- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudnátok olyan dual sim-es telefont ajánlani aminél mind a 2 sim folyamatosan aktív? Amiket nézegettem az általában egyik hívás fogadásakor kikapcsolja a másik sim-et. Elsősorban magyarországon kapható telefont szeretnék. Igazán most elsősorban nem az ár lenne a szempont, de 100k körül jó lenne megúszni. A kijelző méret fontos lenne, mert nagyon maximum az 5" lenne, de inkább 4,5" körüli lenne jó.
-
svgyula
addikt
válasz bozsozso #64353 üzenetére
Lenovo K910 Vibe Z Ezt találtam hirtelen de ez sem "fussa" 100-ból. Nem is tudom van-e? Ha belegondolsz egyszerre két telefont veszel csak egybe van építve. Azaz két adó és két vevő rész ami függetlennek kell, hogy legyen egymástól ha mindkettőt egyszerre akarod használni. Ja és ilyenkor valaminek a rovására kompromisszumot kell kötni! Persze a te dolgod..............
Az én képességeimet meghaladja a két kártya egyidejű használata. Mondtak már itt olyat is hogy telefonálás közben nézegeti a neten az árakat(?) de hát nem vagyunk egyformák.................[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
b0bcat
addikt
Jogos.
imcsoo: Egyrészt szerintem elég a qHD 5 colon, másrészt 40 ezerig az ember kénytelen kompromisszumokat kötni, pl. ebben az árfekvésben a HD IPS kijelző (pláne erős vas mellett) nem igazán jellemző.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
bozsozso
őstag
válasz svgyula #64356 üzenetére
Nekem például azért lenne szükségem rá, mert céges illetve magán sim-et raknék bele és azt nem szeretném ha a magánon beszélek akkor ne legyen elérhető a céges sim. Bár nem vagyok a 2 sim-es megoldások guruja, de ha beszélek az egyiken akkor a másik nem foglalt jelet küld hanem a számon előfizető nem kapcsolható. Ezért szeretném a full aktív-ot. Kérlek javítsatok ha a működést rosszul gondolom.
szerk.: bár most néztem ez már jócskán túllő a nagyon max.5"-os méreten is
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz diegho #64335 üzenetére
Emlékeim szerint nem arról volt szó, hogy tudsz-e olcsóbb beszerzési forrást találni az adott telóra, hanem, hogy rendelésnél megéri-e az euxp1 opció. Te most az almát hasonlítottad a körtével.
Csak, hogy megértsd (bár ha nem akarod akkor úgy sem fogod):
- telefon ára 165USDszállítási opciók:
1. registered mail: 14,43USD + áfa 48,44USD + postai kezelési ktg 1500HUF = 15.671 HUF
2. DHL 26,84USD +áfa 51,79 + dhl kezelési ktg 1500HUF = 19.223 HUF
3. EUXP1: 52,93USD + nagy büdös semmi = 11.930 HUFNa, melyik az olcsóbb?
37.191+11930=49121 HUF
ennél hungobungó annyival tud olcsóbb lenni, hogy angliában megúszós az áfa, de nem ez volt az összehasonlítási alap.
Box's don't touch!
-
tutis
őstag
válasz junkpod #64364 üzenetére
Csak hogy segítsek én is a témában, két telefonnál az EUXP1 = 74 dollár, azaz 37dollár fejenként, valakivel össze kell állni és lerendelni 2 telefont, megosztozni a költségeken, és így mégjobban megéri.. Én most így rendeltem 2 telefont, várom hogy postázzák..
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
junkpod
veterán
válasz Laza... #64366 üzenetére
ezt most nem értem... én is azt mondom, hogy kintről az euexp1 a legolcsóbb még egy db esetén is, illetve a biztonságra ott a paypal visszahívás, míg magyar fél esetében ilyenre nincs lehetőséged.
Eszemben sincs bántani hungobungot vagy bármelyik lelkes importőrt, de pl. a hw apró egyik elemi szabálya: ne fizess előre senkinek banki utalással. Én már szoptam be ilyet, bár az feltűnően olcsó lett volnaBox's don't touch!
-
diegho
nagyúr
-
svgyula
addikt
válasz bozsozso #64362 üzenetére
Ha jól tudom max azt mondja, hogy az "előfizető jelenleg nem elérhető"! Aztán a dual aktív telefonnál mit mond arra én is kíváncsi lennék De ha felveszed akkor biztosan tudsz sztereóban egyszerre két emberrel beszélni. Ha meg nem akkor jön a leb@szás hogy ha hallod hogy csörög miért nem veszed fel!!!?? Akkor inkább a "jelenleg nem elérhető" mert akkor tudják hogy vagy beszélsz vagy olyan helyen vagy ahol nincs térerő!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
bozsozso
őstag
válasz aronpapa #64373 üzenetére
Az nem Neked szólt hanem a Lenovo-nak.
svgyula #33474: Egyszerre nem akarok kettővel beszélni viszont ugyanazt csinálom mint jelenleg 2 telefonnal. Látom, hogy csörög a másik akkor bocs de fontos hívásom van a másikon és lerakom(főleg ha a főnök keres ) Vagy nem fogadott hívásként egyből látom és visszahívom.
Bár lehet az átirányítás lenne a jó megoldás ami a sajátomon díjmentes a cégesen viszont nem. Az is igaz ha jól tudom akkor csak fogadáskor kell az átirányításért fizetni.
-
junkpod
veterán
válasz diegho #64372 üzenetére
1. ez a brand-re nincs euxp szvsz nem igaz mert inew forumban többen is rendeltek onnan és megkapták.
2. nem értelek, hogy lenne olcsóbb? ugye tudod, hogy az áfa alapja a CIF ár, azaz a szállítási ktg-el növelt árat kell áfázni. Ha 165usd esetén olcsóbb, akkor ha magasabb árat nézel, akkor mégtöbb az áfa, tehát még olcsóbb az euxp1.
Mindegy is, mert látom zsigerből döntesz valamiről, hogy jó vagy rossz, olcsóbb vagy drágább. Hidd el megéri számolniBox's don't touch!
-
diegho
nagyúr
válasz junkpod #64381 üzenetére
Úgy lenne olcsóbb, hogy több helyen ingyenes a szállítás és mint már mondtam van esélyed arra, hogy átjön a vámon csont nélkül, így legrosszabb esetben is pár százassal leszel olcsóbb, legjobb esetben több ezerrel. 165$-nál ugyebár az áfa 44,55$ a kezelési költség 6$ tehát 215,55$, ha pedig mákod van, akkor csak 165$. Mondjuk érdekes, hogy még mindig jobban a tmallbox-os csomagok jönnek át...
-
Botigta
aktív tag
Ezt ismeritek, jó készülék lehet?
Neken N6 Smartphone 2GB 32GB 5.0 Inch IPS FHD Screen MTK6589T Quad Core Android 4.2
[ Szerkesztve ]
-
generic
senior tag
Lenovo K910-ről valakinek van valami véleménye? Note2-vel megvagyok elégedve, de kell dualsimes telefon, ezért kénytelen vagyok lecserélni.
-
EG0
aktív tag
Ér a FAEA F1 99 dollárt?
Végül is HD kijelző, 4 mag, 1 GB RAM, de gyenge grafikus teljesítmény játékok alatt és erősen melegszik is... -
veterán
válasz generic #64384 üzenetére
Sajnos még nem volt a kezemben, de szerintem az egyik létező legjobb készülék.
Ego #64386
Határozott igen
Nem egy erőgép, de Általános telefonnak nagyon jó ennyiért. Stabil volt a GPS? illetve az egyik legkeskenyebb készülék a 4,5"-es kategóriában (csak a Jiayu G5 tudott a kihívója lenni).[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Laza...
addikt
-
EG0
aktív tag
válasz KurtCobain #64388 üzenetére
Ehh, amikor dél körül betettem Cart-ba, akkor még nem írta ki, csak hezitáltam...
-
szili.tamas1
senior tag
Ha utanaszamolsz, kb ugyanannyira jossz ki mint csigaposta + afa, es akkor ott van az esely hogy meguszod a sarcot.
Lenovo a850 44000, lenovo a390 28500? Ne vicceljunk mar.
Kb ket hete jott meg az a850, sarccal egyutt 42ezer volt kb (41ezer parszaz ft)[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
diegho
nagyúr
válasz benceman00 #64392 üzenetére
FullHD játékhoz? Még a 6592 is megakad.
-
gg72
veterán
A Zopo EU-s áruháza [innen] érhető el és ha innen valamit veszek, akkor az ÁFA-mentes lesz gondolom. Most a ZP700 elég jó áron van. Da ha belerakom a kosárba, akkor a címsorból már eltűnik az EU-s webáruház címe, nem igazán értem.
Szerk.: Most már értem, a fizetés során 3. lépésben derül ki, hogy 57 USD a postköltség...
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
-
bozsozso
őstag
A Concorde és a Prestigio készülékek miyenek? Használható vagy felejtős kategória?
-
őstag
Nemrég vettem egy Talk5H-t ár érték aránya jó, de rájöttem hogy ez nekem túl nagy. Ami kellene helyette 4.5" HD kijelző, MT6589, és minimum 4.2-es droid. A jiayu g3t beleesik a szórásba, de ezen kívül van még olyan kínai készülék ami megfelel ezen paramétereknek?
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest