- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
Mobildeck
tag
rendelés előtt éppen,
pandawill tnt/singapore post/deutsche post
vs
1949deal ems/dhlkb annyival olcsóbb a teló a 1949dealen amennyibe a +ems/dhl kerül, picit lenne csak több ott az egész rendelés
tipp, hogy melyiket érdemes inkább?
[member since 2007]
-
diegho
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #64953 üzenetére
Vedd meg és kiderül!
-
gipsztigris
addikt
Az eladó nulla eladással, nulla feedback-el erősen hazárdjáték kategória.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gadosp
tag
Szerinted?
Nézd meg az eladót mennyi visszajelzése van.
Nagyjából nulla -
sssirius
tag
válasz Secretknight #64881 üzenetére
Köszi a segítséget!
Rendelek egy UMI X1S-t, illetve kellene még egy, de az fehér színben. Szóval további segítség kellene:
100$ környékén fehér színben, legalább 4,5" kijelző de az 5" jobb lenne. W450-et néztem, de az "nem tetszik" a hölgynek, mert full fehér kellene
Eddig a Cubot P9 a befutó fehérben Azokat ismeritek esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Marhaságokat kérdezni... nulla értékeléses eladó, aki tegnap lépett ki a színtérre, és egy ZOPO ZP980+ is csak 94 dollár.
Hátpersze.De ha van pár hónapra kidobni való pénzed. Mert az ali nem fogja gyorsan visszaadni.
-
Zeki
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #64960 üzenetére
Továbbra sem értem ezeket a kamu eladókat.
A pénzükhöz akkor jutnak, ha megjött a pozitív értékelés. Vagy nem?
Vagy belsős ember susmusa? -
félisten
Egy kis tapasztalat ide is, mert a ZOPO ZP998-as topicot nem nézi mindenki.
A ZP998-asommal gondok voltak GPS terén, konkrétan ~két perc alatt talált GPS jelet, és tized ennyi idő alatt el is dobta. Az XDA-n egy srác írta, hogy az antenna csatlakozóit érdemes megnézni (szét kell szerelni a telót, a gari ugrik!). Szétszereltem, megnéztem (semmit sem csináltam vele amúgy!), összeraktam.
Az eredmény: 9 másodperc alatt talál jelet, és stabil, mint a beton...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
svgyula
addikt
válasz janos1988 #64926 üzenetére
Szia! A goggle szinkronizálást kapcsold ki mert az folyamatosan berregteti a hálózatokat mindenhol utat keres arra, hogy infókat küldjön a telefonodról
A képen mintha megakadt volna egy frissítés a talpon levő (3szög) Ha nem vagy biztos abban hogy amit letöltöttél biztosan kell inkább töröld le. Ne engedd minden alkalmazásnak a folyamatos frissítést! Akkor frissítsen amikor engeded! Sajna így is kavarognak folyamatosan a neten mert keresik a frissítéseket[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Zeki
nagyúr
A ZTE prémium márkája Nubia, ami nem megy az USA-ban...
Az amcsi azt veszi, ami hájpolva van odakint. Iphone, Samsung. -
janos1988
addikt
válasz svgyula #64964 üzenetére
Köszi. Viszont még egy kérdésem lenne. Ha túl sok a megnyitott (tárolt) alkalmazás a memóriában, azt érdemes törölni? Nem fogyaszt túl sokat az akkuidőből?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Komplikato
veterán
Szívem szottya a ZTE Nubia Z5S mini LTE. Ha kiadnák ugyan így egy újabb MTK SOC-kal, ami már támogatja összes navigációs rendszert, tökéletes lenne. (Esetleg megkaphatná a Miracastot, amit a nagy tesó tud.)
Persze ha nem lesz semmi ilyesmi és lesz rá valaha pénz, akkor marad ez. Más gyártó is használhatna ilyen és ekkora kijelzőt."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
-
Vjankovics82
senior tag
sziasztok!
hogy kell az elmentet imei számot visszarakni? valaki tudna segíteni?
-
Gwent1
tag
-
bl4ze
veterán
Zopo ZP600 telefonja van valakinek? Tapasztalat?
Megéri az árát, tényleg olyan penge a kijelző? ...méretben is pont jó lenne elképzelésnek megfelelő..:. bl4ze .:.
-
Crytek
nagyúr
Remélem hamarosan lesz Hongmiból is ilyen antelife féle 100 dolláros söprés,mert akkor beneveznék arra is legalább lenne egy jónak mondható telefonom!
Next PC Upgrade: 2022
-
ans1980
tag
válasz sssirius #64958 üzenetére
Helló! Cubot p9 nem lehet rossz, ha nem zavar hogy nincs magyar nyelv. Barátnőmnek P6-ot rendeltünk, teljesen odavan érte, pont egy hónapja nyüstöli de még nem tudta megfagyasztani. A mikrofon hangerővel voltak problémák először, de viszonylag egyszerűen megoldottam.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Vjankovics82 #64977 üzenetére
valaki?
-
fa4hu
őstag
Hamarosan itt a Jiayu G4C: [link]
Az Antalife március 20-ra ígéri.
-
hungobungo
senior tag
válasz junkpod #64972 üzenetére
Na ja, amelyik alkalmazás suttyomban akar adatot lopni, annak elég a netkapcsolat...
2014-ben letiltani a szinkronizálást elég nagy gáz, én pl. ezt tartom az Android egyik legnagyobb vívmányának.
A Play Áruházban egy menüparancs kikapcsolni az automatikus alkalmazásfrissítéseket, ha zavarna.QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
SárkánySzív
aktív tag
... tennének már bele hungarisen nyelvet is, aztán azonnal jöhetne is...
Már csak azért, mert tipikusan az a felhasználó vagyok aki nem akar vele kütyülni. Nem is értek hozzá, s nem is akarok érteni hozzá, tehát kibontom, és használom felhasználó vagyok.Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
dzsoke2
tag
Sziasztok lenne 1 nagy kérdésem.Van eggy jiake jk11 es telóm amit sajnos leejtettem azóta semmit nem csinál,aksit már cseréltem benne.valakinek valami ötlete vagy olyan aki ért hozzá és megtudná nézni hogy javítható e?
-
H.Laci
csendes tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy a lenovo a376 hoz van működő magyar nyelvet is tartalmazó normális custom rom? Segítsêgeteket előre is köszönöm.
-
junkpod
veterán
Én itthon vettem. 1 év gari és átadás előtt teszrelt készülék, számla... Mi kell még a megbízhatósághoz?
Hungobungo:
Nem értem hogy sokan minek keresik ezeket a telokat ha net nélkul, meg offline navi, szinkron nélkül, 1 hét üzemidővel benne 3db bekapcsolással, google fiók nélkül, de azonnal rootoljuk és lőjük ki a ramból a programokat... használják...[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
veterán
válasz junkpod #64990 üzenetére
Jelenleg az okostelefon a sztenderd, egyes társadalmi körökben (iskola) elvárt dolog, közösségi nyomásra az is ilyet akar, aki semmit nem fog vele kezdeni. Ha a többieknek rootolt, "mert úgy jobb a telő", akkor ő is úgy akarja, még ha nem is tudja, mi az. Nem mindenki gondolkodik így, de sokan igen.
Lelkészként sok fiatallal találkozok, beszélgetünk különböző dolgokról. Olyan erős az iskolai csoportokban a nyomás ez irányban, hogy még a kitűnő tanuló, valóban értelmes diákok (azok, akik általában ellenállnak a felesleges közösségi nyomásnak) is okostelefont akartak maguknak.Crytek #64981
Külön neked rakták ki az akciót .
Persze 100 dolcsi nem most lesz a készülék, azt majd csak akkor érdemes várni, amikor már annyi ideje a piacon lesz, mint az X1s, de addig is ez egész kedvező ár érte.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok,
Úgy néz ki, hogy lehetőségem lesz kínai készülékek tesztelésére. Elsőnek várhatóan egy THL T100s-sel kezdek, de utána hova tovább? Kevésbé figyeltem az utóbbi időben a kínai felhozatalt, van millió+1 modell ugyan arra a hardverre, nem hogy a teljes piacot átlássam jelenleg. Mely modellek keresettek manapság?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
svgyula
addikt
válasz hungobungo #64985 üzenetére
Szia!
Nos igen én kikapcsolom a frissítést. Nem engedem azt, hogy a körülöttem levő dolgok önállóan kérdés nélkül
keverjenek. A pc-vel is így van nincs frissítés csak azt amit ÉN engedek tiltás minden kapcsolatban. Végigszoktam nézni a tűzfalat is! Nos érdekes naponta több betörés van a gépre(!?) tulajdonképpen nem is értem mit keresnek . De már törtek fel email fiókomat is...................
Nos ez nem az "összeesküvés elmélet" sajna nálam ezek tények...........
Azt amit írtál "2014-ben letiltani a szinkronizálást elég nagy gáz, én pl. ezt tartom az Android egyik legnagyobb vívmányának." Ezt csak a bőr alá beépített csippel(mint a kutyáknál) lehet űberelni! Nem tudsz egy fényképet csinálni anélkül, hogy azon a kuglisok ne csámcsognának.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
b0bcat
addikt
válasz junkpod #64990 üzenetére
A szinkronizálás kikapcsolását én sem igazán értem, hiszen - ahogy Hungobungo is írta - az egyik leghasznosabb dolog a szinkronizálás (nekem pl. a levelezés, a jegyzetek és a naptár szinkronizálódik, ami fontos), amit emlékeim szerint még a PDA korszakban "fedeztek fel" (ott az asztali gép és a PDA között).
Ugyanakkor én továbbra is azok táborát erősítem, akiknek nincs mobil internetjük. Pontosítok: tudok mobilnetezni, ha bekapcsolom a telefonon (előfizetéses vagyok), de nincs külön mobilnet előfizetésem, és egyelőre szükségét sem igazán érzem, amikor az idő kb. 90%-át wifi közelben töltöm, ha meg nincs wifi, de nagyon kellene a net, akkor bármikor be tudom kapcsolni a mobilnetet a telefonon ("végszükség" esetén, de ez igen ritka). Engem ezért sem annyira tartana vissza nem 3G-képes telefon megvásárlása (ahogyan volt is Cubot C11-em, és nagyon elégedett voltam vele), de mostanság ilyen már eleve csak elvétve akad, jobbára csak a (bőven) 100 dollár alatti kategóriában.
A root-olási őrületet én sem értem, de ennek az a fő oka, hogy én kimondottan nem szeretem piszkálni a jól működő dolgokat. (Az airsoft-ban ezt úgy mondjuk, hogy "a jól működő puskát felesleges megjavítani". ) Egyetlen telefonomat root-oltam, de azt is csak azért, hogy tudjak rá Google appokat tenni, mert azok gyárilag nem voltak benne.
Az akku üzemidőről pedig csak annyit, hogy amikor először lett Androidos okostelefonom (Y200), eleinte nekem is 7-8 napos üzemideje volt a telefonnak (1400-as akkuból ), hiszen minden ki volt rajta kapcsolva, aztán a Gugli szépen lassan átformálta az életemet, és elkezdtem szinkronizálni, amivel az üzemidő 3-4 napra esett vissza, de nem bántam, mert cserébe "szinkronizált" lettem.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
bl4ze
veterán
Valaki aki Zopo ZP700 tulajdonos le tudná pontosan mérni a teló magasságát?
Van ahol 135.5mm de van ahol 137.9mm - össze vissza.
Nekem az autós szettem fixen max 137mm tud, ezért lenne nagyon fontos, hogy ne legyen nagyobb 1 mm-rel, mert akkor szívás. (drága tartó nem egy 500 Forintos amit cserélek.)Valaki tolómérővel vagy pontosan meg tudná mérni ? Fontos !
Hatalmas köszönet !.:. bl4ze .:.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest