- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #125348 üzenetére
Csak úgy teszek, mintha tudnám miről beszélek.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
janakbacsi #125344 üzenetére
Megelőzött a mester.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #125295 üzenetére
Ez sem hivatalos ROM. Amíg a BL nyitható, addig gond nem lesz.
Vagy a Pro-n nem nyitható a BL ugyanígy? -
tibcsi0407
félisten
válasz
femiki #125284 üzenetére
Nem hiszem, hogy van. A Bootloader nyitása után viszont jópár ROM lesz rá lassan. Először úgy volt, hogy csak kínai számmal lehet nyitni a bootloadert, de szerencsére meggondolták magukat, így már bárki nyithatja viszonylag egyszerűen.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gagyilovag #125274 üzenetére
A húgomnak van egy U7 Pro, tehát nagyon alsó kategóriás Oukitel, de amit az a telefon már kapott, csoda, hogy bekapcsol, de még mindig bírja. Az 1 éves keresztlányom nem győzi földhözvágni. Van egy pici fekete folt a kijelzőn és annyi.
Sokat szoktunk telefonálni és én nem hallok az Ő oldaláról semmi kivetnivalót a beszédhanggal kapcsolatban. A húgom sem panaszkodott még soha rá, pedig a telefon már megjárta a poklot. -
tibcsi0407
félisten
válasz
gagyilovag #125272 üzenetére
Egyszerre telefonáltál a kettővel azonos körülmények között?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #125207 üzenetére
De ezt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy valamit kijavítanak, ami jó volt, az meg elromlik. A Xiaomi topikok 60%-a arról szól, hogy hogy kell bizonyos problémákat megoldani.
Ettől függetlenül nagyon jó telefonnak tartom őket, csak ezt arra mondom, hogy a sűrű frissítés sem feltétlenül jó.(#125209) Somatom
Nem gond az, hogy sűrűn frissül egy rendszer, de annak sem feltétlenül így kellene történnie. A főverziós ugrás pedig általában nem hátrány.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #125205 üzenetére
Ok, de gyakran a folyamatos frissítés új problémákat is generál. Legalábbis ezt látom a topikokban. Megoldanak egy valamit, csinálnak két új hibát.
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
nickcreeper #125096 üzenetére
Elvileg a SPEmall-os is tudja. Az adatlapján az szerepel, de ha gondolod utánajárhatok pontosabban holnap.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #125089 üzenetére
Látva a szállingózó B20-as Xiaomi-kat, azt hiszem, hogy eltöprengtek rajta, hogy nem csak Kínában és Indiában kell növelni az eladásokat. Ugye most nyitnak az USA piacra, aztán idővel biztos mi is sorra kerülünk.
Kérdés az, hogy árazás szempontjából jó-e ez. Szerintem nem. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Szállító76 #125073 üzenetére
Azt nem tudom, de semmiképpen sem a Tinytől. Esetleg kínai raktárból és befizetni az adót érte.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Szállító76 #125071 üzenetére
A követési számod megáll Feucht nevű városkában és többé nem mozdul. De ennek nem ebben a topikban a helye.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Szállító76 #125068 üzenetére
Akkor nem, ha jön.
De minden X csomag eltűnik a német Tinydeal szállításokból.
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #124746 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
_Moriarty_ #124701 üzenetére
Lesz még sok embernek. Sajnos egy új cég indulása nem sétagalopp. Kvázi bétateszterek vagytok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
viktorhu #124682 üzenetére
Egyetértek veled. Azt sem mondom, hogy a Vernee nem lesz egy jó gyártó.
Én általában a tesztekre egyébként kiindulási alapként tekintek és valójában a felhasználói visszajelzések befolyásolnak egy-egy készülék, vagy hardver, vagy akármilyen kütyü megvételénél. Ott valósabb összképet kap az ember arról, amit venni készül. -
tibcsi0407
félisten
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zagloba #124662 üzenetére
A Vernee-nek nagyobb a füstje mint a lángja. Felkapta a média, meg a Mobilarena
(tudjuk, hogy ami a bizonyos boltban kapható, az itt mindig agyon van dícsérve a cikkekben és a teszteken), de azért fél szemmel én is nézegetem a fórumokat, egyáltalán nem olyan szuper a Vernee, mint amilyennek beállítják a cikkek.
Friss gyártó, ki kell vele várni. Ambíciózusak, így lehet már 1-2 év múlva úgy fognak telefont kiadni a kezükből, ahogy azt mindenki elvárja, de szerintem azért még nem érdemes beleszaladni egyelőre. -
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fateless #124641 üzenetére
A Gearbest 2015 nyár végén csinálta ezt, boldog részese voltam az eltűnt telefonok játékának. Szerencsére újraküldték a telefont. Ott valami enyveskezű DPD-s volt a ludas a Best NL raktárban.
A Tiny viszont egész évben csinálja ezt. Pontosabban nem ők, hanem a DHL-nél tűnnek el sorra a csomagok. -
tibcsi0407
félisten
Csináltam egy blogbejegyzést a 360N4S-ről. Ennyi infot tudtam hirtelen szerezni róla, még a B20-szal kapcsolatban várok a visszajelzésre.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #124515 üzenetére
Melyik Redmi erősebb, mint a Zuk? Max a Redmi Pro.
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
WOT-H-A-C #124295 üzenetére
Legyen igazad ebben. Főleg, hogy most a Z2 még olcsóbb lett
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
WOT-H-A-C #124277 üzenetére
Nem, a Z2-re írtam. Az már semmilyen támogatást nem fog kapni. Zárolt BL, amit csak kínai számmal nyithatsz. Szóval hiába a CM, vagy COS, nem sokra megyünk vele itthon, ha nem tudjuk nyitni a BL-t és feltenni a cuccot.
De attól függetlenül továbbra is nagyon jó vételnek tartom, ha az angol nem probléma a hazai usernek. -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #124253 üzenetére
Mert a Meizu jobban terjeszkedik az EU-ban?
Itt a válasz: nem.
Ha elég az angol nyelv, akkor a Zuk is ugyanolyan jó.
Mindkettőnél zárt a bootloader. A Zuk jobb hardver szerintem. -
tibcsi0407
félisten
A LeEco megvette a Vizio 100%-át, így beléptek az USA piacra hivatalosan is. Közelegnek a global ROM-ok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Mottie #124038 üzenetére
1. Nem egy kategória a kettő. Ha fontos a nagyon hosszú uzemidő, akkor inkább a Redmi. Ha kell a 2k kijelző, erősebb hardver és jobb kamera, akkor Le MAx 2
2. Szerintem nem, majd a 128-as talán megérné a felárat, de az már lehet nagyon drága lesz
3. Egyelőre csak egy színben elérhető, de hamarosan lesz szürke és force gold is. A kínai Lemall oldalán már a többi szín is megjelent, de még valamiért nem lehet rendelni. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Mottie #124027 üzenetére
Ha egy picit is jót akarsz magadnak és hosszútávon tervezel, akkor inkább ne X800-at vegyél. Az US verzió egy hivatalosan nem kiadott változat, mert az amerikai piacon nyitást elhalasztotta egy évvel a LeEco. Tehát nincs rá hivatalos support, a közösségi támogatás pedig sokkal kisebb, mint a CN verzióra. Ez egy kvázi nem létező telefon. Nem véletlenül ilyen olcsó.
Természetesen maga a készülék nagyon rendben van, de előfordulhat, hogy soha nem fog rá érkezni semmilyen frissítés.
Hidd el, tudom mit beszélek, ha LeEco-ról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest