- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
aytukabozs
addikt
válasz hackeeeee #131584 üzenetére
"Ez a "menügomb hiány" engem is irritál egy kicsit, de majd megszokom.
Plusz ezt a rendszer a lenovo-nál sem tudtam megszokni, így kicsit fura ez, hogy mindent pakol ki, nincs külön app drawer."Ezt azért nem olyan nehéz orvosolni, én sem szeretem, nincs is így a Redmi Pro-mon..
Keresel egy pofás launchert, oszt' megoldva.
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz aytukabozs #131603 üzenetére
Jó persze, mindent lehet.
Járt Nálam mutatóban cimbora múlt héten S8-cal, hát ott méz zavaróbb volt. Ez ahhoz képest sokkal jobb, csak fura. Főként az S7E mellett.
Véleményem szubjektív...
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Ma érkezett meg a Honor 6X-em, már most nagyon tetszik, pedig még csak most bontottam ki. Kíváncsi vagyok a véleményetekre a következő dologban: 32 GB a belső tárhelye, ami abból kiindulva, hogy az előző Samsung J5-ösöm 8 GB belső memóriája mellett egy 16 GB-os SD (Class10-es) is dolgozott, bőséges. Szerintetek van értelme ennek ellenére beledobni ezt az SD kártyát a telóba? Ha ezen lennének programok, gyorsabb lenne itt a lemezművelet? Pl. fényképezéskor gyorsabban mentené le a teló erre a képet, mint a saját belső memóriájába? Egyelőre másik SIM-et nem teszek bele, szóval hely lenne az SD-nek. Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
MODERÁTOR
-
Anubis_9
őstag
válasz Viktor0610 #131606 üzenetére
OK! Köszi! Akkor egyelőre nem teszem bele!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
RVR400
veterán
Mára is hoztam érdekességet:
És egy majdnem ezzel kapcsolatos hír, amit többen is kihagytunk a topicból. bár nem mindenki.
-
aytukabozs
addikt
válasz RVR400 #131608 üzenetére
Gizchinán megvoltak, de itt valóban valahogy tényleg kimaradtak.
A Blade tetszetős, valahogy olyan ügyesen legóztak az xperiák, a hua P vonal, meg a ZUK designelemeivel hogy mégis egyedi lett
Sajnos az üveg hátlap, és a nem túl korszerű screen to body ratio miatt mégsem kap plecsnit (tőlem )
Az alpha-hoz kis + hogy ugyan még nem sokat tudni róla, de a gyári oldalon kicsiben látszik az egész teló is, míg a cikk ugye csak sejtet azzal a képpel...
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz batai15 #131597 üzenetére
Szia! Ezt a dolgot "emui sok ramot is használ, és elég agresszívan kezeli is maradékot" honnan veszed? Az én telómban igaz 3GB RAM van de most pl 1Gb a használt 25 app futással de 2 GB fölé soha nem ment! A MIUI zabál lényegesen több RAM-ot! A fiam saomi telóján na ott szinte állandóan tele van vagy nagyon közel van a teli-hez! Van a családban P 8 lite, P9 lite, honor 7 lite, de mindegyik simán döccenés nélkül fut! Mind 2Gb RAM-al rendelkezik! Ja mindet én üzemeltem be és én frissítem!
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
viktorhu
veterán
válasz aytukabozs #131610 üzenetére
Melyik a gyári oldal?
Ha ez a videó a végleges designt mutatja, akkor annyira nem peremmentes azért:
https://www.youtube.com/watch?v=grAEgKJLYhI
-
aytukabozs
addikt
válasz viktorhu #131612 üzenetére
EZ a gyári oldal,
AZ a videó meg egy scifi vagy méginkább fanfiction sztem
szerk.: De most komolyan, MiMix Nano találgatástól kezdve s8+ -on át minden anyám kínját belegyúrt a csávó...szerk.2..: Fú de utálom az ilyen klikkvadász, dezinformer dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
sixpack89
tag
Sziasztok! olyan gondom van,hogy vettem egy huaweiy6ii telefont,és szerettem volna gépről usb kábelen keresztül zenéket,illetve képeket rápakolni.a képek másolása nem is gond,viszont a zenéket nem engedi átmásolni,kiirja hogy másolás,de nem történik semmi,majd elkezd a képernyő picit lefagyni,és megbolondul a gép. telepítette a gépre a HiSuite alkalmazást de ezzel nem tudom mivel képek videok alkalmazások és névjegy lehetőség van,nincs olyan,hogy zenék,mi lehet a megoldás?
-
aytukabozs
addikt
válasz sixpack89 #131615 üzenetére
Mikor összedugod milyen USB lehetőségeket ajánl fel?
Próbáld másik esetleg kábellel, másik USB porton, stb..
Végső esetben wifi fájlátvitel kábel helyett...Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
svgyula
addikt
válasz sixpack89 #131615 üzenetére
Szia! Mi van a gépen? win...? Ha win10 home akkor nem fog menni! A telón mi van droid 6? Kapcsold be az USB hibakeresést a fejlesztői menüben! Ha nem találsz ilyet akkor a telefonról című menüben 10x tapizz a buidszámra és előjön a fejleszői menü. Én inkább az sd-re pakolom a zenéket és csináltam neki egy saját könyvtárat. Így egyszerűbb bármikor újra tudom tenni ha megunom.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Kérdés: ZTE Axon 7 (4/64, EU-s, dual sim, B20 van, magyar shopból garival) vagy Honor 8 (4/32, dual sim, B20, magyar garival)
Az áruk kb ugyanannyi. Ti melyiket választanátok? Pro és kontra.OnePlus 12
-
Zeki
nagyúr
válasz sharkypeti #131619 üzenetére
Nem tudom melyik meddig frissíti a szoftvereit. Az sem utolsó.
A ZTE az anno nagyon beharangozott Blade S6-osnál gyorsan beszüntette a frissítést, ráadásul durván nyomta a szériahibát is, a GPS-ben.
Én a büdös életben többet nem veszek ZTE-t. -
Zeki
nagyúr
válasz sharkypeti #131621 üzenetére
Lehet a csucsmobilt jobban tamogatjak.
-
svgyula
addikt
válasz Laza... #131618 üzenetére
Szia! Régen jártál erre. Ha jól emlékszem neked is volt honor 6. Akkor te is tudod amit én. Az enyémre decemberben jött az utolsó frissítés. Augusztusban lesz 3 éves, még bontatlan.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Na berendeltem a meizu m5-öt.
-
iMaverick
addikt
válasz Anubis_9 #131605 üzenetére
Ugyan gyorsabbnak nem gyorsabb az SD, mint a beépített, de mint írod is: Egyelőre másik SIM-et nem teszek bele, szóval hely lenne az SD-nek.
Namost azt nem tudom, hogy zenéket, vagy filmeket mennyire szoktál a telefonra pakolni, de ha úgyis ott áll üresen a "lyuk", akkor nem látom okát, miért ne mehetne bele az SD? Ártani nem árt, a telefon sem fogja jobban szívni az akkut... Vagy van valami más dedikált célja az SD-nek?
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés,
be van állítva egy gmail fiók a telón, plusz ugye benne van a sim. Simről importáltam a névjegyeket belső tárhelyre, plusz gmail fiókban is megvannak ugyan ezek a számok. Plusz egy pár fent van exchange-ben is.
Be van állítva a névjegyzék->csoportok menüben, hogy csak a telefonon tárolt névjegyek legyenek láthatóak, ehhez képest ha hívnak, akkor bejövő híváskor lényegében minden nevet kiír a számhoz, ahogy létezik valamelyik névjegyben.
Viszont híváslistában csak a beállított lista (helyi) névjegyéhez tartozó nevet látom.
Ezzel lehet kezdeni valamit?
Véleményem szubjektív...
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #131610 üzenetére
Na mindenki előbb jün ki a MiMix Nano-val mint a sáomi
lol ezek tényleg kimentek egy dummyval egy kiállításra?
-
RVR400
veterán
válasz aytukabozs #131629 üzenetére
Csak lefagyott, azért nem ment rajta az óra.
-
MODERÁTOR
Nem tudom megállapítani, milyen típus lehetett ez.
Szerintetek?
Xiaomi 13T
-
Zeki
nagyúr
válasz Viktor0610 #131631 üzenetére
Passz. Te tudod?
-
svgyula
addikt
válasz aytukabozs #131629 üzenetére
Ezek nagyon ügyes emberek! Kimentek két eltérően szitázott telefonnal így a várható eladást máris 50%-al megnövelték! Nincs kizárva, hogy ugyanaz a két ferde szem a tulajdonosa mindkét cégnek...... Na meg számításba vették azt is, hogy sok ember nem úgy néz a telefonokra mint itt a fórumon Azoknak elég a sok szám meg a giga-miga RAM-ROM és a gigapikszel hátulról meg kétszer!! JA és netán még pénze is van rá mer occó
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Olcsón szeretnék venni egy viszonylag strapa telefont.
Nincs nagyon fontos tényező, az üzemidőn kívül, de az sem baj, ha nem óriási. Vettem az édesapámnak egy AGM M1-et, de túl kicsi a kijelzője, így most elgondolkodtunk valami androidos megoldáson.Amiket találtam elsőre:
AGM A8
BV5000
BV6000s
Ulefone ArmorEzek közül a BV5000 azért tetszik, mert ez annyira nem egzotikus modell, másrészt pedig ez a legolcsóbb és egyik legkönnyebben beszerezhető.
Van ami miatt ez nem ajánlott?Van nála jobb ár-érték arányú hasonló árú készülék, amivel érdemes foglalkozni?
-
Primary92
senior tag
válasz GIJoe #131637 üzenetére
Inkább a vízállóság a szempont, nem dobálnánk, de azért ez rosszul hangzik. Akkor ezt kihúzom.
AGM A8
BV6000s
HomTom HT20
HomTom HT20 Pro
Ulefone ArmorHomTomokról tud valaki valamit? Ennyit találtam: ph
Alapvetően EU-ból szeretném rendelni. Most rendeltem 2 telefont EU-n kívülről, de most nincs idegrendszerem a postához.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz GIJoe #131637 üzenetére
Ennél csak az a jobb, ami pár éve volt itt is linkelve a youtube-ról, hogy az ütésálló telefont mutogatta a talán orosz csóka, kijelzővel lefele letette az asztalra, valamit még dumált, és mikor felvette, már el volt repedve a kijelző.
Ő maga is igen ledöbbent eme nagyszerű kínai ütésállóságon. -
svgyula
addikt
Szia! Az ismerősöm 'prestigio" márkájú telója töltés közben repedt el. Igaz még így is műxik mert már nincs útban az üveg a hőtágulásnak. A csere kb a telefon értékének a duplájába kerülne mert mem találtunk hozzá kijelzőt kínából csak a szerviből az meg 15eft+szerelés Így marad ilyen állapotban amíg megy.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
A legendás Doogee DG150
Nem csak ütésálló nem volt, UPO kollega csap alá tette 1 másodpercre, és annyitól be is ázott kb alaplapig.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz aytukabozs #131644 üzenetére
ékes példa arra hogy mennyire kerülendő ez a márka.
Nekem is csak rossz tapasztalatom van vele. -
salaud
aktív tag
válasz batai15 #131645 üzenetére
Nekem meg 3 van a családban, 2 már két éves, és hiba mentesen működnek, ami a specifikációjuk annak megfelelnek. Mindenből van hibás, van gyenge, válogatni kell.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Zeki
nagyúr
válasz aytukabozs #131644 üzenetére
Hehehe... banyek komolyan öröm volt újra nézni!
A kínai tervezés és minőségellenőrzés csúcsa közelében járt ez is.A nagyobb baj, hogy még mindig gyártanak ilyen dolgokat, nem csak telefonban, ellenben sokkal nevesebb gyártók. Azaz inkább csak vitrinben nézegesd, de ne érj hozzá!
-
batai15
félisten
válasz aytukabozs #131649 üzenetére
én a y200 valencia óta közelükbe nem mentem, de nem is fogok még egy darabig.
pedig kinézetbe van egy két tetsző telefonjuk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest