- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
F.B.I. #48162 üzenetére
Játékok lassabbak lesznek, sd filmeknek mindegy, hogy hd vagy fullhd.
Személyes véleményem szerint mókusvakítás a fullhd 5"-on, de ha muszáj belerakni azt a panelt, akkor hajtsák meg egy erős 3d gyorsítóval (legalább adreno 320 szint), és valami erős 3000mah+ akkuval.
Volt a kezembe LG G pro, szép a kijelző, meg fasza a fullhd, de gyakorlati hasznát nem nagyon láttam... -
devast
addikt
válasz
Cyborg #48147 üzenetére
Csak a kijelző felőli élek "sarkosak". Ami a hátlap felé megy az szép ívelt. Teljesen jól lehet hordani zsebben.
ps: Nekem olyan rom-om van amin ki van kukázva az emotion ui (a launcher meg még egy-két része), nincs rá szükségem, van nova launcher prime
Árról annyit, hogy ~$260 körül vehető, plusz nekem volt $20-os aliexpress kuponom, így $240-be volt. Tény, hogy én is sokallom egy kicsit, de szerintem még 260-at is megér ha azt nézzük, nincs lutri, hogy mi működik meg mi nem. Pár hónap, és szerintem simán lesz $230 körül, vagy akár alatt is... -
devast
addikt
Nálam is sokáig versenyben volt. Azért lett huawei mert:
- 900mhz-et tudja. Tudtommal csak az indiai p780 kiadáson van 900, a kínain nincs. Ez csodafone hálózaton szó szerint ég és föld...
- oldalt van a kikapcsoló/feloldó gomb. Már 4,5"-on is kényelmetlen a tetejére nyúlkálni érte, 5"-on meg egyenesen kínszenvedés lehet...
- Ruszki fórumon olvastam panaszokat a p780 kijelzőre vagy érintő paneljére, pár embertől (nem ogs panel), fogalmazhatunk úgy is, hogy g700-ban jobb panel van.
- 2gb ram > 1gb ram
- amiben jobb a p780: nagy akku, és fém hátlap.
A mérleg nyelve nálam erre dőlt... 2 napot szerintem így is simán ki fog bírni egy töltéssel, g3-am tudott 3-at is. Mellékhatása a kisebb akkunak, hogy faszán néz ki, jó fogni. A két szélén vékony, közepén vastagabb csak kicsit. -
devast
addikt
Kijelző jobb mint a g3-on. Direkt napfényben is olvasható, ha nem pont a szemedbe tükröződik róla a nap. Ez nekem is meglepő volt. Tudtommal OGS panel van benne. Rezgő motor... közepes. Érezni rendesen, de nem mászik le az asztalról, célnak szerintem megfelel. Zsebemben érzem mikor csörög.
-
devast
addikt
Hangminőség teljesen ok. Ha kicsit halknak érzed, engineering menübe még lehet hangosítani. Hátlap nem csúszós, hanem matt. A fekete legalábbis biztosan. Hátlap rögzítés szerintem annyira nem erős, mint pl a jaiyu g3-omnál. Szépen felfekszik, de nem tartja annyira erősen a pár fül. Adtak hozzá nekem tokot, azzal használnom (jól néz ki), így ez számomra nem probléma
Statikailag teljesen rendben van, nem lehet hajlítani, nem recseg-ropog.
-
devast
addikt
Van ám, és működik is. Biztosan tud pirosan és zölden világítani (és narancssárgán), más színt eddig még nem láttam.
Van háttérvilágítás, és tapasztalataim szerint csak sötétben kapcsol be, világosban nem. Minden működik rajta úgy, ahogy elvárná az ember egy márkás készüléktől (gps nagyon jó, 3g térerő úgyszint, wifi térerő is). Kamera kicsit gyenge, de talán javítanak rajt szoftveresen majd egyszer... -
devast
addikt
Ha van kérdés huawei g700-al kapcsolatban, most tudok válaszolni
Nem teljesen értem, miért nem népszerűbb ez a cucc errefelé... lehet azért mert kicsit drágább, vagy nem turbo...
-
devast
addikt
Láttatok már olyant, hogy a mobile uncle tools, MTK engineering menüje nem indul el ? Minden más jól működik a telefonon (G700), de az a menü nem hajlandó elindulni. Tárcsázóból *#*#engmode#*#* sem megy.
Esetleg valaki tudna-e segíteni, aki rendesen (nem google translate, az nekem is megy) tud oroszul -
devast
addikt
Most bontottam ki a huawei g700-at. Nem tudom másnak van-e, de az első benyomások (fizikai) jók. Jól össze van rakva, anyagminőség simán üti a jiayu g3-amat. Még biztos lesz pár óra, mire összekalapálom (gyárilag full kínai szoft, nincs play store, stb...).
Csak 1-2mm-el vékonyabb mint a G3-om, de nem "tégla" alakú hanem a hátlap ívelt, így sokkal "slimebbnek" hat. -
devast
addikt
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a megoldás csak azoknak segít, akiknek a készülékük egyáltalán nem talál műholdat. Akinek talál műholdat, de ha elindul autóval totál instabil/pontatlan, az mindezeket a hajára kenheti. Eddigi tudomásom szerint azt a problémát csak úgy lehet javítani, ha olyan navigációs programot használsz ami közvetlenül olvassa ki az adatokat a gps-ből (osmand, meg még van pár ilyen).
-
devast
addikt
válasz
Balu02 #46636 üzenetére
Üdv a klubban. Szarul csinálták meg az antennát
Nem egyedi eset vagy, az a ritkább ha jól sikerül.
ps: Én minden olyan kínai készüléket messziről kerülnék, ami valaminek a másolata. Az ilyen készülékek üzletpolitikája mindössze annyi, hogy bármilyen sz*rt összerakhatunk, a paraszt úgyis megveszi, mert pont úgy néz ki mint az <random menő készülék>.
Már itt tartanak: annyira meg tudják haxolni az androidot, hogy szinte minden hardverből/szoftverből kiolvasható adatot is meghamisítják, így gyakorilatilag fingod sem lesz róla, mi van a kezedben azon kívül, hogy egy hamisítvány. -
devast
addikt
válasz
minatomiray #46540 üzenetére
Szerintem a leejtés miatt el fogják utasítani a garanciát, de mindenképp beszélj az eladóval akitől vetted, hátha.... A jiayu-tól biztos nem vehetted, mert az csak kínába árul. Másrészt mielőtt nekiálltál volna bármilyen romolásnak, ránézhettél volna pl az orosz fórumra, ahol egy raklap embernek van problémája az érintő panellel. Hardveres a gond, mind megy vissza garanciába, jobb esetben.
-
devast
addikt
válasz
interstate76 #46375 üzenetére
A sok üzlet nem feltétlen jelent jó eladót. Mindössze annyit, hogy valószínűleg nem 1 emberes mutatvány, hanem egy egész cég dolgozik az ügyön. Lehet 98%-os az értékelés, átlagban 50-ből 1x probléma van. Mert a diák munkás jing jang rosszat csomagolt be, mert az ügyfélszolgálatos king kong menst*uál és bunkó mindenkivel, és sorolhatnám a nagyobb shop-ok problémáit. Egy megbízható kisebb bolt sokkal jobb, személyes véleményem szerint.
-
devast
addikt
válasz
interstate76 #46368 üzenetére
Úgy érted 10ezer?
-
devast
addikt
válasz
CoolBoy323 #46240 üzenetére
Settings => more => data connection => itt kiválasztod melyik legyen az adat sim.
Hasonló módon a sim management-ben is ki lehet választani a "data connection"-re bökvew az adat sim-et.
Viszont 99%, hogy az apn-t kézzel kell beadnod neki... -
devast
addikt
válasz
tolvaj! #46232 üzenetére
A minimum az dollár => euró lesz. Bár ha van egy kis eszük, nem mennek ki minden EU-s országba saját képviselettel, hanem egy helyről szolgálják ki / szervizelik az egész EU-t. Webshop-ból árulnak, simán kivitelezhető, plusz kiválaszthatják az országot ami a legjobb feltételeket adja (ÁFA és barátai).
szerk: A xiaomi értékesítési csatornája épp azt jelenti, hogy nincsenek útközben okosok, importőrök dublőrök kereskedők stb, a gyártótól veszed, és kész. Nem tartod el még a fél világot azzal, hogy egy $200-os telefonért $500-t fizetsz.
-
devast
addikt
Ezt már olvastam pár napja.
Mindenesetre nagyon remélem, ha bele is kezdenek a nemzetközi terjeszkedésbe, ezután is tartani fogják azt a jó szokásukat, hogy nem lesz se marketing, se sales. Tény, hogy ez a nehezebb út, de sokkal hűségesebb vásárlókat lehet így szerezni (szerintem). -
devast
addikt
válasz
gipsztigris #46050 üzenetére
Nem azért, de ebben a játékban/tesztben jobbak a powervr gyorsítók mint az adreno/mali. Habár az adreno 225 erősebb, mint az mt6589-ben levő sgx544, ebben a tesztben mégis megveri azt
-
-
devast
addikt
válasz
_X10Dead_ #45682 üzenetére
Jelenleg az összehasonlítási alapom egy jiayu g3. Ha ugyanúgy működik a G4-ben is, akkor számomra az már navigálásra alkalmatlan. Persze, google maps-en nekem is megmutatja hol vagyok, viszonylag pontosan, de ha nekiállok mozogni, általában párhuzamos utcákra áttesz, bemegy a körforgalomba mikor én a bejáratnál megálltam, késik 3-5 sec-et, és még sorolhatnám. És kb ugyanezekről a problémákról írnak, már amennyire meg tudtam fejteni a google translate által lefordított oroszt
Újra mondom, örülök neki, hogy a tiedben tökéletesen működik. De sajnos az információ gyűjtésem alatt azt tapasztaltam, hogy nem az az általános. -
devast
addikt
válasz
fateless #45496 üzenetére
Ami az utóbbi pár napban volt a kezemben:
mt6577 : érezhetően gyenge (azért természetesen ez is megüti a használható szintet)
msm8225q : érezhetően gyenge, de egy fokkal jobb mint az előző
apq8064 : érezhetően gyors (rövid ideig nézegettem csak)
snapdragon 600/800: nagyon gyors
mt6589-em még nincs -
devast
addikt
válasz
instantwater #45437 üzenetére
Én tőle vettem a g700-at... ali miatt nagyon safety eladót fogtam
-
devast
addikt
Nyilván onnan jobban megérte volna megrendelni, plusz ott van paypal gondolom.
@tboy: aliexpress-en elég sok az átverés, és nem igazán törik magukat az üzemeltetők, hogy ezeknek a végére járjanak, kártalanítsanak stb... de nyilván ott is biztos vannak megbízható és jó eladók. -
devast
addikt
válasz
instantwater #45416 üzenetére
Nekem is aliról jön. És? Merész, az tény. Ha azonos árban van normális helyen, nyilván inkább az.
-
devast
addikt
válasz
instantwater #45404 üzenetére
Reális....
Háttérbe általában max ilyen szinkronizáló szirszarok futnak, azoknak meg minimális cpu elég. Inkább ram kell....
-
devast
addikt
válasz
instantwater #45398 üzenetére
Antutu pontszámokkal fölösleges dobálózni... a haierben szerintem minden szempontból jobb a vas mint egy 6589. Szomorú igazság, de ez van.
ps: az mt6592 is valami 28ezer pontot ér el, 8 maggal. A legtöbb alkalmazás max 2-őt használ... -
devast
addikt
válasz
instantwater #45349 üzenetére
Az, hogy a 6589 mikor lesz kevés, az csak a felhasználástól függ szerintem. Játékokban már most sem elég, fél-1 év múlva meg biztos kevés lesz. Ram-nak viszont már most lehet élvezni az előnyeit: jobb multi tasking.
-
devast
addikt
Ha minden működne rajt, és nem lenne nagy a selejt arány, simán jiayu g4-et vennék. Nem kéne kétszer meggondolnom. Max a 900mhz hiányozna, de kibírnám. Viszont még egyszer ilyen vagy működik, vagy nem, vagy rossz valamelyik alkatrésze vagy nem lutriba nem vagyok hajlandó belemenni (G3-am van, használhatatlan gps-el). Inkább benyelem, hogy kicsit kisebb az akku, és kicsit nagyobb a készülék mint szeretném, de legalább működni fog mindene. Lenovo p780 se lenne rossz, de nekem 5"-os telefon felső feloldó gombbal nem kell
Meg a kijelző is jobb g700-ban(ogs). Plusz 900mhz... Plusz 2gb ram ami szerintem többet számít mint a T-s meg nem T-s cpu (annál alig van különbség). A többi fullhd meg mókusvakítás mt6589-el...
-
devast
addikt
válasz
Csorbi #45093 üzenetére
Nekem most már 100% hogy g700-am lesz, 1-2 héten belül.
Sikerült egyet lőnöm $241-ért, ingyen sing post-al(aliexpress 1$-t fizetsz $20-os kuponért).
Majd írok róla.
ps: Szerintem azzal emelkedik ki a mezőnyből, hogy minden működik rajta. Bár a kamera nem a legjobb, jelenleg. -
devast
addikt
válasz
CoolBoy323 #45034 üzenetére
apq8064-hez ? 0 az esélye. Technikailag elképzelhető, hogy meg lehetne csinálni, csak óriási macera / idő / pénz lenne. Nekik erre 100% nincs kapacitásuk. Az összes qualcomm chip-es dual sim telefon msm8225 vagy annak valamilyen variánsa.
-
devast
addikt
válasz
CoolBoy323 #45025 üzenetére
Hazudnak
1 sim-es lesz...
-
devast
addikt
válasz
Bernyó84 #44595 üzenetére
Ez elsősorban a mediatek-től függ, ők adják ugyanis az összes chipset-hez az alap android-ot.
Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy az MT657x az 4.1-nél megállt, és nem hinném, hogy kap majd akár 4.2-őt is, az mt6589 meg 4.2-nél van, és talán (bár nem tennék rá 50 forintot sem) a 4.3-at még meg fogja kapni.
Az új mt659x valószínűleg a szeptember/október magasságában bemutatott új android verzióval fog nyitni valamikor Q4-ben, vagy jövő év elején. -
devast
addikt
válasz
instantwater #43953 üzenetére
Huawei g700 ára eshetne már valahol.... minden értelmes helyen 270-275 körül van.
-
devast
addikt
válasz
Krinyo #43364 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond. Azt viszont tudom, hogy az mtk nem adja ki a kernelének a forráskódját, ami amellett, hogy nem etikus, még sérti is a gpl licenszet. Így meg elég nehéz debuggolni. Viszont az furcsa, hogy van olyan gyártó akinél működik, és van olyan akinél nem.
-
devast
addikt
Lehet csűrni meg csavarni, de valamiért a qualcomm chip-es készülékeknél nem sikerül elcseszniük a gps-t, viszont mediatek-nél nagyon jellemző. Vagy rosszul implementálják, vagy ócska komponenseket használnak fel benne. Találgatni lehet, hogy mi nem stimmel, de valószínűleg az igazság sose fog kiderülni.
-
devast
addikt
válasz
bigbuda #43303 üzenetére
Az a gáz, hogy a gps NEM az mt6589-ben, vagy MT6592-ben van. Mindegyik mellett van egy 4 in 1 kommunikációs chip (mt6620 vagy mt6628) ami a : gps-ért, wifi-ért, fm rádióért és bluetooth-ért felel. Amíg nem jön egy újabb kommunikációs ic, addig hiú ábránd, hogy egyszer csak majd megjavul. Mellesleg örülnék neki, ha a következő ilyen ic-ben már lenne glonass is.
-
devast
addikt
válasz
bostone #43241 üzenetére
Én 2gb-ot veszek 23xx ft-ért a nordtelekom-tól (vodafone hálózat, csoportos beszedéssel kerül ennyibe), ezen megy skype, viber, meg minden. Stick nélkül is meg lehet venni, és hűség nélkül is hajlandóak szerződést kötni. Esetleg a vezetékes szolgáltatód ajánlatait érdemes még megnézned, szoktak kedvezményt adni a mobilnetre ha náluk van előfizetésed.
-
devast
addikt
válasz
Atomcsirke #42648 üzenetére
Esetleg beírhatná milyen baseband van rajta, és másik telefonból kipróbálhatna másikat ami tud wcdma-t, hátha.... de azért okosan kell próbálgatni nehogy brick legyen a vége.
-
devast
addikt
válasz
Minstrel #42576 üzenetére
Konkrét játékokról nem tudok nyilatkozni, de:
- egymagos ~300mhz-es sgx544 nem erős
- jelenlegi "csúcs" készülékekben ennél 3-4x erősebb megoldások vannak
- a közeljövőben megjelenő "csúcs" készülékekben egy teljesen új generáció lesz (powervr sgx6-os széria, mali t6xx széria, adreno nemtudom micsoda, tegra4), ami a jelenlegi csúcsnál is sokkal erősebb
- Ebből következtetve a közeljövő nagy nevű játékai a mostani legjobb chipeken menni fognak normálisan, de egy mt6589 szerintem nem fogja megütni ezt a szintet. -
-
devast
addikt
válasz
instantwater #41886 üzenetére
Kis szösszenet én hol tartok.
Mint jelenlegi jiayu g3 tulaj, nagyon vártam a G4-et, de mikor láttam milyen áron nyitott, inkább várakozó álláspontra helyezkedtem. Az utóbbi hetekben utána néztem mi a helyzet ezen a téren, és sajnos elég lehangoló dolgokat olvastam. Konkrétan 4pda.ru fórum G4 topikját olvastam elég sokáig (google translate-el), és nagyon nem győzött meg. Még mindig sok embernek van gondja a gps-el, ugyanaz a helyzet mint nálam a g3-al. Helymeghatározásra használható, de navigáció felejtős. A fémcsíkról ami körbefut kopik le a festék. Sok embernek van gondja az érintő kijelzővel is. A töltő/töltés/ töltöttség kijelzéssel kapcsolatban is sokan panaszkodnak. stb....
Nagyon jó papíron, talán elég jól meg is van tervezve, de a gyártással megint problémájuk van. Túl nagy a szórás... pl gizike a sor végén új ember és rosszul köti be a gps/wifi antennát vagy bármit, és simán kimegy a gyárból az összes. Nincs normális tesztelés/minőségellenőrzés vagy egyszerűen szarul van tervezve a gyártási folyamat. Az is lehet, hogy egy-két alkatrész B-kategóriás, és nem tesztelik le mielőtt beleépítenék a készülékekbe. Ha veszel egyet vagy szerencséd lesz, és egy jó példányt kapsz, vagy nem. És a fórum postok mennyiségéből következtetve nem kicsi esélyed van rá, hogy valamilyen téren hibás példányt kapjál.
Mellesleg szerintem a szoftveres team sem áll a helyzete magaslatán (mi az, hogy megint nem tudják azt megoldani, hogy az akku kijelzés normális legyen, ne ugráljon, ne kapcsoljon ki 3x százaléknál...).
Az már csak az egyéni szoc problémám, hogy szeretnék 900-as wcdma-t is
Jelenleg a huawei g700 fele kacsingatok, aztán majd meglátom -
devast
addikt
válasz
instantwater #41835 üzenetére
Az legalább $50 plusz kábelek és antennák, stb. A házban egyébként van wifi. Másrészt meg nem hinném ,hogy megyeszékhely kellős közepén nekem kéne 3g antennákat aggatni a tetőre, mert a voda városon belül is képtelen normális lefedettséged biztosítani.
-
devast
addikt
Huawei G700-ról vannak már tapasztalatok? Esetleg van valakinek itt a környéken ? ~260usd körül vesztegetik, ami szerintem nem rossz ár ha feltételezzük, hogy minden működik rajta és jobb minőségű mint a kisebb gyártók termékei.
Én is a G4-et vártam, de egyrészt szerintem túl van árazva, a gps ezen is sz*rakodik mint a G3-omon, és nincs 900mhz, ami miatt most is szívok mert az adatkártyám vodafone-os. -
devast
addikt
válasz
Peaceliker #21823 üzenetére
Az én Jiayu g3-am papír szerint tudja. Belemész mobile uncle tools-ban engineer mode (mtk)-ba, bandmode menüpont, majd sim1. Nálam ott virít az UMTS mode-ban a wcdma-gsm-900. Tudtommal ez az.
-
devast
addikt
válasz
Peaceliker #20683 üzenetére
GSIII (ami ugye exynos 4212)
Nem. Az európai S3 az 4412.
-
devast
addikt
Hát elég sok függ még az órajelektől. Maradjunk annyiban, hogy az mt6589-ben levő implementáció nem üti meg a exynos4412-őt, messze nem. Előző postomban belinkeltem miért.
ps: nem azt mondom, hogy sz*r, hanem egyszerűen kicsit magasabb órajelet vártam volna tőle. Vagy mp2-es konfigurációt. Igaz ez a cortex a7 magokra is. 1.2Ghz szerintem 28nm-es technológián kevés.
Először azt hittem, felkapaszkodik az mtk legalább a soc-ok középkategóriás teljesítményére, de az adatok alapján valahova a low-end és középkategória közé próbál beékelődni, low-end áron. Ami nem rossz, mert a gyártók jellemzően középkategóriás soc-okkal csak 100k+ telefonokat hajlandóak kilökni magukból. Érdekes, hogy 2012-as qualcomm termés leggyengébb eleme, az msm8225-nak kellett volna lennie a minimumnak, ami mostanában érkezik low-end vonalon. Erre mit látni ? Még mindig az msm722x vonalat erőltetik. Ameddig egy sok éves ócska technológiát csak a nevükkel el tudnak adni, ez szerintem nem is fog változni. -
devast
addikt
válasz
Saccco #20651 üzenetére
G3-on ez 23.5FPS.
Maradjunk annyiban, hogy elég gyenge ez a 44 is. Ha valahonnan elő tudom kaparni, belinkelem a micromax a116 tesztjét. Röviden az eredmény az, hogy a belépő szintű megoldásoknál (adreno 20x stb) azért jobb, de meg sem, ugatja 3d teljesítményben a high-end -et. Tudtommal MP1-es konfigurációban van benne az sgx544, ami túl sok jót nem jelenthet.szerk: megvan, tessék: [link]
-
devast
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok az új mt6589-es telefonok GPS teljesítményére. Ha nem sikerül nagy előrelépést elérni a pozícionálás pontosságában, akkor nem cserélem le a G3-am.
ps: ezzel kapcsolatban vannak már előzetes információk valamerre ? -
devast
addikt
válasz
justaview #20219 üzenetére
Az a 30k nagyon csúsztatás. Ha a gyárból veszed, akkor annyi.
Tegyük fel, ez a telefon rendelkezne európai termék támogatással / szervizzel, marketinggel, szállítási és áfa/vám költségekkel, mindjárt lenne nálunk is 100k. Ahogy elnézem mostanában, a telefonok árának kezd elenyésző része lenni maga a készülék kifejlesztése/legyártása. -
devast
addikt
válasz
Pumika1975 #19542 üzenetére
Lebeszélnélek arról, hogy előrendelésbe vegyél kínából, főleg jiayu-t, akik köztudottan hónapokat késnek... akkor kell megvenni, ha már tényleg van nekik raktáron.
-
devast
addikt
Én ma egy nagyon rövid útra sygic-et próbáltam ki, anno blade-en ez volt a kedven navi szoftverem
Hát, G3-al nem nagyon működik, még a mobile uncle tools-os mutatvánnyal sem, sajnos. Lerakom háttérbe, mobileuncle fel, belövöm rajta holdakat, talál vagy 7-8-9 -et, visszahozom sygic-et, és szépen sorba elveszti őket majd a jelet.
Google navigáció nekem úgy tűnt normálisan működik, holnap lesz egy hosszabb utam, akkor majd lecsekkolom mindkettőt alaposabban.
ps: nekem az iránytű is megbolondul néha, az északot délre mutatja... -
devast
addikt
Jiayu G5: [link] [link]
Jiayu S1: [link] [link]iphone klón, az aztán kell a népnek. 1200-1400 yuan-ért, ami webshopokban kb ~$300 lesz.
A másik valami 5"-os péklapát 1080p-vel meg qualcomm S4-el, ami gondolom még ennél is drágább lesz.
Szerintem az a baj, hogy olyan szegmensbe próbálnak már belépni, amiben ott a nexus 4. Annál meg szerintem már esélyük sincs. Vagy csak egyszerűen magasról tojnak a nemzetközi piacra. -
devast
addikt
válasz
easy...rider #16915 üzenetére
Ha nem érted, miért sajnálnak/röhögnek rajtad, ajánlom figyelmedbe pl ezt: [link]
Amikor az enyém megjött tmallbox-tól november elején, a pandawill még azt se tudta mi van, és fogalmuk sem volt mikor lesz
Na, én azóta semmilyen presell-ben nem veszek részt. Ha nincs neki terméke, mi a f*sznak árulja. -
devast
addikt
Nem tudom. talán jövő kedden fogok hosszabb útra menni autókázni, majd akkor kiderül.
@miklosandras: Azt csináltam ami az első post-ban van írva. Mobile uncle program marketről, elindítom engineering mode majd ygps. Ott nyomok egy full gombot majd cold gombot, aztán home-al kimegyek. Utánna indítom gps test-et. AGPS/EPO be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged