- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz citkar #131794 üzenetére
Az egyedüli kivétel a redmi pro,
ami úgy note hogy közbe' meg nem az(#131795) SamiCsillag
Egyszer volt itt erről egy szép kis polémia ez egyik cikk alatt,
a közvélekedéssel ellenben a helyes megoldás a kompaktra nem a kicsi,
hanem a tömör.Tehát az kompakt ami egy adott kategória összes kritériumát kielégíti úgy,
hogy közben a lehető legkisebb helyet foglalja.(#131804) Ájvé
szmájli? hmm?
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Ájvé
veterán
válasz Gaben01 #131800 üzenetére
Redmi 4 Prime-ból szinte biztos nincs jelenleg B20-as variáns (persze Xiaominál sose tudni, de én eddig nem találkoztam vele).
aytukabozs:
Redmi Pro az külön széria, ott azért van AMOLED kijelző meg egyebek, szóval teljesen külön kell kezelni. Kb így néz ki: Redmi, Redmi Note és Redmi Pro, ezek külön szériák és ezen belül vannak a különböző variációk tömkelege.[ Szerkesztve ]
-
Gaben01
őstag
válasz Rawulf #131802 üzenetére
Aztarohadt, ez tényleg rendesen meg van variálva.
A B20 nem létszükséglet, de 3/32-t szeretnék, akkor vagy 4X vagy Prime lesz, attól függ melyiket tudom beszerezni.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Gaben01
őstag
válasz citkar #131806 üzenetére
Köszönöm a linket, de az aranyat inkább skippelném.
Illetve ahogy írtam is, hazai forrásból szeretném beszerezni. A Rawulf által linkelt összehasonlításban azt írják, hogy a Prime gyakorlatilag egy Note 4X 5" méretben, úgyhogy egyre szimpatikusabb.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
citkar
addikt
válasz Gaben01 #131807 üzenetére
Az is jó vétel, kicsit zavaró, hogy sok helyen szimplán Redmi 4 néven fut, csak a részletes leírásban szereplő adatokból derül ki, melyik is az.
Viszont árulnak hazánkban is Redmi 4 Prime-t, kicsivel 70 ezer alatt, viszont szerintem ez is Prime , de érdemes rákérdezni, az ára érezhetően olcsóbb (főleg az ezüstnek).(#131810) Mirr Murr
Szerencsére alig bő 10 USD-ért ez áthidalható, a szürkének fekete az eleje, ha Gabennek ez lenne a nyerő.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz citkar #131809 üzenetére
Spemall, akkor lehet inkább magyar raktárról rendelnék inkább. Nem tudom igaz-e de valaki írta hogy van már itthon is szervize, így pedig bőven megéri megvenni. Persze itt nincs Redmi 4 Prime.
-
BullZeye
veterán
Utálom a Xiaomit
Hogy tudok keresni Xiaomi Redmi Note 4-hez tokot, ami az Eustockon fut?
Vagy van valaki okos, aki megmondja, hogy van e egyáltalán fizikailag külsőleg különbség Xiaomi Redmi Note 4-ek között?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
-
Upo
addikt
válasz BullZeye #131814 üzenetére
Elvileg a note4 snapdragonhoz a tok ugyanaz mint a 4X tok. A mediatek note 4 tok nem jó, a kamera-fingerprint arrébb van egy fél millivel, és a tetején az infra-mikrofon totál máshol van. A 4X az aminél az infra és a mikrofon közel van, ilyen: [link]
Az előlapi üvegen is máshol vannak a rések, elvileg oda is 4X üveg kell.
note 4 mediatek tok és üveg a note4 snapdragonon:
[link]
[link]Itt egy képes összehasonlítás:
[link][ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
janakbacsi
őstag
Az mi4c 808 as procija erősebb, vagy a redmi 4 pro 625 öse?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
MODERÁTOR
válasz janakbacsi #131817 üzenetére
A GSMArena tesztjei alapján a 808 egy picit (5-10%-kal) erősebb.
Xiaomi 13T
-
citkar
addikt
válasz janakbacsi #131817 üzenetére
Szerintem a 808 valamivel erősebb, de könnyen melegszik, valószínűleg a fogyasztása már a 625-ösé optimálisabb és nálam a 808-as SoC esetében a GPS is elég gyengén teljesít.
-
MODERÁTOR
-
Eladó445
tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi 4 Prime 3/32 telefonon szeretném a B20-at aktiválni.
1simkártyával haszánlom (telenor). rootolt és a bootloader is nyitva van.
ezt már próbáltam: videóó
speedtest(net) app
beltér: 5mb/sec (vidéken)
udvar: 0-1mb/sec (vidéken)
melyik lenne a legjobb beállítás a listában?, ha megoldható, hogy használható legyen vidéken is a gyorsabb mobilnet.
Köszönöm.https://bit.ly/2AJ3lz6
-
Ájvé
veterán
válasz Eladó445 #131822 üzenetére
Nem lehet aktiválni, ha hardveresen nem tudja az adott frekvenciát.
A videóban csak az információs menüt hívja elő, semmit nem lehet állítani benne, csak néhány statisztikát nézhetsz meg.
Hardveresen nem alkalmas B20 vételére (nincs benne vevő modul), szóval hiába engedélyeznéd akár szoftveresen. -
Zaja2
senior tag
Helló!
IPS Capacitive touchscreen-en csak magát a digitizert milyen eljárással cserélhetik ki,anélkül,hogy összegányolnák az IPS-t?Konkrétan Huawei Y5 II!
Köszi!Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
válasz Adam.nagy #131829 üzenetére
Jogos!
Csak vettem egy komplettet,ami szakadt digitizer kábellel érkezett meg,ezért sehol nem érzékel.
Van itthon egy plusz digitizerem amit rátennék,de IPS-ről még nem szedtem le digitizert.
Ezért kérdezem.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
beg
veterán
válasz Zaja2 #131830 üzenetére
Hőlégfúvó, spéci ragasztó nélkül ne nagyon állj neki. Néhány sufnigsm mégis megteszi, de az eredmény olyan is.
Inkább rendeld egyben.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Adam.nagy
újonc
Hát ha nagyon meg akarod próbálni, akkor szedd ki a kijelzőt a mobilból.
ha nem tört el és még ad képet, akkor az üvegre ragassz kétoldalú ragasztót, azután ragaszd le az asztalra vagy valahova.
Majd jöhet a hajszárító és molibdén huzal (ha van), majd melegítés közben "vágd' le a kijelzőt az üvegről.
Sok sikert hozzá!
És az egészet vedd fel videóra -
Zaja2
senior tag
válasz Adam.nagy #131832 üzenetére
Közben utána néztem az elvnek. Ami folyadékkristályon alapul. Tehát ha Én a digitzert leszedem róla,akkor az egész elfolyik a p...ába!
Marad az új panel megvétele!
Köszi!Annyit még kérdeznék hogy a CUN-L21-hez képest mi a különbség a CUN-L03 CUN-L23 CUN-L23 -ban panelszempontból?
Méretek illetve minden más azonos?
Ezek a számok mit jelentenek?[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
svgyula
addikt
Szia! Ezt úgy csinálják, hogy ráteszik a kijelzőt egy melegítő lapra aminek beállítható a hőfoka és egy nagyon vékony acél szálat húznal el a két rész között. Utána oldószerrel ragasztó ledörzsöl, új ragasztó felken. összeprésel addig amíg mindenhol egyenletes, UV fénnyel rögzít! Elsőre nem mindenkinek sikerül. Mással neki se álj mert darabos lesz a végeredmény! Ilyenre gondoltam ez a mezítlábas verzió. A használható pedig ez.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz Zaja2 #131833 üzenetére
A számok a régiókódokat jelentik és azt, hogy 1 sim vagy 2 sim befogadására képes.Talán ennél a gyártónál nem kell attól tartani, hogy a sorozat közepén váltottak kijelző tipust mert akkor lesz a sötétség a csere után is
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Upo
addikt
válasz Zaja2 #131837 üzenetére
Ha OGS szerű a kijelző, azaz légrés nélkül össze van ragasztva a kijelző a digitizerrel, akkor valóban nehéz házilag cserélni, akkor tényleg a videó szerint le kell vágni az érintőt, és a polarizert is le kell fejteni a kijelzőről. Utána összeszereléskor vákuumozni kell a polarizert, azután pedig az egészre rákerül a digitizer akkor azt is.
Ha nem összeragasztott hanem légréses (régebbi vagy olcsóbb készülékek), akkor ki kell termelni a keretből a törött érintőt és beragasztani az újat, ott a kijelzőhöz nem kell nyúlni. Ilyent én is csináltam már saját telefonon, arra kell figyelni hogy ne kerüljön be az üveg alá látható porszem, kb. ennyi.
A vákuumos összerakásról meg van videó pl. ebben a cikkben: [link]
A videóban a fenti műveletet 4:44-től lehet látni, de amúgy érdemes az egészet végignézni, nekem nagyon érdekes volt!Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Ájvé
veterán
válasz Zaja2 #131837 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, csak szívtuk meg egy batárommal ez miatt. Előttem írták mi a lényeg, én csak azért írtam mert LCD nem folyik ki hacsak nem töröd össze. LCD és digitalizer két külön része és jobb esetben külön lehet választani a kettőt sérülés nélkül. Előttem reagáltak érdemben, esetleg keress meg egy szakit aki csinált már ilyet talán még típus szerint is tud tanácsot adni (ha ad persze ).
-
Upo
addikt
Eustock-os redmi note 4 snapdragonos tok ügy: most jött meg amit rendeltem note4 tokot (meg az üvegek is, ugyanattól az eladótól), amikor még nem tudtam hogy 4X-re való kellene. Nézem, hogy na ezt kell féláron felraknom az apróra, akkor látom anyílásokat a tetején, úgy néz ki ez már univerzális verzió és mind a 2 fajtára jó lesz. A pénteken érkezett gagyi 0.7$-os átlátszó szilikon tok is ilyen univerzális lukazású. Még az üvegre leszek kíváncsi, de ezen egyetlen széles nyílás fan felül, nem pedig két kicsi és középen a hosszabb a hangszórónak, lehet hogy még ez is jó lesz rá. A GLS futár 15-18 óra között jelezte a telefon kiszállítást, már tűkön ülök. Mindjárt felhívom, hátha elé tudok menni valahova, a jelzett időben épp nem leszek az adott helyen.
Tok: [link]
Üveg (2 db-os csomag): [link] Nem olyan mint a képen, a teteje zárt, és széles ovális nyílás van rajta, olyasmi mint ezen a képen: [link]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Zaja2
senior tag
LCD-s telokon cseréltem már párat. azokkal nem volt gond. a sarkait lefeszgeted,és lejön szinte egybe ha nem pókhálós.
Viszont ennél a telónál csak gányolást tudok csinálni az én felszereltségemmel. Inkább marad az egybe LCD.
Csak nehogy megint szakadt kábelesen érkezzen meg.Kösz a válaszokat! Pacsi!
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Upo
addikt
válasz BullZeye #131844 üzenetére
Erre gondolsz vagy a nougat alapú miui developer romra?
Sajnos a telefon mi fiókhoz kötése után (fejlesztői beállítások - mi unlock állapot - fiók és eszköz hozzáadása) legalább 6 órát kell várni hogy engedje a szoftver az unlockot (legalábbis ezt írta ki). Úgyhogy csak holnap tudom megtenni, addig nincs romolás.
Amúgy van már RN4 B20 topik is, látom még nem írta be senki: [link][ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
Tud valaki olyan webshopot mondani, akik szállítanak Kínába? Kéne egy redmi 4a, haverom elhozná, de global verziósat nem szállít minideal Kínába hongkongból. Ezt én nem értem.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Upo
addikt
válasz janakbacsi #131846 üzenetére
Szerintem nem nagyon fogsz találni, a B20-asok azok HongKongi változatok. Kínosan ügyelnek rá hogy ne keveredjen a két piac.
-
viktorhu
veterán
válasz janakbacsi #131846 üzenetére
Ott a taobao a menő
-
instantwater
addikt
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni a következő "áldozat" kiválasztásában.
5-5.5 col, FHD
B20
Minimum Android 6.0
3GB RAM
IPS + Gorilla GlassKamera valami vállalható, de nem létfontosságú.
Lehet benne NFC, de nem létszükséglet.
Snapdragon nem létszükséglet.
Fontos lenne gyorstöltő QuickCharge, vagy DASH, vagy hasonló, de nem létszükséglet.
Amoled nem érdekel, köszönöm. OP3T ben lévő amoled húzza a szemem, korábban IPS es telóknál nem volt ilyen gond, és számítógépnél sincs, így csak a telefon lehet.
OP3T előtt Elephone P8000em volt, jó volt, de kicsit nehéz volt, és az OGS elkezdett szétválni a digitizertől.
Néztem a Mi5öt, bevállalnám fehérben, de az akku kicsit harmatosnak tűnik, és nincs B20, viszont van NFC, a Gorilla Glassról pedig van ahol írnak, máshol nem is említik.
Néztem Note 4 et, viszont ott sem említik, hogy Gorilla lenne, ugyanakkor a 2.5Ds kijelzőre nem lehet normálisan tempered glasst rakni, mert a peremnél elreped az első leejtéskor. Ugyanez a problémám az OP3T vel is, viszont ez Gorilla, és nagyon jól bírja üvegfólia nélkül.
Nagyon alja, Dogee, Homtom és társai nem érdekel, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest