-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #132544 üzenetére
Enyhe szuicid hajlamot vélek felfedezni.
-
RVR400
veterán
válasz
pimmi #132522 üzenetére
Az M402-ben 4 GB ROM van, amiből kb a felénél keveseb elérhető a felhasználó számára, így nyilván 2-3 játék felrakása után csipog a teló.
Szóval kellően kevés üres hely esetén a Meizu is ugyanúgy csipog.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #132451 üzenetére
Annyi a havi keretem... Nesze Neked 4G.
Lehetne egy usage time statisztika, gyakorlatilag másodpercek alatt elhasználható havi keretek lennének.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
spileraaa #132015 üzenetére
Ha tudnád, hogy mennyi strapatelót hoztak már hozzám törött kijelzővel. A kijelző azon is kijelző, az üveg pedig azon is üveg. Armor jellegű tok, és tempered glass, gyakorlatilag a vízállósáogn kívül ugyanúgy véd a mechanikai sérülések ellen negyedolyan bumszlisággal.
Egy csere után pedig rosszul (rossz ragasztó alkalmazásával, nem megfelelően tisztított keretbe, stb) kijelző, vagy éppen már hajlott házba cserélt kijelzőt gyakorlatilag valóban a zsebbe rakva meg lehet roppantani.
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat #131968 üzenetére
Szerintem nem megy ki alvóba, 2 %-nál többet nem szabad merülnie egy éjszaka alatt, kivéve, ha nem alszol.
Nekem állandó mobilnet vagy wifi, szinkron bekapcsolva, tegnap este 9-kor 20%-kal raktam le, ma reggel 6-kor 19%-kal ébresztett.
(#131973) nyisziati: Szerintem ezt jó páran meg tudjuk cáfolni itt a topicban is.
-
RVR400
veterán
válasz
Zsiráfnyál #131688 üzenetére
Ha megnézed a képet, akkor látod, hogy a 2.5D miatt az is szarul illeszkedik a szélén. Vagyis nem szarul, hanem sehogy, mert a kerekítés miatt a szélén vagy 3mm simán kimarad.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #131629 üzenetére
Csak lefagyott, azért nem ment rajta az óra.
-
RVR400
veterán
Mára is hoztam érdekességet:
És egy majdnem ezzel kapcsolatos hír, amit többen is kihagytunk a topicból. bár nem mindenki.
-
RVR400
veterán
válasz
GIJoe #131577 üzenetére
Ez most komoly?
Ne érts félre, de ez a teló az, ami kb. semmire sem jó. Okostelefonnak használhatatlan, kinyitósnak érthetetlen a droidossága, ha csak telefonozni akar, akkor végképp keserves lesz már a névjegyzék használta, és a tárcsázó lassúsága. Ha nem is akar mobilnetet rá, de kell az okos mivolta, akkor szép dolog a wifi, ami gyakorlatilag arra lesz jó, hogy amikor bekapcsolod, akkor percekig használhatatlan lesz a teló, mert egyből keresi a frissítéseket, és szinkronizálgat.
Én meg szoktam kímélni magam attól, hogy ilyen készülék beszerzésében bármilyen módon asszisztáljak, szerintem Neked is ki kellene maradnod belőle. Persz értem én, hogy pofás a külső, de ugye tudjuk, hogy műszaki dolgot nem szín vagy kinézet alapján célszerű választani, pláne, ha nem csak nézegetni akarjuk.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #131557 üzenetére
Én nem akarom megtudni.
Először még pislogtam is nagyot, hogy 6750-nel ennyiért van teló. Aztán jöttem rá, hogy 4G nincs, így valami nem jó, és akkor jöttem rá, hogy ez most pont ugyanaz az átszabás, mint a 6752 mellett a 6572, szerintem nem véletlen ez a számozás...
-
RVR400
veterán
válasz
nyisziati #131529 üzenetére
Alapvetően az ötlet jó, de szerintem mindenkinek jobb lenne, ha a Doogee "márkanév" megszűnne.
(#131552) batai15: Használtat csak közvetlen ismerőstől vagy családtagtól, ha ismeri az ember a teló előéletét, minden egyéb esetben hazárdjáték, még 3 hónap gari mellett is.
-
RVR400
veterán
Soha vissza nem térő akícilyó csak erős idegzetűeknek:
Hafury Umax 70 USD-ért.
-
RVR400
veterán
válasz
citkar #131507 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen MIUI-s telót használt előtte, de a Meizu-jában 4 GB RAM van, még szerencse, hogy marad belőle üresen...
Másrészt alapból a 3GB-ból a RN3P esetében "a legendásan szar memóriakezelés mellett" is marad 1.4-1.9 GB üresen, így nem is értem az összehasonlítást sem, mivel bárminek elég a maradék RAM. -
RVR400
veterán
Ha esetleg valaki duplán bevállalós:
-
RVR400
veterán
válasz
feltamadas #131079 üzenetére
Pedig több helyen is van, viszont előrendelős, tehát április 20-án indul a tényleges forgalmazás, és postázás.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #131067 üzenetére
Vettél volna inkább valami Vertut. Annak a topikjában új korában sem lenne több hsz.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #131004 üzenetére
Van nálam egy LG G3, az a Snapi 801 nem biztos, hogy a nagyobb játékoknál nem fog akadni, és ez is feltétel volt.
-
RVR400
veterán
válasz
punky10 #130988 üzenetére
A törős videókról ez jut eszembe:
Viszont ami még durvább:
UMI London 30 méteres esésteszt
(a Star Wars hihetőbb volt azért - vagy valami nagyon durva szilikontokot sikerült gyártani)
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #130867 üzenetére
Csak arra akartam rávilágítani, hogy mindketten levontatok olyan következtetést, aminek semmi alapja.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #130865 üzenetére
Te apelláltál a honlapra,amiről kiderült, hogy végülis nemtúl gagyi, de ami kikerült, azt nem javítják, tehát nincs folyamatos felügyelet alatt. Ergo egy értelmes honlap megszerkesztése induláskor minimális plusz költség, és az előzményektekintetében mondhatjuk, hogy bőven megéri az árát.
Ergo ezzel kapcsolatban megvan a pro és a kontra is. Hogy valaki meddig gyárt és milyen telefont, az a honlap alapján egyáltalán nem állapítható meg.Ha pedig januárban eltűnt a gyártó, de kifizették egész évre a szükséges tarifát a tárhelyhez és a domainhez, akkor bizony lehet baj.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #130843 üzenetére
Azé" ramdiskkel hasítana a teló rendesen, csak szar, ha lemerül.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #130790 üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni, mert ezek azok az árak, amik túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #130712 üzenetére
Hoppá:
Can not deliver to Hungary
Szerk: Fura, mert más tételeknél viszont van szállítási lehetőség.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #130669 üzenetére
Engem a készülékház kialakítása.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #130528 üzenetére
Ha lesz erőm meg időm, akkor leírom a Spemallos történetemet az elejétől a végéig, aztán rájössz, hogy Te még szerencsés is vagy...
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #130333 üzenetére
Na igen, ahogy az Xperia XZ is csak a reklámban csinál hűdebrutál képet, valójában semmi kiemelkedő nincs benne, sőt. Még mindig gombostűfejnyi lyukon megy be a fény a kislábujj-körömnyinél kisebb érzékelőlapkára.
Ráadásul a Sony valóban érdekes, mert a nevesebb kínai telók, meg a névtelenek egy része jobb képet készít ugyanazzal a Sony érzékelővel, mint a gyártó saját telefonjai.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #130113 üzenetére
Szerintem a szerviz és javítás szavak jelentését kell átértelmezniük inkább, mert jelenleg aztán olyan mindegy, hogy mit küld az ember, és hová...
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #130046 üzenetére
Ami furcsa, hogy alapból azt írják, hogy tudja a B20-at, pedig a sima verzió tudomásom szerint nem B20-as. Vagyis már hónapokkal ezelőtt ez volt az info, pedig akkor még nyoma sem volt a Global verziónak.
-
RVR400
veterán
válasz
#73959936 #129902 üzenetére
Vegyél inkább egy Bluboo Mini-t.
-
RVR400
veterán
válasz
buca84 #129879 üzenetére
Szerintem gondold át a Spemall és a garancia szót uganabban a mondatban...
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #129683 üzenetére
Zárt BL esetén nem fog menni, márpedig az M3 Note BL-e bizony zárt...
Elvileg ebben vannak .img fájlok, "csak" scatter kellene hozzá
(#129686) aytukabozs: Attól, hogy van fastboot mód, még nincs nyitva a BL, mivel nem feltétele.
-
RVR400
veterán
A teljesség igénye nélkül:
Meizu M5 - igaz csak 5.2"
LeEco LE1S
LeEco LE2
Meizu M5 - igaz ez is csak 5.2"
LeEco Cool 1C - még a Cool1 is kb beleférhet, sőt még a LeEco S3 is éppenhogy
Lenovo K5 Note
Asus Zenfone 2 Deluxe
Asus Zenfone Selfie(#129584) tibcsi0407: Redmi 4 Prime csak 5".
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #129578 üzenetére
De amúgy ki venné meg ezt a telót ennyiért?
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #129571 üzenetére
Valamint a 6753 és a FullHD párosítás szerintem nem szerencsés, és szállítással együtt inkább 50 a vége, én biztosan nem venném meg.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #129568 üzenetére
Ha nem tűnik el, akkor sem küldi Magyarországra, csak Kínából.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #129456 üzenetére
Etotalkról A5600 és A7600 is hasonló "meglepivel" érkezett.
-
RVR400
veterán
válasz
choco01 #129412 üzenetére
Gyári visszaállítás, szoftver frissítés. A gúgli segít...
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #129329 üzenetére
1. Nem tudom, hogy melyik szeretetszolgálatnál bankoltok amúgy... (OTP deviza eladási 299.35)
2. Még a rózsaszínű is 104.57-re jön ki, a sima arany meg 107.57Más kérdés, hogy ha 30-ért adnak egy MTK6735-ös telót, akkor tiszta sor, hogy inkább tegye hozzá az ember azt az 1.500-2.500 Ft-ot, és vegyen egy Redmi 4A-t. Persze más kérdés, hogy vagy tákolt ROM-mal veszi (még drágább), vagy tutira nem lesz benne még vagy 1-1.5 hónapig magyar nyelv.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #129324 üzenetére
Mondjuk 89-ért pont sehol sincs. Bár igaz, csak 5%-kal drágább a keretnél, nem 50-nel.
-
RVR400
veterán
válasz
bulek #129306 üzenetére
Szerintem egyértelmű volt. Aki leírta, hogy sikeres, annak a szoftveres módosítás járt sikerrel, azonban hardveres változást senki sem jelzett sikeresként, hanem többen írták, hogy a B20 továbbra sem működik, és sikeres B20 beüzemelésről senki sem írt, és nem is írhatott.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #129035 üzenetére
Elephone P7000, elősre azt hittem, hogy akksihibás, mert 40%-ig folyamatosan merült, majd ott dobott egy nagy letörést, és perceken belül kikapcs. Azért is volt akksigyanús, mert nagyon csúnya SOT-ot produkált így. Egy másik akksit még bepróbáltam hozzá, de pont ugyanaz volt az eredmény. Kipróbáltam hozzá 4-5 FW-t, de minddel ugyanaz volt a gond, és ez amúgy az első perctől. A P6000 kijelzője anno ugyanazt játszotta, mint az Inew V3, hogy kiesett, P6I GPS-e gyakorlatilag lutri volt, mert volt amelyikben működött. Meg még volt valami Elephone-mizéria, de mindenre én sem emlékezhetek.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #129025 üzenetére
Egyről beszélünk.
4G kell a népnek, és mindenki csendben marad, mert az ultragigajó, anélkül nem is tudom, hogy mi lenne. Talán majdnem világvége, de anarchia mindenképpen.
Bár igaz, nekem is kényelmetlen, amikor a Praktiker közepéből kintebb kell mennem, hogy legyen netem (vagyis nem net,mert csak 3G), mert netezni járok oda.(#129032) AsusBoy: Egyszerű a megoldás. Elephonet ne vegyél. Sok idő után rendeltem egyet a nyáron, mert nagyon nyaggattak, hogy az kellene. Kár volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- BestBuy topik
- Netfone
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged