- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz tibcsi0407 #131750 üzenetére
ment PÜ.
-
bally4
tag
Spemall-on megtalálod a Hungary stockot. Nekem az a bajom vele, hogy vagy 30 $-ral drágább és ugyanúgy május közepére ígéri a szállítást, szóval érdemes elolvasni.
Mondjuk ha kupon lesz, akkor érdekesebb lesz, meg ha faragnak a szállítási időn. Megértettem, én sem beszélek itt erről tovább.[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz bally4 #131752 üzenetére
Min faragjanak?
" it will take 1-2 working days to delivery"
Hogy egy klasszikussal éljek: "...érdemes elolvasni."Szóval Május közepére töltik fel a raktárat, és onnan 1-2 nap.
Nem hinném hogy ezen kéne -sőt lehetne- faragni...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
RoBos
senior tag
Hello,
csak annyit szeretnék kérdezni, h ebből a Note 4X-ből hány féle verzió van? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bally4
tag
válasz aytukabozs #131753 üzenetére
Szia!
Igazad van, amennyiben május közepére feltöltik a raktárat, majd nem hagyják leürülni.
Én az utóbbi hetekben, lassan hónapokban xiaomi eustock körben nézelődök, ezidáig telefon nélkül. Mindenki ismeri a sztorit, március végén lesz, húsvétkor, jövő héten, április 21-én, 28-án, április végén. Nem bántom őket, biztos nem az ő hibájuk, de azt értsd meg, ha ilyet látok, hogy "május közepén feltöltjük a raktárat, utána minden tuti frankó lesz", akkor kicsit szkeptikus vagyok. Ezzel az erővel megrendelem 2 hetes szállítással Kínából valamivel olcsóbban. Szóval igen, elolvastam, csak kétkedem, viszont neked legyen igazad és valóban, ha egy-két nap lesz a szállítás, abból nem kell faragni! -
sharp4
őstag
válasz bally4 #131755 üzenetére
Teljesen igazad van. Spemall-al én is szkeptikus vagyok. Nekem 1,5 héten keresztül nem tudták feladni a telefont. Amikor megkaptam, akkor sem azt kaptam, amit kértem. Eddig rendeléseim 100%-ban elrontották. Ezek után ez az érték nem fog változni, mert nem rendelek tőlük!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
MODERÁTOR
válasz sharp4 #131756 üzenetére
Én pedig háromból háromszor azt kaptam, amit kértem, mindhárom esetben gyorsan.
A két év garancia már csak hab a tortán, amit már Magyarországon is érvényesítő jótállással fejeltek meg, így részemről ők az abszolút ajánlható webshop.Csak hogy legyen egy pozitív példa is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
tibcsi0407
félisten
válasz Viktor0610 #131757 üzenetére
Én meg már vagy tízszer, a kuponos vásárlók pedig 99%-ban, a maradék 1%-nak is megoldottuk mindig, ha volt probléma.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Rawulf
őstag
válasz RoBos #131754 üzenetére
Hacsak nem készítenek B20-ast a Mediatek-es verzióból, akkor 4 vagy 5 féle konfigurációban van. Ebből 3 jelent meg eddig: 4GB memóriával és 64GB tárhellyel szerelt MTK procis B20 nélkül, illetve 3GB ramos és 32GB tárhellyel szerelt B20 és B20 nélküli verzió.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Zeki
nagyúr
Mindegy urak, szemvakítós eyecandy Samsung lesz. Tinilánynak ez számít.
-
sharp4
őstag
válasz Viktor0610 #131757 üzenetére
Akkor szerencséd volt legalább nem szívtam meg
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
b0bcat
addikt
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy nem tud számokat menteni a SIM kártyára? Nálam ez a helyzet most, pedig relatíve új a kártya és tök üres. Valaki adjon valami ötletet, hogy mi lehet a gond!
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Ájvé
veterán
válasz Dhampir #131766 üzenetére
Van benne iránytű (compass) és wifi fejlettebb (dual band, 5Ghz). Összehasonlítás. Meg Note 4X talán csak Snapdragon procival jön, de ebben se vagyok biztos.
-
Rawulf
őstag
Redmi Note 4X aktuális típusok
Snapdragon 625, 3GB RAM, 32GB ROM, nincs B20 (kínai belpiacos)
Snapdragon 625, 3GB RAM, 32GB ROM, van B20 (hongkongi)
MTK X20, 4GB RAM, 64GB ROM, nincs B20 (kínai belpiacos)
Snapdragon 625, 4GB RAM, 64GB ROM, van B20 (hongkongi, még nem jelent meg)"Please state the nature of the medical emergency!"
-
MODERÁTOR
-
Rawulf
őstag
válasz Viktor0610 #131769 üzenetére
Sima Note 4-eseket nem nagyon nézegettem.
Én igazából a Note4 és Note4X típusokat követtem az utóbbi hetekben, de megjelent a Redmi 4A és Redmi 4X is B20-szal. Utóbbi eléggé hiánycikk.Elméletileg már csak kínai belpiacos sima Redmi 4 telefonokat forgalmaz a Xiaomi, B20 nélkül, 2GB ram + 16GB tárhely Snapdragon 430 procis, illetve 3GB RAM + 32GB tárhely Snapdragon 625 cpu típusokkal.
Ha a Redmi Note 4 típusokra gondolsz, akkor hivatalosan ezek vannak:
MTK X20, 3GB RAM, 32GB ROM, nincs B20 (kínai belpiacos)
MTK X20, 3GB RAM, 64GB ROM, nincs B20 (hongkongi és kínai belpiacos is)
MTK X20, 4GB RAM, 64GB ROM, nincs B20 (kínai belpiacos)
Snapdragon 625, 2GB RAM, 32GB ROM, nincs B20 (indiai)
Snapdragon 625, 3GB RAM, 32GB ROM, nincs B20 (indiai)
Snapdragon 625, 3GB RAM, 32GB ROM, van B20 (indonéz)
Snapdragon 625, 4GB RAM, 64GB ROM, nincs B20 (indiai)"Please state the nature of the medical emergency!"
-
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
válasz Rawulf #131768 üzenetére
Ez eddig is így volt, vagyis alapvetően kínai piacra volt a gyártás, talán csak a Redmi 3S után jelentek meg a B20-as verziók (Taiwani), amik a B20-on kívül más eltérést nem mutatnak az eredetihez képest (Redmi 3S-ből is volt B20-as, de még a ROM is ugyan az volt rajta, mint a nem B20-as verziókon, szóval a készülék ugyan az volt, még mondjuk Redmi Note 3 esetén külön nevet kapott SE vagyis Special Edition névvel és MIUI ROM is külön van rá, de a Redmi Note 3 custom romok például ugyan úgy jók rá).
Az egyes kiszerelések szintén jelen voltak, csak korábban kaptak Prime nevet és ha jól látom most kis keresgélés után 4/64-es verzió az MTK-s (eddig nem találkoztam az MTK-s kiszereléssel, bár nem is bújom naponta a netet az egyes Xiaomi készülékek titkai után), vagyis ez a Prime akar lenni. Szóval a "sima" 3/32-es a Snapdragonos, még 4/64-es "Prime" vagy "Pro" az MTK-s, csak most nem kapott külön nevet.
Persze nézőpont kérdése az egész, de igazából alapvetően a Note 4 és NoteX között annyi a különbség amit írtam (mert egyébként sime Note 4-ből is van B20-as, meg MTK-s verzió).(#131770) Rawulf:
Sima Redmi Note 4-ből van 2/16-os is, csak hogy ne legyen olyan egyszerű[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
válasz Dhampir #131776 üzenetére
Szerintem először állíts fel egy prioritás listát, hogy mik az igényeid, mielőtt telefonokat nézegetsz. Még így is, hogy több telefon márka megszűnt az elmúlt két évben, rengeteg a variációs lehetőség. Csak győzd átnézni mindet.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
aytukabozs
addikt
Elvesztettem a fonalat minek a boncolgatása folyik, de minkettőből van 4/64 MTK és snapi is.
(ill a 4X az majd kedden debütál kint)(#131778) Rawulf
Hát a ZUK motoba olvadására azért kíváncsi leszek mit fog hozni (már amennyiben igaz).
A supportra egész pontosan hogy milyen hatással lesz. (Azt terveztem hogy mikor megszelidül az edge ára veszek egyet).[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Dhampir
félisten
válasz Rawulf #131778 üzenetére
Tudom nagyjából, hogy mire van szükségem, és hát azért van ez a fórum is, hogy segítsünk egymásnak a tájékozódásban.
A Xiaomit is hellyel-közzel évek óta figyelgetem, de nyilván nem minden típussal, friss chipsettel vagyok tisztában.
Nekem egyes szenzorok fontosak, és a mobilos szinten elfogadható kameraminőség, ami középkategóriában legjobb áron kihozható.
Valamennyire eligazodok a mai telefonok között is, de a fejem nem káptalan, és vannak nálam sokkal tájékozottabb fórumtársak is, ezért néha rákérdezek egyszerű dolgokra is.
Egyébként a dolgomat végtelenül leegyszerűsíti az, hogy kizárólag hazailag supportált telóval vagyok hajlandó közelebbről megismerkedni. Régebben volt két kínai direkt rendelésem is, de kösz, soha többet, számomra a viszonylagos "nyugalom", az itthoni ügyintézés fontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz aytukabozs #131779 üzenetére
Igen, igaz, én se tudom követni és szerintem senki más se. Azonos néven minden megkülönböztetés nélkül jönnek a különböző SoC-al és RAM/ROM-al szerelt készülékek. Az egész ott kezdődött, hogy megkérdezték mi a különbség Note 4 és Note 4X között, én pedig azt írtam, hogy Note 4X-ben van iránytű (compass) és 5Ghz-es dual band Wifi is (sima Note 4-ben ez sincs talán).
-
Rawulf
őstag
válasz Dhampir #131780 üzenetére
Nézd. Nagyon eltérőek sokszor a vélemények. Én pl. saját magammal is vitatkozni szoktam.
Akinek fontos a kamera minőség, az a legtöbbször Iphone-t vagy Samsung-ot vesz például.
Azért a support sok mindent takarhat. Mit értesz rajta? Fejtsd ki jobban, mert ez is jelenthet mást és mást..."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Dhampir
félisten
válasz Rawulf #131782 üzenetére
Akinek fontos a kamera minőség, az a legtöbbször Iphone-t vagy Samsung-ot vesz például.
Ennek örülök, akkor szaladni kell megvenni, viszont leírtam abban a hozzászólásban, amire válaszoltál is, és most felidézem aláhúzással kiemelten a fontos részt:
a mobilos szinten elfogadható kameraminőség, ami középkategóriában legjobb áron kihozható
Elnézést kérek, ha érthetetlenül fogalmaztam, és ebből nem volt kivehető a lényeg.
Azért a support sok mindent takarhat. Mit értesz rajta? Fejtsd ki jobban, mert ez is jelenthet mást és mást...
Ma már elérhető hazai garanciáztatás is, lásd példa gyanánt az Eustock--->WayteQ, a Spemall--->Sultan mobilszerviz (), a Huawei--->TMX Mobile Kft. garanciára vonatkozó magyarországi megoldását.
Röviden ennyit tudok ezzel kapcsolatban írni, de nem kívánok a nagyokkal vitázni, Kis nagy emberként csak meghajtom főmet a megfellebbezhetetlen ítéletek előtt.
[ Szerkesztve ]
-
morzsa
aktív tag
Sziasztok!
Sok-sok olvasgatás után egyre jobban hajlok a 360 Q5 plus telefon felé (sd820, "6,6/128 ...). Mi4C-ről váltanék méretben felfelé.
Szívesen olvasnám a véleményeteket, az esetleges alternatívákat.
Fontosabb szempontok: legalább ilyen fényképezési tudás, nagyobb képernyő, némileg erősebb poci, jobb akkuidő)Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
https://linktr.ee/wbteam21
-
Dhampir
félisten
-
Arween
senior tag
Mit javasoltok a jelenlegi V10 helyett keresnék hasonló képességekkel bíró telefont,magyar nyelvel B20-legyen illetve max 5,7" ?
-
burny
aktív tag
Van valakinek infója eustock-on árult szürke szinü redmi 4a pro-ról?
Április vége volt kiirva mint a note 4-nél, de azt már leht kapni. -
MODERÁTOR
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Nagyjából már 2 éve egy Doogee X5 Pro-t használok, de lassan lecserélném.
Nincsenek extra igényeim, nem játszok a telefonnal egyáltalán, inkább net, e-mailek, fb, telefonálás a felhasználás.
Jó lenne, ha nem túl intenzív használattal kibírna egy töltéssel 2 napot, ne legyen tepsi méretű, max 5,2", 3/32 vagy 64, 1 micro+1 nano sim (jelenleg 2 micro van, ebből az egyik saját kártya a másik céges, utóbbi cseréje nanora macerás, de végső esetben meg tudom vágatni), b20 nem lét kérdés, nem akarok Kínából rendelni, itthoni beszerzés jöhet csak szóba, custom rom-mal nem fogok bíbelődni, out-of-box megoldást szeretnék.
A Xiaomi Redmi 4X szimpatikus, hasonló méretű-tudású telót tudtok még ajánlani vagy ne nézelődjek tovább?
Előre is köszönöm a javaslatokat.Szerk: Ebben az írásban 5" szerepel szerepel, de mindenhol 5,5" van. A héten volt a kezemben egy Redmi Note 3, ami szintén 5,5" nekem az már nagy, nem igazán farmer zseb barát.
[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
SamiCsillag
senior tag
Valaki megtudná mondani, hogy mit jelent a "kompakt telefon" kifejezés? Mitől kompakt egy telefon?
-
janakbacsi
őstag
válasz SamiCsillag #131795 üzenetére
Attól, hogy a befoglaló mérete kicsi. Szerintem.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Arween
senior tag
válasz ToniSoprano #131790 üzenetére
Árban V20 férne bele a keretbe, de abban nincs magyar nyelv.A többi nekem túl drága
-
Ájvé
veterán
válasz SamiCsillag #131795 üzenetére
Kissebb méretű, akár egy kézzel is használható mobilra szokták mondani. Ma már lassan 5" is kompakt, de ez alatti egészen biztosan.
-
Gaben01
őstag
válasz citkar #131794 üzenetére
És tényleg, van Note 4X is, valamiért arra kerestem rá.
(131797) Rawulf:: akkor ha jól értem, azokhoz az igényekhez amit leírtam, a 4X lenne a legjobb választás
Szerk: És a Redmi 4 Prime?
[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest