hogy most ez telefon,vagy televizió vagy tablet,amit tudnia kellene a leirás és a hardver szerint,azt igenis tudja.
Legalábbis nekem ez fontos.
De nem vagyunk egyformák. -
hevizms
addikt
Szerintem meg igenis csináljon már ennyi pénzért normális képeket és videót,ha egyszer a kis tesója(g2) tudja.
Nem kamerának vesszük elsősorban ez tény,de akkor nem is gps-nek és nem is internetezésre, CSAK telefonálásra.
Mert akkor ne tudja a többi funkciót se normálisan.Minek? Nem annak vettük.
Hát de!
Amig a másik olcsóbb teló jó képeket készit,akkor ennek is kutya kötelessége lenne.
Sajnos nagyon gáz képeket és videókat csinál.
Átállitottam fine-re a beállitást és készit 1280x720 videót,de borzalmasan rossz a minősége.
Olyan hangyás. -
hevizms
addikt
válasz
csepelball #12297 üzenetére
Te atyaúristen!Nem mondod hogy te ilyenekkel foglalkozol?
Még a hátam is beleborsódzott.
Azt mégcsak arra sem jöttem rá hogy most akkor verekednek vagy párosodnak?
A videó minősége szerintem nagyon is jó telefonhoz képest,bár sokat nem kellett neki csinálnia.
Egy mondjuk utcai változó távolságú video lehet többet mutatna a képességeiről,de amúgy határozottan jó.A g3 kameráját vagy szoftverét nem sikerült eltalálniuk.
Szar képeket csinál,remélem jön majd ki olyan rom amiben jobban kezeli a dolgokat. -
hevizms
addikt
válasz
sasa311 #12222 üzenetére
Ez nem igaz.A tabletes topikban is irta egy illető hogy visszaküldte a tabletet,ráadásul úgy hogy szétvágta a töltő zsinórját,aztán a mókólt töltővel szétküldte a tabot(se kép se hang),majd ezekután elküldte kinába és kicserélték neki.
Kiváncsi lennék melyik hazai szerviz tenné ezt meg szétvagdosott töltő láttán.Nem nehéz kitalálni.
Szóval nem feltétlenül tojnak a fejünkre.Biztos van ilyen is meg olyan is. -
hevizms
addikt
válasz
banderasz77 #12037 üzenetére
Igen persze,de ha már nyomozósdit játszunk,mégis mennyi az esélye annak hogy vasárnap reggel nem otthon tartózkodik az ember?
Szóval nem akkora baj ez,kicsit túlspiláztam én is.
Folytassuk a telókkal.Menetközben gps-eztem a G3-al.
Tökéletesen működik,semmi pontatlanság.
Hárombetűst használok. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12035 üzenetére
Szerintem is hagyjuk.Semmi gond.
Engem csak az zavart ebben hogy szerintem kb 10 emberből mondjuk 8-nak eszébe sem jutna a koordinátákat nézni,hisz a lényeg nem azon volt,hanem a pontatlanságon,viszont igy hogy sikeresen felhivtad rá a figyelmet,mindjárt kézenfekvő hogy kiváncsiságból rögtön megnézze aki csak olvassa hogy hol is van ez.Még annyira ez sem gond,hisz nincs titkolnivalóm,de azért nem szivesen adja ki az ember a személyes adatait.
Hibáztam,hisz eszembe sem jutott hogy ezt nézze bárki a képről.
Tudom hogy segitő szándékkal hivtad fel a figyelmet,de mondjuk privátban jobb lett volna.
Spongyát rá. -
hevizms
addikt
válasz
hevizms #12019 üzenetére
Jiayu G3 GPS!
Csak megnyugtatásul kipróbáltam egy samsung galaxy s2-n a 2 tesztprogit.
Semmivel nem hozott jobb eredményt mint a G3.Sőt ha azt nézem még nagyobb is volt a pontatlansága.Szóval szerintem tipushibáról nem beszélhetünk,inkább azt mondanám hogy van 1-2 teló amin valamiért rosszalkodik a GPS.
Mint pld devastnál.Ott valami nincs rendben.
Itt vannak a képek a samu s2-ről:[ Módosította: CoolMan ]
-
hevizms
addikt
Jiayu G3 tulajok!
Van olyan akinek fekete vagy valamiféle sötét szinű a műanyag védőtok és nem használja?Vevő lennék rá,mert ezt a sárgás-zöldes színt utálom. -
hevizms
addikt
CWM felrakása Jiayu G3-ra:
[link] -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #11933 üzenetére
Sanyesz istenkirály vagy.
Erre vártam hogy valaki bepróbálkozzon,mert én az előző telom majdnem gallyra tétele óta nem merek FlashTool-os dolgokat feltenni csak úgy!
Végre egy vállalkozó szellem!
KÖSZÖNÖM!ui:feltettem a CWM-et.Tökéletesen működik.Már csináltam is egy backupot.
Jiayu G3
-
hevizms
addikt
fPapi!
A recovy menüje milyen az etotalkos romnak?
Backupot lehet csinálni a romról vagy csak a felhasználói adatokról. -
hevizms
addikt
Nekem erős a gyanum hogy igen.
A morelocale 2 az ugyanaz,viszont ha nincs a romban a magyar nyelv,akkor csak pár dolgot magyarit.Mondjuk az sem rossz,mert legalább a play store meg a letöltött appok magyarok lesznek tőle.
Mondjuk azt nem tudom hogy segitene az etotalk,ha valamiért romot kellene cserélned.Vajon küldenének letöltő linket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest