- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Keeperv85 #71176 üzenetére
Lenovo Vibe Series , felismerheto, nem lopott....
S860 /P780... K900 is eleg egyedi. Elfogadom ha nem tetszenek a kinai telefonok. Nem mindenkinek jonnek be
K900-ra pelda. Aki latta nem azt mondts hogy Lumiy, hanem hogy hu bammrg..
Voltak a kezemben ezek a telefonok. Egy csomo Lumiat is sikerult mar korbefogni
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Keeperv85 #71170 üzenetére
Hagyjuk, azt hittem a klon szo alatt vmi brutal hasonlosag, de ezeket meg csak sötetben se kevernem össze
Vicces, hogy egy K900-asra rasutotted a lopott formatervet
Na mindegy. Nem ertek egyet a hasonlosagokkal. Szerintem pl epp a Lenovoknal nincs copy-
Sok klont lattam mar, de nonameket... Xiaomi, Lenovo, pl nem masolouzemek...
Bocs ,de kb erinto be is hatàrolja a dolgokat.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Keeperv85 #71168 üzenetére
Csakhogy a Lenovo 2013 januarban lett bejelentve...
Lumia 928 meg két honappal kesobb... Ez nem helytallo Lenovo elobb volt. Tehat akkor a Lumia kesobb volt
A TCL vs. ZTE? Eleg elteroek vegulis ennyi erovel barmire hasonlithat. Legyen Jiayu... De a hatlap , az aranyok is masok..... Ezek egyaltalan nem hasonlitanak..
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Keeperv85 #71165 üzenetére
Hát a Lenovo-val messze nem értek egyet...Lumia? az hogy jön képbe?
Mivel volt belőle egy jóadagnyi, nem épp lopott formaterv. Lumia? Xperia? Melyik modellek es mireiNew V3? Szerintem már ők is saját formatervet használnak...
TCL-t megnezem, de sok hasonlosagot nem lattam.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
EPO frissítés, minden megvolt, gps.conf fájl jogosultság adása is?
Igaz Lenovo A820-asé, de mentsd le az eredetid, tedd be ezt a helyére, és add meg ezeket neki.
- Pontatlan GPS javítása:
Töltsd le a a820-EU-gps.conf file-t, nevezd át gps.conf-ra és (Root Explorerrel) tedd a /system könyvtárba (nem ez a végleges helye)
Add meg neki az rw-r--r-- jogokat:Ezek után mozgasd át a /system/etc könyvtárba.
Reboot.Egy próbát megér.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kalapacsnyel #70659 üzenetére
Böngésző pl. Lehet egyikre tettek flasht.
-
Graphics
Jómunkásember
Mindenki igyon vmit és pihenjen...
-
Graphics
Jómunkásember
Sajna így jártam, a hivatalos anyag szerint régiónként eltérhet a kiépítés... Belefutottam.
Pandawill nálam kiesett... Szemétség amit most leműveltek. írok nekik levelet, és kérek kártérítést. vagy valami...
Kicsit sokat megengednek maguknak mostanság... 1GB-tal jön szerintem meglepetés lenne a 2GB
-
Graphics
Jómunkásember
Amikor en rendeltem akkor még 2gb-osnak hirdettek, utana modositottak 1gb-ra.
Ebbol karterites lesz a reszemrol, mert elegge atbactak.... Es jo, mert a rendelesnel latszik 2gb/16gb
Pandawill... A linkben meg 2gb... Utolso rendelesem toluk
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #70165 üzenetére
Ne fárassz már... Hol írta, hogy nem ajánlott...
Olvasd vissza miről beszélgettünk
Ne igyál hétköznap
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Metamorph321 #70159 üzenetére
hungobungo, Rawulf, én
És még sokan mások, hardveraprón érdemes szétnézni
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Metamorph321 #70155 üzenetére
És mit csinálsz vele, ha mondjuk szoftveresen elszáll...
Annyira nevesincs, semmi infó... Ha megéri a lutri... Ja és az ilyen tákolt magyar honlapoktól mentsen meg a jóég...
Már bocs, de lehet nem is létezik a termék... Készleten sejtésem szerint semmi.
Hagyjuk... Inkább keress egy megbízható fórumtársat, és rendelj tőle telefont
Komolyan nyitok egy shopot én is... Csak annyi lesz a különbség, hogy korrekt leszek.. és az ilyen noname fosokkal senki ne is keressen meg
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #70136 üzenetére
Nagyon jó pedig
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
silver-pda #70120 üzenetére
Nincs jelenleg. Vagy várni kell az olcsóbb LTE-s Qualcomm chipekre / nem most lesz / vagy majd az újkori MTK-s chipek fogják tudni / az se idén várható /
@Crytek: kááááávééééééétttt
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #70024 üzenetére
Ez inkább a nagyonfasza kategória
Tetszik.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69974 üzenetére
Xiaomi Hongmi
Lenovo S660 -
Graphics
Jómunkásember
Egy aprócska észrevétel, megjelent a Lenovo A560, meglepő módon MSM8212-es Qualcomm SoC-kal.
Egyelőre még gyenge fotóval, és gyenge felbontással, kicsit A680 alapokon, viszont már 4.3-as android-dal.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Liberator24 #69905 üzenetére
Nos itt igazából megtalálható a legutóbbi frissítés: [link]
Fórumnak utána kell nézni, de szerintem nem lesz vele gond.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Liberator24 #69900 üzenetére
Igazából mellé nem lehet nyúlni nagyon. ThL már kiforrta magát, ez a készülék is szerintem jó, de persze pár tapasztalat után mernék biztosat mondani.
GPS-szel nem igazán szoktak már gondok lenni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kocsisdavid5 #69889 üzenetére
Hát szerintem 2-3 hét múlva beteheted a kosárba, és megrendelheted
Ha nem gond, hogy előbb itt van.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kocsisdavid5 #69887 üzenetére
Ez nagyon általános kérdés...
2-3-4-5-6 hét
Amelyik be jön, azt kell bekarikázni
Amikor megrendelsz valamit , ott van , hogy mennyi idő alatt... Meg az is, hogy ha ezzel és ezzel rendeled, akkor annyi és annyi idő...
Ha gyorsan akarod , akkor fizetsz...
-
Graphics
Jómunkásember
Én saját célra vettem egy ilyet, elvileg a héten a kezemben.
Jön a teszt a következő héten a nagy Lenovo-s teszt után.
Szerintem überállat. és nem a nagy kijelző miatt vettem, sokkal inkább mert betalált a speckóval. Ára verhetetlen.
Ha nagyobb felbontást raknak bele, akkor kiütik az S939-est, meg az érkező S8-ast
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
rmartin94 #69866 üzenetére
Bazki.. Ezt meg ne vedd... SEMMIRE NEM JÓ!
Ilyen alulspecifikált szart rég láttam... 128MB/256MB? konkrétan a telefonálás is gondot fog okozni.
Amit te kinéztél, azzal szerintem senkit ne is zaklass, mert elküldenek a picsába...Amúgy Multilanguage... Tehát elvileg magyar, de ez kb megveszed, és el is dobhatod. Az a hülye, aki ezért pénzt ad....
Inkább ezt vedd, kb duplaszint.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Csongii #69862 üzenetére
Szoktak... keress ajánlott oldalt, ne ilyen nevesincs replika szarokat.
Megveszed, aztán nézel, mert nem tudsz rá egy rendes ROM-ot se... aztán lehet egy gyári beállítás után lehal az egész...
Ennyi pénzért lehet telefont is kapni, rendes névvel: Lenovo, Xiaomi, ThL, Zopo, Jiayu.
De amit te kinéztél egy kalap s.ar
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
WOT-H-A-C #69856 üzenetére
köszi, megjegyzem a kollegával teljesen jó a viszonyom itt a fórumban, tehát semmiféle rosszindulat nincs.
De ezt majd megerősítiTeszt:
Nos a jelenlegi lista: A390 , A516, A766, S650Ez konkrétan egy alsó/alsóközepes teszt lesz, a készülékeket nézve. Időhiány és egy kis betegség miatt.
Ami pedig várható: A850+, S860 teszt mindenképp lesz, külön-külön
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #69845 üzenetére
Most annyira drasztikusan nem kell beállítani
Beszélgess velem az A850+-ról
de igazából magammal tudok majd a legtöbbet erről beszélni, mert elvileg nekem lesz először az országban
kivéve ha nem.
Bármennyire is low-budget, ehhez a Lenovo jól ért. És igazából mindent lefednek szinte.
Nem pixeles lesz, hanem nagyok az ikonok, A850 tulajok is mondták csak akkor veszik észre, ha mellette van egy fullHD..
A766-osom volt, ott 5"-on volt 854*480, az is kb hasonló szint.
Hardver csak proci órajelben különbözik, a GPU azonos órajelen ketyeg. Nem azt mondom ideális "gémer" de nagyon jól megeszik mindent
Illetve , nem a Te alap elvárásaidnak kell megfelelnie, ez is tuti
, ja és dehogynem, elfogult vagy a Hongmi-d felé, én is az lennék.. Ami igazából valaminek szintén a low-budgetje, méghozzá a Xiaominak.
Szóval ez olyan, hogy akárhogy nézzük, minden készülék vkinek ideális lehet.
Mindezt mindenféle rosszindulat nélkül írom, mert tudom, hogy sokan itt inkább 4,3-4,7 között keresnek ideálisat. Arra is megvan az ajánlott. Ha meg 5 felett, erre is tudunk sokat találni.
De! Xiaomi Hongmi Note-ban mi is lesz? MT6592 kétféle verzióban... és lesz a kisebb is, az se raktármaradvány lesz.
-
Graphics
Jómunkásember
Ennyi az ára
A850+ hivatalosan, esett az ára, 165 máshol, ha megnézed a sima A850 is kb ennyire esett le... ki is vezetik szép lassan.
M proci 300MHz-el kisebb órajel, de a felbontás miatt lazán viszi, akksi sajna ekkora, de szerintem még igy is jól teljesít. Ja és a kamera+vaku.
Szerintem nagy méretben bestbuy
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #69679 üzenetére
Ha univerzális, akkor fel van tüntetve, hogy mely típusokhoz/ba.
Ha nincs, akkor sejtésem szerint típusspecifikus
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69647 üzenetére
Ilyen részletes infókat max nagyon bennfentesek tudnának megmondani, vagy aki szétszedett két ilyet
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #69642 üzenetére
Ez azért nem teljesen így van
Nézd meg a Xiaomi MI2S tesztjét, az se "fizetett"...
/ nem kétkártyás/
Vannak szar kínai kamerák, el kell fogadni, ennyi, meg vannak jók....
@Hajtömeg: Véleményem szerint a G4 kamerája az átlag kínai szintet hozza, mossa a részleteket, de vannak kiemelkedő képek is. Aki telefont vesz , fogadja el, hogy nem fényképezőgépet vesz.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69635 üzenetére
Persze, hogy használhatóak, nem láttam még ilyen kikötést, hogy csak 2 SIM-mel megy
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69531 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy nincs.
Nem dual-sim-es van: Xiaomi Mi2S, 4,3-as, értelmes SoC-kal, jó kamerával, de az 250$
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69529 üzenetére
Jó lenne, de ez sajnos csak TD-CDMA verzió, idehaza csak GSM szinten tudnád használni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69525 üzenetére
Bocsi, fáradok
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69515 üzenetére
Végülis 3x-szorra már nem kérdezem meg milyen árban gondolkozol, mert úgy látom átsiklasz a kérdések felett....
Vagy megmondod mennyit szánsz rá..
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
monkey_ #69508 üzenetére
Érdekes annak fényében, hogy sehol nincs még hivatalos , végleges 4.4-es Mediatek Soc-okra...
Fejlesztői is csak a Lenovo S650-re / vagy már a széria többi tagjára / , de még ez is béta erősen
Egyelőre szerintem marketing bullshit, nem, még nem jönnek a kínai 4.4-esek.. Max ha Qualcomm-osak.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69498 üzenetére
Nézz eggyel lentebb, ott kérdeztem, hogy ÁR?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69488 üzenetére
Ár?
Új hozzászólás Aktív témák
- VMware
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Kártya-független,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig Apple Garancia
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Samsung Galaxy A72 gyári független dual
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest