- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz kolosanyi #71950 üzenetére
De miért is nem akarsz nyilatkozni? Leírták mit kell tenned.
Amúgy ha ők bontják ki és ők határoznak árat, nem leszel boldog.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kolosanyi
veterán
-
b0bcat
addikt
válasz kolosanyi #71950 üzenetére
"Ilyenkor mit csináljak?"
Hát nyilatkozz a valós értékéről! Egyebet nem tehetsz, ha hozzá szeretnél jutni. Az közismerten nem megoldás, ha nem veszed át (mert mondjuk áfásan már "nem kéred").
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Fitzgerald
veterán
válasz Dominó85 #71939 üzenetére
Igen, az optikai zoomot kifelejtettem. Abban nyilván erősebb egy kompakt gép.
De ugye nem mindegy, hogy mire akarjuk használni a kamerát.
A casual user úgyis vagy vlogolni akar egy mobilos kamerával, vagy valamilyen random eseményt rögzíteni az utcán, kb. ennyi.
Nekem pl. eszembe sem jutna mobilos kamerával zoomolni optikai zoom nélkül.
A dinamika tartományban is igazad van. Tény, hogy pl. szürkületben már nehezebben lövi be a dinamikát egy mobilos kamera, vagy ugye zárt térből erős napsütésbe való érkezéskor. Éjszakai videózásnál sincs olyan HDR, mint egy kamera esetében. De ugye mindennek elsősorban az az oka, hogy egy 9 mm vastagságú telefonba képtelenség olyan optikát szerelni, ami kiemelkedő minőségben képes minderre. -
Dominó85
addikt
válasz Fitzgerald #71958 üzenetére
De az irány amin haladnak igen jó. Főleg, hogy a kínai telefonoknál is egyre másra jönnek ki a jobb pont optikával szerelt F2.2 vagy F2.0 egységek. Csak a fránya szoftverezést kellene még tanulniuk.
* Péter - 06302461862 *
-
nimfas
addikt
Hangyányit OFF....de mivel ez a Topic pörög (a telefoné eléggé nem...) és elég sok telefon megfordult a kezeket közt...:
Sziasztok!
Szikeresen levertem az asszony THL W8S-ét... és pókhálós lett az üveg, a touch működik...
Ez esetben EZT: http://thlmobilemall.com/original-touch-screen-digitizer-glass-panel-lens-assembly-replacement-for-thl-w8-p-69.html kell megrendelnem, esetleg más megbízható bolt??? Ha beviszem az alkatrészt és a telót egy mobil boltban ki tudják cserélni, vagy esetleg BP-en van-e valaki aki ilyet már csinált... Siófokon lakom, de van aki fel tudná vinni...Előre is köszönöm!
Ui: a W8 és a W8S eleje ugyanaz? Csak mert sehol nem találok W8S-est... de oda van írva a W8-hoz, hogy W8+ -ra nem jó.... ALUL
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz interstate76 #71900 üzenetére
Amúgy nem pont az a helyzet, hogy 100 dolcsi alatt nem hagyja a panda érvényesíteni a kezdő kupont? Így ez éppen kiesik ebből a kategóriából... Szerintem mintha próbáltam volna...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz nimfas #71962 üzenetére
Mivel idehaza kb fél marék ember , HA szedett szét ilyen telefont, így nem biztos, hogy béta-tesztelni kéne a GSM boltban. Ők sem istenek, általában szerződött partnerhez viszik a cuccot..
Lehet jobban jársz, ha visszküldöd. Vagy nem tudom, de itthon kínait nem hinném ,hogy szervizel hivatalos helyen bárki.
Inkább Hardveraprón nézz szét, hogy csinál-e vki ilyet.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
mrmft
senior tag
Mivel nem bir megjelenni a G2F..
Zopo ZP600+-rol ami szinten 4,3" van valakinek itt szemelyes tapasztalata, erdemes foglakozni vele? -
aytukabozs
addikt
válasz nimfas #71965 üzenetére
Ha első körben fizettél áfát rá akkor sztem nincs baj, ha nem akkor lehet szívás.
Mindenesetre dokumentálni kell kifele a CN22 nyomtatványt mert úgy tudom abból nálad nem marad, mert ráragasztják a csomagra...Másrészt digitizer csere jóesetben csak kis kézügyességet igényel, asszony hua y300-át legalábbis trékom 20k-ért cserélte volna, én meg rendeltem hozzá kettőfélért kijelzőt, és youtube tutorial segítségével kicseréltem, azóta is tökéletesen működik....
w8-hoz is van tecsőn sok szétkapós videó.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
janakbacsi
őstag
válasz interstate76 #71900 üzenetére
nincs egyik sem raktáron.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
üszök
őstag
Keresem a legolcsóbb kétkártyás androidos telefont. Melyik az? Semmi nem kell,menjen a 2 kártya,Gmail szinkron legyen,és bírja ki reggeltől estig.
Igazából az állapot sem lényeg,csak a költség hatékonyság.Ha valaki rendelkezik ilyennel esetleg,ne tartsa magában.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Graphics
Jómunkásember
Jiayu F1 ,csoportos rendelés épp folyik.
Én ezt venném.2400-as aksi van benne, egy keveset fogyasztó SoC-kal, egy nap tuti, inkább 2
Neked mondom? fent vagy a listán ,ennél olcsóbban normális telefon nincs
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz aytukabozs #71968 üzenetére
Ehhez 40 USD a digi... Videót találtam... Hajszarito és egyebek.... Inkább kifizettem volna vkinek 8eFtot... :-)
-
interstate76
addikt
válasz janakbacsi #71969 üzenetére
Mert mostanra elfogyott a fehér is (nem csodálom, brutáljó vas 100 usd-ért).
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne egy Star hd9000 tipusú telefon gyári romjára, vagy mentésére.
Leírom az adatait a telónak:
6 colos kijelző hd felbontású
Mtk6582 cpu (4x1300mhz)
Mali-400 3d gyorsító
1gb ram
8gb romNagyjából ennyi, Ez nem jó hozzá.
Elrontottam vele az egész telefont, ezért ha akadna valaki akinek van egy ilyen telója és tudna nekem linkelni egy mentést a teljes rendszerről az lenne a legjobb, mert én romot nem találtam hozzá mást azon kívül amivel elrontottam.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz blade4 #71978 üzenetére
A rom- ok amik needromon fenn vannak azok nem lesznek jók neked a spec.. alapján amit megadtál.Ott kéne kezdened a kutatást ahonnan rendelted ha ez még lehetséges akkor valsz. az eladó megtudja osztani neked a stock romot.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Mint teljesen laikus teszem fel a kérdést:
Hogyha megrendelem a telefont, megérkezik, kibontom, sim betesz- ezek után már csak használnom kell mint egy itthon vásárolttal a nyelv beállítása után, vagy szükség van valami komolyabb beavatkozásra is ami szakértelmet igényel?Realme GT2
-
nagyúr
válasz forzaroma #71984 üzenetére
Attól függ milyen készüléket veszel. A legtöbb úgy érkezik, hogy kibontás után már rögtön használható. Emellett persze vannak olyan készülékek is (jellemzően az olcsóbb kategóriában), melyeken se magyar nyelv nincs, se google play áruház. Ezek is megoldható problémák, itt biztosan kapsz hozzá segítséget.
Mielőtt megrendeled a telefont, kérdezz rá itt a típusra és meg fogjuk mondani, hogy kell-e valami extrát csinálni vele használat előtt
-
forzaroma
tag
iNew V3 , Xiaomi Hongmi lesz valószínűleg, mert fontos a relatív jó minőségű kamera.
Realme GT2
-
forzaroma
tag
válasz tboy93 #71987 üzenetére
Az előző kettő teló mellett még a Lenovo S660 amin gondolkozom, bár valahol azt olvastam annak kevésbé jó a kamerája. Esetleg még a Doogee dg350, de erről nem olvastam még semmi tapasztalatot.
Mindkettőt csak bekapcsolom és használom, semmi "hókuszpókusz" nem szükséges hozzá?:-)
Van amelyik eladó 4-5 dollárért felajánlja a rootolást, arra nincs is szükség ezek szerint?
A másik opció amit ajánlanak néha az a play store, mondjuk az androidnál szükséges. Az sincs rajta alapból?
Bocs ha régebben esetleg más amatőr feltette ezeket a kérdéseket, itt a többségnek gondolom ezek evidens dolgok - de nekem nem![ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
Graphics
Jómunkásember
válasz DJGABI #71989 üzenetére
Van benne magyar nyelv, de nem nekünk készült, ezt kell fogadni. A gyári Lenovos fejlesztések angolul tudnak, azok a részek tudnak magyarul, amik az alap Android-ban is.
Legutolsó Lenovo-m amin nem volt magyar az az A830-as ,de utána már azt is mindenhonnan multi-lang-gal küldték..
[ Szerkesztve ]
-
tgyurcy
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Doogee DG150-et, letöltöttem a hivatalos oldalról a legfrissebb szoftvert, frissítettem és azóta csak bootloop van, azaz bekapcsolom, megjelenik a "Doogee Titans DG150" felirat és egy idő után újraindul, 2 különböző számítógépen szoftvereztem újra, hátha... de semmi, vagyis de kb 2 alkalommal véletlenül elindult, de betöltés után fagyás lett a vége. MTK chipesből ez az első telefonom, nem tudom mi a hiba, mentésem nincs a telefonról. Kérem aki tud segítsen.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest