- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Komplikato #66026 üzenetére
Ott van a Samsung Galaxy S4 Zoom! (Oke, nem dual-sim...)
-
tvamos
nagyúr
Nekem egy van, de vigyazok, nehogy penz keruljon a kezebe... akkor tuti nyelne!
... neeem! Mar nem nyelni! Max ugy 8 eve...Azert emlekszem az elso Nokiam nem jot tki egy havi fizumbol. Most meg...
(#65740) cappa72 válasza svgyula (#65737) üzenetére
Tenyleg nagyon szep... van ott egy gyonyoru Pentax is... de mar nem tudnam hasznalni. -
tvamos
nagyúr
válasz
svgyula #65296 üzenetére
Ne rohogjel, de en gyekorlatilag igy hasznaltam regen az Ericson telefonom. Amikor mar nem birt egy napot, egy kettes elemtartot raktam a hatuljara, benne 2 NiMh ceruzaaksival. Az egesz egy gumis oldalu, folia eleju tokba rakva, kb 2 hetet birt egy toltessel.
Nem voltak szep idok, de masik telefonra nem futotta.
Most meg veszek evente 2-3-mat... -
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #65279 üzenetére
A akkumulator felves zgyakorlatilag akarmennyit, max tonkremegy. A kerdes az, hogy a toltoelektronikaja mennyit ad neki. (Nem az USB tap, hanem ami a telefonban van.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
junkpod #64851 üzenetére
Azert fontos a hidegindulas, mert ha kocsival Budapesten mesz, es a telefon 20 percig azt mutatja, hogy meg mindig Kapolnasnyeken vagy, az nem jo! (Arra gondolok, amikor tudod hova mesz, csak egy utlezaras miatt valahol el kell terni a szokasos utvonaltol.... velunk videkiekkel elofordul ez...)
-
tvamos
nagyúr
válasz
hungobungo #64285 üzenetére
Nem arrol volt szo, hogy ki kellesz majd adni ezeket a drivereket? Akkor a sok kinai genyo miert nem adja ki? (MTK, RK, mittudomisen...) CM11-et minden telora!
-
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #64123 üzenetére
Siman csk Jiayu fan!
(Mondjuk... en meg Lenovo...)
3Ah-s aksi... A P780 megeszi reggelire!... -
tvamos
nagyúr
En is igy gondoltam regen, de valoban nagyon szep egy 5"-os IPS fHD felbontassal. Es hagyjuk meg, van aki igenyli a szepet. Sot, igazabol a qHD-ra mar en is azt mondom, hogy azert az mar nem elegans, legyen mar szebb a kep. El vagyok vele, de no!
A masik dolog, hogy a telefont 25-35 cm-rol nezem, a TV-t meg 3-4 meterrol, vagy meg meszebbrol. A monitort meg... valahol a ketto kozott.
A harmadik meg az, hogy nem jatszom, mint sokan masok, sot, kis lagok sem zavarnak, inkabb allo kepeket, szovegeket bamulok. Az legyen mar szep, eles, jol olvashato.
En sem igenylem, de tetszik, es lehet, nekem is lesz olyanom. De most asszem marad a kevesebb. -
tvamos
nagyúr
válasz
hungobungo #64089 üzenetére
6 het? En 6 napot sem nagyon birok varni!
-
tvamos
nagyúr
válasz
hungobungo #64006 üzenetére
Rez folia...
Szerintem is jobb a rez foli, mint az alu, es a ragasztos hatuljuval egyszerubb dolgozni,mint a haztartasi foliaval. Persze, ha esetleg forrasztani kell, a rezzel az is megy. Mindig jol jon, ha van otthon. (Es 400-500 Ft...) -
tvamos
nagyúr
Azert ehez eleg nagy Jiayu fannak kell lenni. Nem hiszem, hogy nincs HD kijelzos WCDMA modemes keszulek a piacon... de te tudod.
(#63964) CoolBoy323 válasza Indy1 (#63960) üzenetére
Hat vegulis van bluetoot-os megoldas is...(#63971) Upo válasza CoolBoy323 (#63964) üzenetére
Huuu... Ez kemeny! Meg egy hdd kell, hogy filmet is tudj nezni, es ugy nezel ki rogton, mint egy bedrotozott ongyilkos merenylo.#63890) mtibi55
Szerintem ne probald meg. Elrontod, es te leszel a hibas. Annak semmi ertelme.
Ismerosod valaszthat, angolul, vagy kinaiul kezd tanulni.... -
tvamos
nagyúr
válasz
laslie92 #63886 üzenetére
Azt hittem az lesz a csattano, hogy a postas a kezedbe nyomta a kabelt, meg lenyomott egy marha nagy sallert! (Fules...) Ez igy nem is annyira vicces. Nem volt nekik, es kesobb potoltak. Ez a korrekt kereskedoi viselkedes, nem?
(#63896) hungobungo válasza konigjanos (#63893) üzenetére
Huhh!... remelem nem lesz igazad! Lenovo is megall 4.2-nel egy tok uj telefonnal? En csak pislogtam, mennyivel jobb a 4.4, mint a 4.2! (Dehogy, eszre sem vettem!..)(#63908) laslie92
En biztosan a Lenovo S650-et vennem. HA igaz az iras, WCDMA 900/2100 MHz. Bar kicsit dragabb, ha jol latom az etotalk-on 160USD. Vagy ott van hungobungo ismerose...Azert megiscsak felhaborito, hogy nem tudnak vegre kihozni egy rendes QHD telefont, 16 magos provesszorral! Ez skandallum!
-
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #63802 üzenetére
Nalam meg fel sem irta magat a gyarto...
De annyi az fHD, siman tudsz valasztani! -
-
tvamos
nagyúr
En ugy hallottam, hogy a kinai is vissza kapja az ottani afa-t, ha kikuldi a csomagot az orszagbol. Igy nincs kettos adozas. Hogy aztan o elteszi, az rendben is van.... (Ez igy van akkor is egyebkent, ha az EU-ban vasarolsz, es Magyar honban fizeted az afat, akkor azt, ahol vetted, vissza adjak. Egyszeru ez, min az e-ad-pi!
)
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
rebuilt #63570 üzenetére
Nekem tetszik ez a keszulek!
(#63573) Dominó85 válasza rebuilt (#63570) üzenetére
Persze kopi a forma... de hat egyenlore nem tudunk ellenuk semmit tenni. Max, ha nem vennenk meg.A fiam is erre a madaras jatekra van rakattanva. Kiuldoz vele a vilagbol.
(#63571) Laza... válasza tihibaby (#63569) üzenetére
Nekem nem jon ossze ez a mindig tv. Valahol szerinted tudnak nekem segiteni? Esetleg itt? Tudom, hogy nagyon off. -
tvamos
nagyúr
válasz
KurtCobain #63522 üzenetére
Nincs baj, csak kellemetlensegeket okozott mar nekem ez.
(A789-en volt, hogy kivettem a mSD-t, es miutan visszatettem sem ment valami app rendesen, ujra kellett installalni. Nem tudom, mi volt mar, de azert 8GB-vel... hogy is mondjam...kenyelmesebb.)Hungobungoval most tisztazzuk a felteteleket. (Akkor derul ki ugye a vegosszeg.)
Zopo Baltic: ZOPO ZP780 - 149.99€ Free Shipping
-
tvamos
nagyúr
Leszukitettem a listam 2 telefonra. Segitenetek nekem valasztani a jeloltek kozott?
1. Lenovo S650 Vibe X
+ Ez megis csak Lenovo
- A formaja nem tetszik annyira, foleg a muagyag vas
- Kicsit tul van a keretemen...
2. Zopo ZP780
+ Ez tetszik
+ Bele fer a keretbe
- Csak 4GB ROM
Amugy a Zoponal hogy lehet kivalasztani, hogy litvaniabol szeretnem? -
tvamos
nagyúr
válasz
KurtCobain #63408 üzenetére
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
KurtCobain #63448 üzenetére
Koszi a linkeket... A Pandan elkezdtem nezni az olcsobbnal olcsobb telefonokat, es elkezdett bennem felfele menni a majre-meter. (Amikor olyantol felsz, ami meg sem tortent.)
(#63449) EG0 válasza tvamos (#63431) üzenetére
Neked is koszi!(#63438) kymco válasza tvamos (#63436) üzenetére
Nem tudom... Azt hiszem attol fosok a legjobban, hogy kapok valami trojait, lelopjak a google, meg ebay passwordom... vagy ilyesmi... -
tvamos
nagyúr
válasz
aytukabozs #63433 üzenetére
Bocs! Nem,tettem at! Trefaltam...
Lenovo számítógépem mar volt, nem könnyen, de elfogadtam. Azert megiscsak ott van a top 3 mobil ceg között. Próbálok megbaratkozni a két másikkal is, amit hivatalosan forgalmaznak Európában. Erős fenntartásaim vannak a többivel...
Akkor azt hiszem Zoppo se...
De oké, ha 2GB RAM van 200 alatt, akkor azert megprpbalnam. -
tvamos
nagyúr
válasz
KurtCobain #63408 üzenetére
Az az igazsag, hogy a Lenovo S650-et az etotalkon latom 200USD + az a franya ado aron. Az meg bele ferhet. De nem talaltam tul sok tetsztet rola. Janez bejegyzeset olvastam csak rola eddig. Majd potolom.
Amugy en is az A850-nel szemeztem, mert az A820-ban nincs elolapi kamera. (Persze, valojaban a P780-nal, de hat, az egy kicsit tul van a kereten, es nem akarok meg 2 honapot varni.)
Bicajos navigalashoz kene a nagy aksi, vagyis hat a hosszu akkus uzemido...
(#63426) aytukabozs válasza tvamos (#63422) üzenetére
Ne haragudj, ezt nem ertem! Kifejtened? -
tvamos
nagyúr
válasz
aytukabozs #63410 üzenetére
Nem tudom... az se jobb? Akkor az se!
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Segitsetek nekem legyszi telefont valasztani! Vegig ragtam az utolso 2k hozzaszolast itt is, meg a masik okostelos topicon... de nem tudm, milyen telefont vegyek. Ami fontos lenne nekem:
- Androidos legyen, valahol 4.5" +/-1" (max. mondjuk 170x85x10, orulnek, ha ki tudnam probalni, milyen hosszabb tavon egy Nexus 5 meretut hasznalni,) nem erdekel a felbontas, es az IPS-hez sem ragaszkodom, persze jo lenne, mint ahogy a GG is. Egy dual core eleg lenne, (a regebbi telefonjaimbol is inkabb a RAM hianyzott, kisebb lagok nem zavarnak, csak ne akadjon masodpercekre, meg ilyesmi,) 1GB RAM, es jo lenne legalabb 8 GB ROM. Legyen ra alternativ ROM, vagy firmware, vagy hogy hivjak. A Lenovo tetszik, mint marka, esetleg a Zopo, talan a THL... (Valahogy a Yiaju, meg Neken, meg mittudomen ilyesmi markaktol idegenkedem.) Szeretnem hasznalni navigalasra, gyalog, meg bicajjal. Meg video Skype-ra. Nem kell valami csucs telefon, de jo lenne, ha egy fel evet kibirnek vele. A keret 200USD... nagyon max. 230, tokkal, vonoval, meg a 3 betusekkel. (DHL, AFA, bfa, bla-bla...)
A WP-bol mar annyira elegem van, hogy az hihetetlen, ugyhogy nagyon surgos lenne! Ha hekkelni kell, akkor sincs gond, annyit meg kibirok a kis Lumiaval. (Es mar sokkal tobb mindent elnezek a telefonnak, mint par honapja...)
Elore is kosz a segitseget! Udv, Tomi
Szerk: Azert fosok, hogy bekapok valami kinai virust! -
tvamos
nagyúr
válasz
mong08 #61381 üzenetére
Oke, de ez pont ugyan olyan, hogy nem tudok olyan telot venni, ami nekem kell, legyen akkor olyan, ami biztosan, de tutira tudja azt a par dolgot, ami kell!
Mint a TV-ben, hogy nincs olyan csomag, amiben csak a Discovery Science, meg a Discovery mittudomen mi, meg esetleg a Spectrum van.... meg oda baxna, ha csak az lenne, es jon hozzam valaki par napra, latogatoba. -
tvamos
nagyúr
Ezek a Kinaiak is tolnak mar LTE keszulekeket?
-
tvamos
nagyúr
válasz
b0bcat #57467 üzenetére
Es amikor rossz, vissza kapnal 10 USD-t. Tiszta jo biznisz.
Amugy voltak ilyen bizniszek regebben. Gondolom ezert kell mar bizonyitani, hogy hol keletkezikma szallitasi koltseg. Ha a honkongi postanak adod a penzt, akkor az az EU-n kivul. Te meg gebedj meg, hogy megtudd, ki mennyit tesz el belole! -
tvamos
nagyúr
válasz
Thrawn #57268 üzenetére
Probalok nem irkalni ilyes fajta vitakhoz kapcsolodva. Csak most nem allom meg... ket okbol.
1. Bant, ha sertegetik egymast az emberek! Nem is tudom eldonteni, ki kezdte, meg ertelme sincs elemezni.
2. Orultem volna, ha nem letorlod a ROM-od, hanem esetleg egyutt bele neztek, hogy lehet javitani. Abbol esetleg mi is tanulun.
Engem sosem erdekeltek a magyar ROM-ok, de most megis azt kell mondjam, jo dolog a Magyaritott ROM, es minden allitasom visszavonom a feleslegessegevel kapcsolatban! (Ujfent koszonet a ket szakerto /Cappa72, es Apeelme/ munkajaert!)
Jah, es Boldog Uj Evet! -
tvamos
nagyúr
válasz
meridaharcos #57157 üzenetére
Akkor... Ezek MP RT-sek...
Gondolom a DHL-nel nincs ilyesmi! -
tvamos
nagyúr
Tudom, hogy ez itt off, de ezt a forumot olvasgatom, is itt megy a diskurzus kinai telefonokrol...
Ez a z5+ tetszett meg. Van ilyenje valakinek? Kici, occo, 2 GB RAM-mal. -
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55329 üzenetére
Van egy Nexus 7-em, a gyari 4.4-el, minden nagyon fasza, de valamimmegis hianyzik...
... nemi RAM!
No ezert nem rohanok telot venni. De ha veszek , legyen 2GB RAM! -
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55326 üzenetére
Azert irom, mert az 1GB RAM-os telefonom csinalja. Ha veszek helyette masikat, akkor az mar ne csinalja! Akkor akar meg is tarthatom, ami van... Persze, ha nem GB lenne, akkor egy csomo minden jobb lenne, de akkor sem akarok olyan telefonra kolteni, amit ha megveszek, az motoszkalna a felyemben, hogy egy 40-50-60 USD-t plusz rakoltve, lehetne 2GB RAM-om...
En mar csak ilyen vagyok!
Mondjuk, a jatek engem nem erdekel, de a gyermekem jatszodik a telefonnal is, (meg mindennel, ami a kezebe kerul, termeszetesen, mert ugye ez a dolga,) es akarom, hogy ne akadjon....
-
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55321 üzenetére
Azert kell, mert kilovi a droid a hatterben futo alkalmazasokat, es ha visszalepsz, akkkor ujra kell toltogetni a pdf-eket, website-okat, mindeneket. Nem szeretem, ha kilovi oket, azt akarom, hogy ne tegye. Ahoz meg kell a RAM. Ezzel lehet vitatkozni, meg e-penis-nek nevezni, de akkor is igy van.
Tesomnak, felesegemnek most is tokeletesen eleg az 512M RAM, mert nem futtatnak parhuzamosan alkalmazasokat. Belep a Facebookba, es ennyi. Akkor nem kell 2GB RAM.
Apa szerint ez az egesz okos telefon mania e-penis, csak o mashogy nevezi! -
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55315 üzenetére
Nagyon szeretem, ha az eszkozom sokaig hasznalhato, idotallo. Jo lenne, a 2GB RAM. Asszem, a Mali-400-zal megbaratkoznek.
Ofkorsz... sajna lattam mar olyan telefont, amin az egyik kartyan nem ment csak max. EDGE es ettol felek kicsit... 100-120 USD-ig nem erdekelne, max nekiadnam valakinek, de 150 folott... erted!
Amugy Lenovo Fan vagyok... Vagy ez kell Nekem? -
tvamos
nagyúr
Amugy milyen lehet ez a Lenovo S650? Mert most $187.99 amit kicsit sokallok erte. Nem tunik tul combosnak az 1GB RAM a Mali-400-zal. Amugy ennek a leirasaban sem talalom, hogy tud-e 3G-t mindket SIM foglalaton, vagy az egyik csak GSM (EDGE).
-
tvamos
nagyúr
Original Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0GHz With 5.5 Inch Full HD
$369.99 a Minidealen. Nagyon jo...
Persze, nem Dual sim, de kinai. -
tvamos
nagyúr
Szia!
En a Samsung Galaxy S4 duos-ra tippelnek.
Nekem ennyit nem er egy telefon, de mist szerintem az a lagjobb.
Udv, Tomi
Vagy egy tekercs ketoldalu ragaszto! -
tvamos
nagyúr
válasz
KurtCobain #54937 üzenetére
Ertem. Akkor amit en gondoltam, az csak arra a Vowney-ra volt igaz, es a tobbire nem.
Egyre jobban tetszik a Jiayu G3T, de keresem benne a hibat... Majd megnleez az is!
.... meg mindig olyan dual sim telot keresnek, emire van CM is ...
Mas sem tyalal? Vagy csak en vagyok bena? Lehet 5"-es is! -
tvamos
nagyúr
Ezt szomoruan olvasom! Akkor igyis, ugyis cserelgetnem kell a sim kartyakat.
Igy tulajdonkeppen akar egy sima 1 simes is eleg lehet...
(Mindketton van 3G, csak nem ugyan abban az orszagban mukodik.)(#54873) tolvaj!
"vowney v5 sense rommal mindkét kártyán tudja, de nem egyszerre elvileg, viszont kapcsolható."
Termeszetesen nem egyszerre kell menjenek 3G-n, csak tudja mindket kartyahelyen!(#54869) berigazek
"Hardweraprón van eladó ilyen telefon :-)"
Pontosan melyikre gondolsz?(#54914) Mercutio_
"Kérdés: Van kínai 1 sim-es droidos telóknak topicja"
Ez engem is erdekelne... Vagy jo lenne itt beszelni roluk. Vagy nem tudom... -
tvamos
nagyúr
válasz
berigazek #54860 üzenetére
Nekem meg nincs ilyen telefonom, de erdekelne... Hatha rafanyalodom egyre.
Ahogy keresgeltem a vagyott telefont (olyat szeretnek, amire van CM ROM, mert tetszik, ezekre az MTK-sokra meg max MIUI-t latok,) azt olvastam, hogy csak az egyik kartyahelyen tudjak 3G-t. (Pl. a 780, meg a 820.) Vagy rosszul nezem?
-
tvamos
nagyúr
válasz
fotosjani #54477 üzenetére
Koszi a linket! Nem hiszem, hogy teszek probat meg egy ilyesmi gyengusz keszulekkel. Akar milyen olcso is legyen. Eddig 2 keszulekkel tudtam megbaratkozni, az egyiken CM volt, a masik meg a Nexus. Igy az MTK chipset-es cuccok kiesnek. Es ha dual sim keszuleket akarok, a Nexus is... Szoval most ilyen parameterekkel nezelodok, de csak takarekon...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Kiki18 #54406 üzenetére
Szerintem, ha "R*hattul tetszik a lenovo" akkor azt vedd meg, a temaosszefoglaloban ott vannak az ajanlott boltok. Paypallal fizess,, ugyesen! (Azert en adnek kicsit tobbet a 830-ert, inkabb mint a 820. Nekem is az tetszik, de mar nem hiszek a kinai telefonokban.) Es ne kapkodj, barmennyire is tetszik valamelyik, inkabb olvasd a forumat alaposan el!
-
tvamos
nagyúr
Elolvastam az utolso 1000 hozzaszolast. A Lenovo A830-at nem nagyon ajanljatok. Nem jo az a keszulek? Vagy draga? Mi az oka?
-
tvamos
nagyúr
Koszonom nektek a segitseget, nagyon tetszik az uj tulajnak a Lenovo A660. A narancssargat rendeltem neki, ami valojaban inkabb olyan... rez szin. (A pisztaciahoz kepest teljesen biztos, hogy jobb.)
A Kinai appokat kene meg leirtanom rola, de egyreszt nem tudom, hogy kell, masreszt, bar panaszkodik ra kicsit, megsem adja ki a kezebol a keszuleket. (Meg annyira sem, hogy lementsem a ROM-ot.)
Szoval, meg1x: KOSZI! -
tvamos
nagyúr
Szertenek venni egy narancs szinu A660-at. Hol van most a leheto legjobb aron, megbizhao eladotol?
En a Pandawill-eset latom a legolcsobnak... de sokan panaszkodtatok.Meg dupla autos toltot keresek meg...
-
tvamos
nagyúr
válasz
KurtCobain #43270 üzenetére
Nem, elvileg sem fog lasabban merulni! Ha tul Nagy lenne a toltoaram, az tonkreteheti a cellar, de azt a telefon beallitja. (Illetve az elettartam csokken, tul nagy toltoaram eseten.
-
tvamos
nagyúr
Na en is leirom, hol allok az ajandek telefon vasarlassal.
Most szembesultem, hogyan hasznalja a holgy a telefonokat. Ez nagggyon durva! Szoval, (merlegelve a ti nagyon hasznos tanacsaitokat is, miszerint eleg lesz neki az 512MB RAM,) asszem A660 lesz, (ha jol latom, az gorilla galass,) ket kepernyovedo foliaval, meg be parszor betekerem folpackba, hatha tulel 1-2 honapot a taskajaban. (Legalabb doglott szendvics nincs benne, mint a fiam iskolatraskajaban, azert ez pozitiv! Nem?)
Varom mar a fizut nagyon!#41997) Groovebaby
Nekd kulon irodad van Csernobilban? Uuuuuu.... Vagesz! Teccel! -
tvamos
nagyúr
Google kepkeresobe mutasd a kepeket, a szamokat mar a 8 eves fiam is ismeri, es o is ki tudja valasztani a legrdagabb Legot a boltban.
Itt mintha lenne!(#41946) -PLevi-
Szerintem A830, mint a kolleganak. Mondjuk feketeben...
De ha jo GPS-t akarsz, egyenlore a regebbi dual-core-ok jobbak... A800
Ha igazan jo akku idot akarsz, akkor ott a P770
Vagy teszel hozza egy kicsit, es K900. -
tvamos
nagyúr
válasz
alexw801 #41722 üzenetére
Oszt minek hasznalsz olyan SIM-et, ami tud adatroamingolni?
En nem hagytam el Sved orszagot, megsem ment a telefonom, csak, ha bekapcsoltam az adatroamingot. Itt a szobamban, Nynäshamnban. Stockholmban ment, Roaming nelkul. Az osszes Kinai (Acer is!) telefonom ezt csinalta. Es nem a SIM, hanem a telefon, amin be kellett kapcsolni az adat roamingot. A beszed roaming meg kell, ha haza megyek, ugyhogy a SIM-en is be kellett allitanom a roamingot. -
tvamos
nagyúr
válasz
Groovebaby #41611 üzenetére
Innen nagyon lapos szogben skubizzak a telok a holdakat, a Lenovo A789 is alig talat valamit. Meg e Motorola Atrix is. Az Acer E2 volt a legjobb, de ott meg a Sports Tracker bug....
Pedig jo kis telo az! Szoval gyengusz volt a teljesitemegy. (Otthon pedig mindketto jol teljesit.)
/* Node... szivem csucske a Nokia, megalkotta a tokeletest...Ez sem az! De egyenlore el vagyunk. (A tokeletes lannyal is az a baj, hogy nem megyunk oda hozza!)*/
-
tvamos
nagyúr
En akkor a Lenovot vennem. (Illetve, ha a meretevel meg tudnek baratkozni, mar lehet, olyan lenne. Persze nekem GPS bajom is van a kinai telokkal....)
(#41608) Lalla válasza Gyuc (#41570) üzenetére
a káva is fontos, de engem inkább az zavar, ha már fogást kell módosítanom, hogy elérjem a képernyő legtávolabbi sarkát. Az meg 4,3 col felett keződik.
Jol beszelsz!!! -
tvamos
nagyúr
válasz
_X10Dead_ #41565 üzenetére
A powerbank nem elegans, macera hasznalni. Nekem van tobb is, de utalom.
(Arra jo, hogy bevagom a telefont a powerbankra kotve a taskaba a vonaton. Ugyis tabletrol netezek.)(#41575) instantwater válasza _X10Dead_ (#41565) üzenetére
Nekem a zsajü "túl kínai" és a G3S nem is tetszik...
Ennel jobb erv nem is kell ellene! -
tvamos
nagyúr
válasz
Krinyo #41542 üzenetére
En az Acer Liquid E2-nel ugy dontottem, ennel mar csak kisebb lehet a kovetkezo telefonom! Nagyobb semmi keppen.
(#41548) GIJoe válasza asound (#41547) üzenetére
Hat annyibol lenne jo nekem is az, hogy tudnek netezni, amig anyam beszel hozzam, ugy fel... masfel... ket orat... Sajnos amugy kerul-fordul valaszolok neki, az meg nem jo!(#41551) asound válasza GIJoe (#41548) üzenetére
Atiranyitod, ha nem elerheto... az nem jo?(#41554) instantwater válasza Krinyo (#41542) üzenetére
Tmobile Pulse (Huawei U8220)...
Nekem is meg van meg... hu de utalom! -
tvamos
nagyúr
válasz
Groovebaby #41526 üzenetére
Oreg vagyok mar... nem is tudom...
(#41531) CineDOG1 válasza tvamos (#41525) üzenetére
Koszi! Nezem....
Jo nagy... egyszerubb lenne megkerdezzem, csak nem akarom.(#41538) fateless válasza Krinyo (#41537) üzenetére
Nekem eleg a 2 mag... -
tvamos
nagyúr
válasz
Segnior_Barthez #41498 üzenetére
Ha azt akarnam, akkor valoban panzioba vinnem. De most inkabb maradjunk a telefonnal...
(#41515) Groovebaby
Akkotr neked is telefont vennek... -
tvamos
nagyúr
Tetszik ez a narancs szin Lenovo... De az 512 RAM-ot kib@szasnak vennem en is, az A789 nem jott be.
Visszakerestem Cappa72 bejegyzeseit is, ugy latom, a G4S lesz a nyero, a 2200-as aksival. Mondjuk ez meg mindig USD 160... (A minideal-nel neztem...)
Van jobb valasztasz? Mind keszulekre, mind boltra gondolok most. -
tvamos
nagyúr
Sziasztok! Megin' visszaevett a fene...
Szeretnek vasarolni ajandekba, (egy nagyon kedves holgy ismerosomnek,) egy kis, olcso, dual-sim-es telefont, ugy 3.5" korul. Az sem baj, ha a "valami", vagy az "ize" klonja!
Kene az egy napos keszenlet is, folyamatos 3G-vel, meg WIFI-vel, nem elvarhato, hogy ezeket kapcsolgassa! Nem akarok kitolni vele, ezert az 1G RAM is elvaras lenne. Azert a dual-sim, mert en vennek neki egy net kartyat. (Talan feltoltoset, ha van valami jo ajanlat, majd szetnezek.) A masik sim meg a jelenlegi Vodas lenne. Kesobb ugy safarkodik a nettel, ahogy akar. Ja, es kipuhatoltam nala, a 4.3"-es telefonom nem tetszett neki, de azt mondta, nem baj ha kicsit vastagabb. (Fene az izleset!) En meg nem akarnek 30 ezernel tobbet kolteni.
Zommel facebookozasra lenne hasznalva, es jo lenne, ha facebookos jatekok mennenek rajta. Ha megoldhato. (En meg ilyet sosem probaltam, es nem is szeretnem telerakni a sajat, meg az ismeroseim adatlapjait merhasagokkal.) Talan felugrana par jatek, de nem a 3D-sek, es tuti nem a fizetosek. Lehet, egy kis netezes is bejatszana... Kisebb lagokra nem erzekeny, regi cerka notival siman elvan, pedig az laggol rendesen!
Kene ra valami atom stabil rom, amit ha felteszek, megy a kis telcsi, mokolgatas nelkul.
Koszonom elore is a segitseget!
Udv, Tomi -
tvamos
nagyúr
válasz
F.B.I. #41339 üzenetére
En pont erre vettem a tabletet. (Nem akartam nagy telefont...)
(#41347) alexw801 válasza instantwater (#41316) üzenetére
Ha utazol repülővel, ne csodálkozz, ha nem engedik fel a fedélzetre. Komoly korlátozások vannak, ezért csak kicsit és olcsót viszek.
Mit nem engednek fel a repulore? Engem Notebookkal (Dell M4600) 2 tablettel meg 2 telefonnal martobbszor felengedtek! Es a powerbank sem izgatta fel oket. A kerekpar pedalhoz a kezipoggyaszban azert hozzaszoltak... -
tvamos
nagyúr
válasz
instantwater #41007 üzenetére
Ez egy igen szep gesztus a 4pda.ru-tol. Vagy hogyan szervezodnek ezek tulajdonkeppen? Vajon a mi erdekeinkben is fellepne valaki hasonlo esetben a gyarto fele?
Remelem lesz valami folytatasa ennek a dolognak! -
tvamos
nagyúr
válasz
andatti #40215 üzenetére
En nem feltem a telot, de nem akarom se leejteni, se elesni.
Ily modon egyik kezemmel kapaszkodom a vonaton, fogom a kerekparon, az autoban a kormanyt, a masikkal meg felveszem a telefont, neadjisten netezek, SMS-ezek a vonaton, a buszon, ilyesmi. (Vagy csak lazazom, es zsebre rakom az egyik kezem...) Idotlen idok ota igy jarok el, az elso nokiamtol kezdve. (Pedig azt feltettem, kethavi fizum volt meg az ara! Na jo, ez azert talan egy kicsit tulzas...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged