-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
A UMI X1S miért nem népszerű telefon a 4.5" kategóriában?Nem sokat beszélnek róla itt a fórumon.Egyedül a kamerát olvastam,hogy valakinek nem jött be....valami más?
-
Gyuc
aktív tag
sziasztok!
Sok sok kamera appot tesztelek a TS7-en és azt vettem észre ,hogy a kamera alsó részén éles a kép de felül,homályos...Mi lehet az ok?Lehet ezen javítani?
Előre is köszi az ötleteket! -
Gyuc
aktív tag
válasz
gipsztigris #44671 üzenetére
nagyon jó duma
-
Gyuc
aktív tag
TS7 aku infó.
20-án este töltöttem fel.
minden nap aktívan telefonáltam céges (elég sokat) és magán kártyán.
Netezgettem is rajta.
este 22-7ig kikapcsoltam.
Ma reggel 10kor kérte a töltést.
Nem tudom ez jó-e de gondoltam megosztom -
-
Gyuc
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43424 üzenetére
a N*ia már ott hibázgatott
-
Gyuc
aktív tag
válasz
bigbuda #43343 üzenetére
autóval mentem melózni és úgy.100km/h sebességgel...töbször kikapcsoltam és vissza és pillanatok alatt jelet fogott és néztem egy vasuti átkelőt szinte méter pontosan jelzett.
Én SYGIC 13.1.4 navigációt használtam 2013.03 havi térképpel.(ha ennek bármi jelentőssége lenne) -
Gyuc
aktív tag
Ha már annyira fikazva van a TS7 legyen egy kis pozitívuma is...A GPSt ma teszteltem SYGIC-al és szerintem nagyon gyors...gyorsan talál jelet és szinte méter pontosan jelzett az autóval megtett útvonalon.
-
Gyuc
aktív tag
válasz
maj-viktor #42822 üzenetére
nekem a T boltban azt is mondták jobb a micro mint a hagyományos mert az okostelefonba jobb az(nem tom mi igaz belőle).Szal inkább ne faragd
-
Gyuc
aktív tag
A TS7 nekem is tetszik nagyon és az aku ideje valóban nem rossz olyan másfél nap szerintem de többet majd jövő héten tudok amikor melóban kicsit erősebben igénybe lesz véve.
Viszont a kamerával nem vagyok kibékülve valamiért...néztem a GT99 képeit azokkal sokkal jobbak be kell vallanom...vagy még nincs meg hozzá a megfelelő programAddig tesztelem tovább hátha találok valami jót.
-
Gyuc
aktív tag
válasz
_Alabástrom_ #42578 üzenetére
tegnap leírtam a sztorim ezzel kapcsolatban járj el úgy Te is szerintem ,meg már mások is javasolták...Bemész a boltba megmondod szar a sim és cserét kérsz...ha már cseréli kéred hogy microra mert úgyis veszel náluk egy okostelót majd
-
Gyuc
aktív tag
válasz
instantwater #42376 üzenetére
Igen úgy próbáltam,de vagy 20 kép még nem jött vissza...azért próbálok valami szakértő progit szerezni
-
Gyuc
aktív tag
Tudom OFF meg nem ide való,de ha valaki tud nagyon jó file visszaállító programot megköszönném mivel a párom a telefonról (SD-ről) legyalulta az összes nyaralós képet
Tegnap már próbáloztam de egy része még jó lenne vissza
-
Gyuc
aktív tag
válasz
Groovebaby #42352 üzenetére
A párom W100-asával is ez a baj,akkor ROM csere kell?
-
-
Gyuc
aktív tag
szia!
A TS7-hez amit adtak programot és ami valószínüleg egyezik azzal amit Cappa mond azzal tökéletesen lehet rootolni kb 2 perc alatt
A rootolás után csináltam mentést az Mtkdoridtoolssal.
Más:
Micro sim kell a TS7-be és nekem még régi SIM kártyám volt.Tegnap előtt első körben megkérdeztem ha másik telóba veszem kicserélik-e mondta a csaj hogy 4000Ft ért nagyon szívesen
Mondom köszi nem.
Ma visszamentem és egy msáik csajhoz mentem.
Csak a SIM-et vittem és mondtam,hogy szarakodik nem ismeri fel a telefon kérnék egy cserét...Mondja a hölgy hogy persze semmi gond azonnal....mondom neki...lehet hogy a jövőben micro SIM-es telefon veszek Önöknél,nem lehet egyből arra?...de persze azonnal csinálom.
Tehát egy kis rafkó és simán cserélik ingyé -
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Pár képet én is csináltam a TS7-el LG camera programmal.(nem vagyok profi előre bocsájtom)
[link]
Ha még készül fotó megosztom
Kellene valami jobb kamera program szerintem azzal még javítható lenne. -
Gyuc
aktív tag
segítsetek légyszi!
Mi a megoldás a csengőhang eldobálásra?A W100 mindig elfelejti -
Gyuc
aktív tag
válasz
nyirzoz #42150 üzenetére
Szia!
Van a családban egy W100 és nekem egy TS7.
Hááát a választás?
A THL nagyon szép forma gyors meg minden de a fotói szerintem nem olyan jók.
A TS7 kicsit hosszabb telefon de sokkal vékonyabb csak 7mm és a fotói szerintem jobbak.
Viszont lent a gombok megvilágytása béna...úgy nézem egy led lehet benne ami a középsőt megvilágítja és a két szélső szinte alig kap fényt.Ez spec engem nem zavar mert tudom melyik gomb mire való meg szerintem mindenki viszont nincs semmi felirat és minőségi fekete anyag...az a jó mattos feketeHangzásra kicsit talán gyengébb mint a W100.
Hát nemtom mit válassz
A 8GB belső tárhely sem hátrány -
Gyuc
aktív tag
Tronsmart TS7 antutu teszt:12122
-
Gyuc
aktív tag
válasz
instantwater #42115 üzenetére
nekem is így volt mikor minidealnél rendeltem...vártam vártam egyszer csak lefutott minden egy nap alatt...feladás,utazás,vám,vám vége!
lehet ez a minidealbél nomrális
-
Gyuc
aktív tag
Melyik a legjobb 4" környéki teló amivel lehet netezni és max 15K Ft.Egy nyugdíjas FB matyinak kellene
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Tronsmart TS7 tulajoknak a rootoláshoz van egy kis program a geekbuying fórum oldalán egy gombnyomásra rootol.
Ha kell link küldök. -
Gyuc
aktív tag
válasz
banderasz77 #41848 üzenetére
Manapság már nem mondod meg a hajszínt a lenti alapján
mivel már nincs is ott semmi
-
Gyuc
aktív tag
válasz
Atomcsirke #41064 üzenetére
én azért rárakatom velük hátha jó rá és akkor biztonságosabb
-
Gyuc
aktív tag
válasz
_Alabástrom_ #39815 üzenetére
bocs de holnap nyaralok és nagyon készülünk
,de a THL W100 topicban vannak képek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 24 Hours of Le Mans
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sorozatok
- E-roller topik
- Videó stream letöltése
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged