- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
-
kugli81
aktív tag
perendeltem a g2 pluszt
a fastcardtech-től......
-
kugli81
aktív tag
Nem merem megrendelni a telefont mindenki azt mondja nem lehet kapni a g2,g3 at itt pedig azt irja van raktáron.Lehet kapmuznak .Nem tudja valaki megérdeklödni van e nekik raktáron biztosan? Nem vagyok angolból perfect
-
kugli81
aktív tag
Lemondtam a g3 ról akkor g2 lesz .Ezt szerintetek érdemes?
http://www.fastcardtech.com/goods-7515-JIAYU-G2-Plus-dual-core-mtk6577-40-inch-IPS-Screen-Android-40-8MP-1GB-RAM.html -
kugli81
aktív tag
válasz
berigazek #4931 üzenetére
Köszi néztem.Picit sok nekem és sajna a gps fontos nekem ..Sos kellene nekem telo közepes méret szép kijelző stb.Nem akarok netezni ilyesmi max 1-2 játékot rárakok..Csak ha bedöglik tudjam flashelni mint az elterjedt telokat samsung stb.... Ha valami alkatresz elromlik az ok az más ,de nem akarom kikapcsolgasson ilyesmi....Annyi kinai telo van nem tudom mit érdemes megvenni kb 150-200S-os áron..Annyiért itthon gagyit kapok.....
-
kugli81
aktív tag
válasz
berigazek #4916 üzenetére
Sziasztok .Egy g3as telot szerettem volna venni ,de olvasom itt sehol se kapni Innen akartam venni .
http://www.mixeshop.com/jyg3-mtk6577-45-inch-ips-retina-screen-android-40-3g-gps-wifi-smart-phone_Honnan tudok rendelni ahol látni az aktuális készletet illetve mit ajánlotok helyette :
2 kártya nem lényeg,gps legyen benne és ha gorilla kijelzős lenne örülnékA másik gyorsan rendesen müködjön a telo....
Cect i9 em volt le vagyok maradva a kinai telefonok terén ,de az egy kidobható telefon szervizelni se lehet....
Elöre is köszönöm a segitséget ..... -
kugli81
aktív tag
válasz
kugli81 #4867 üzenetére
Ha pl lefagy stb és új flash kell rá van e? Nem kell frissüljön csak az eredetit fel lehet rakni bármikor?
Van nálam pl most egy tablet ami bedöglött ebayes kinai és márka nincs és probálkozom a flasheléssel ,de amit az eladó küldött nem jó amiket leszedek azokkal se akar jó lenni valami sose stimmel lefagy vagy a kép nem jó... -
kugli81
aktív tag
azokat olvastam.....
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok kinéztem egy jiayu g3-at magamnak.Mi a véleményetek róla kicsit tartok a kinai teloktól azaz ha szoftveres gondja lenne ...
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok kinéztem egy jiayu g3-at magamnak.Mi a véleményetek róla kicsit tartok a kinai teloktól azaz ha szoftveres gondja lenne ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch
- Óra topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest