- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit1973
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #6875 üzenetére
10-15 dollárt hozzáteszel, és akkor két magost kapsz. Azt a kb. 3000 forintot szerintem megéri.
-
robit1973
aktív tag
Az jó! Az első szám állítja a felvillanás hosszát, a második a két felvillanás közti szünet hosszát. Első beállítás a nem fogadott hívások, második az sms, harmadik az alacsony akkufeszültség, az utolsó pedig az egyéb értesítések. Jobb szélen lévő gombra kattintva pedig lehet tesztelni a beállítást.
-
robit1973
aktív tag
válasz
berigazek #6625 üzenetére
Vagy: LedReminderZP200
Az alsó szoftgomb ledeket villogtatja, elég jól konfigurálható. Működik V1277-en, és valószínűleg több típuson is. -
robit1973
aktív tag
válasz
sasa311 #6484 üzenetére
Persze, én sem várom el, hogy fejből tudja, de több mint két óra múlva válaszolt az üzenetemre. Ennyi idő alatt megnézhette volna, főleg, hogy állítólag heten dolgoznak ott.
Kb. 5 perc megnézni. Vagy írja azt, hogy nem tudja! Szerintem nincs neki.Vagy csak lusta volt? Eddig nagyon segítőkésznek tüntette fel magát!
-
robit1973
aktív tag
Írtam én is a hútabletnek. Érdeklődtem egy telefon után, hogy van-e raktáron. Természetesen van, írták, hogy vegyek tőlük. Poénból megkérdeztem, hogy melyik firmware van rajt, és a hasamra csapva megadtam két dátumot. Természetesen kiválasztotta a frissebb dátumút a kettő közül, azt írta az van rajt.
-
robit1973
aktív tag
Igen, csak gyári tárcsázóval működik. Arra nem is gondoltam, hogy nem azt használsz.
SIM kártyákat egyébként nem kell kivenni hozzá.Nekem a címlistám az Outlookban volt a számítógépen ( sokáig Winmobilt használtam és az azzal szinkronizált ), onnan vittem át a G-mail fiókomba ( CSV, vagy Vcard fájlból tud importálni ), majd szinkronizáltam a telefonnal.
-
robit1973
aktív tag
válasz
hungobungo #5864 üzenetére
Tökéletes!
Köszönöm még egyszer!
-
robit1973
aktív tag
Főzött rom nincs ( szerintem nem is kell, a gyári stabilabb és jobb, mint bármelyik főzött volt a Blade-en ),
Magyarítás nincs, nekiálltam, de egyelőre szüneteltetem a dolgot ( kb. 8-10 appot csináltam meg, de nagyon macerás egyesével ).
A jobb oldali gomb menü gomb, alkalmazást váltani a home gomb hosszú nyomásával lehet.
A RAM még sosem fogyott el, 50M alá nem nagyon megy.
A hangminőség a hangszórón jó, full hangerőn viszont már torzít. Fülesen egész szépen szól, hangerő a Blade-hez képest brutális, teljes hangerőn nem is nagyon lehet hallgatni. Hagyományos jack füles jó hozzá, én egy Panasonic agyba dugóst használok.
Kijelző jó minőségű, betekintési szögek nagyok, napfényben is olvasható. -
robit1973
aktív tag
válasz
hungobungo #5681 üzenetére
Így van, de elvileg root-olt a telefonja.
-
robit1973
aktív tag
A root, ha a driver telepítést nem számítjuk, akkor tényleg egy kattintás.
Nem, az a rom. 4GB, ebből te látsz 800 MB-ot, ahova a programok települnek, valamint 2 GB-ot belső SD kártyaként. A maradék van fenntartva a rendszer számára. Természetesen írható memória ez, de nem felejtős.
Az 512 MB ram az a "program futtatásra" van és felejtős.
Nekem 5.0 DIGITAL CAMERA van a hátulján.
Ezzel tudsz firmware-t cserélni. ( Meg mondjuk recovery-t is )
-
robit1973
aktív tag
Nem a legújabb van. Ugyan az van mint nekem. A legújabbat azért csinálták, hogy javítsák a HDMI bugot. Én kipróbáltam a HDMI-t és ezzel a firmware-el is tökéletes ( legalábbis nálam ).
Firmware csere után kell a rootolás.
Olyan minta ROM, csak a firmware annál több. Ez tartalmaz mindent, boot szektor, recovery stb. , és a készülék rom-ját használja ( a 4GB romból van a rendszer számára elkülönítve ).
Igen, a CWM az a Clock Work Mod, több lehetőséget kínál mint az eredeti ( backup-restore, flash zipből stb. ).
A firmware csere töröl mindent, a root semmit.
Lejátszó: MoboPlayer
Bár az AC3-mal állítólag ennek is gondja van, mint általában a többi lejátszónak is. -
robit1973
aktív tag
Nincs hozzá telepítő CD. Nekem egyik androidos telefonomhoz sem volt. Elvileg automatikusan települnek a driverek. Ha a notibárt lehúzod, ott tudod átállítani, hogy háttértárolóként lássa. Mondjuk én nem szoktam ezt a rész használni, jelenleg kábelem sincs. Wifi-n keresztül szoktam másolgatni.
Na lassú voltam. USB hibakeresés. ROOT-oláshoz kell például.
-
robit1973
aktív tag
-
robit1973
aktív tag
válasz
Martinmentor #5372 üzenetére
Nekem így nézett ki a vámolás:
2012.08.27 00:55 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.08.27 08:30 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
És két nap múlva megkaptam.
-
robit1973
aktív tag
válasz
hungobungo #5008 üzenetére
V1277 gyári rom ( nem zippelt ) magyarítását esetleg meg tudnád csinálni? Persze nem ingyen kérném!
-
robit1973
aktív tag
válasz
MotorBoy79 #4492 üzenetére
Jó az!
Én is meglepődtem, főleg hogy ki nem állhatom a Facebook-ot.
-
robit1973
aktív tag
válasz
MotorBoy79 #4486 üzenetére
HDMI-t még nem próbáltam, mert egyelőre nincs kábelem.
De itt egy videó, ahol használják a HDMI kimenetét: [link]
Aksi nekem kb. 2 napot bír, folyamatos adatkapcsolattal és wifi-vel, kevés telefonálással, kb. 2 óra kijelzőhasználattal, valamint 4-5 program szinkronizálással. Mivel két akksi van, ezért ez négy napra emelkedik. Az akksikra 2200 mAh van írva, nem tudom, hogy a valóságban tényleg ennyi-e. -
robit1973
aktív tag
1000 mA-es elég neki, kisebbet ne vegyél. Én az ebay-en vettem valamikor, ha jól emlékszem 2$ volt az ára.
Engineer módban lehet tesztelni különböző összetevőket, kalibrálni szenzorokat, olyan beállításokat végezni, amiket máshol nem. Igazából nem a felhasználóknak készült, sok telefonon nincs is. Semmi köze a rootoláshoz.
-
-
-
robit1973
aktív tag
válasz
MotorBoy79 #4060 üzenetére
A gyártó a Fuchen Digital. Tőlük rendeltem. 162 $ volt a végösszeg.
-
robit1973
aktív tag
Szaisztok!
Tegnap megérkezett a V12-es (MT 6577) telóm.
Tényleges adatai:
ROM ( program telepítésre ):807 MB
RAM: 512 MB ( 472 használható )
Belső SD: 2 GB
Kamera: 5 MP ( hátul a kameránál is ez van írva )Egyelőre még próbálgatom, vannak kisebb hibák ( nincs magyar nyelv, auto brightness nem működik, naptár nem szinkronizál, hangszóró kicsit halk ),de úgy néz ki egyelőre marad.
Ha valaki tudna segíteni, hogy a rendszer alkalmazásokat hogy lehet visszabontani, azt megköszönném. Sajnos nincs benne magyar nyelv, nekiálltam volna magyarítani, de az általam próbált összes apktool hibásan bontja ki a rendszer appokat.
-
robit1973
aktív tag
Sziasztok!
Vámkezelés után kb. mennyi idővel csenget a postás? -
robit1973
aktív tag
-
robit1973
aktív tag
Én kiránduláshoz a Navitelt használom. Az például nem is használja a beépített iránytűt. A GPS-t használva, az elmozdulásokból állapítja meg az irányt. Az iGO sem használja. Nem tudom milyen navi program van aminek kell ( Maps kivételével ) a digitális iránytű. Én még eggyel sem találkoztam.
-
robit1973
aktív tag
válasz
berigazek #3614 üzenetére
Elvileg van egy olyan opció is ( legalábbis nekem tableten van ), hogy letiltás, akkor nem indul el többet addig, amíg újra nem engedélyezed.
Azért mutat annyi elindulást, mert annyiszor felébresztette a telefont. Én biztos megszabadulnék tőle, vagy lecserélném valami másra.Ui. Ha nincs letiltás opció, akkor Titanium Backup-al le lehet fagyasztani ( root kell hozzá ).
-
robit1973
aktív tag
Én nem használtam semmire, csak néha a Google Maps-ben az utcanézetnél, úgyhogy szerintem nem fog hiányozni. Te mire használnád?
(#3600) berigazek: A program főlépernyőjén ha rányomsz az alkalmazásokra, akkor a következő oldal tetején lévő legördülő menüből válaszd ki a " Felébresztések száma " és az " Ébrentartás ideje " menüpontot. Ha ebben a kettőben találsz olyat, ami nem reális, akkor azokat a progikat szerintem szedd le.
-
robit1973
aktív tag
válasz
berigazek #3555 üzenetére
Nekem ugyan a képernyő nem ébredt fel, de az akkustatisztikában láttam, hogy sokszor ébren van a telefon. Ezzel a progival szűrtem ki, hogy a TV24 ( műsorújság ) program naponta több mint ezerszer ébreszti a telefont, holott egyszer sem kellett volna. Letöröltem, és azóta megszűntek ezek a ébrenlétek.
-
robit1973
aktív tag
Egy ilyenre is érdemes lenne várni: [link]
-
robit1973
aktív tag
válasz
littlelion21 #3357 üzenetére
MTK6575.
6577 az N9770-ben van: [link] -
robit1973
aktív tag
Nem innen rendeltem, mert mire válaszoltak, addigra megrendeltem máshonnan ( a gyártótól ). A free shipping szerintem ránk is vonatkozik, de ilyen esetben a szállítás általában mindenhol 2-3 hét minimum. Nekem nem volt ingyenes szállítás, viszont olcsóbb volt a telefon. A végösszeg kb. egyforma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest