Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
pigmeus
tag
válasz
tomlac14 #33881 üzenetére
Ok megnézem ezt a wifi szinkronizálást, mert ez sokkal jobb opció mint az állandó netezés. Mivel nem vagyok üzletember, így engem hidegen hagy a mail szinkronizálás és egyéb netezési lehetőségek... nem vagyok facebook függő
Köszi! Akkor gondolom most már az marad hátra, hogy jól válogassam meg a programokat a netkapcsolat miatt.
-
pigmeus
tag
Sziasztok!
Kaptam egy androidos telefont sony live-ot. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezekhez a telefonokhoz állandó netkapcsolat szükséges? Nekem nincs net előfizetésem és csak wifin keresztül használom a telefon ezen adta lehetőségeit, de van egy két program ami nagyon megtetszett és szeretném ezeket használni. Ilyen például egy fitness program. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen tapasztalatotok van ezekkel a programokkal kapcsolatban a net területén, illetve érdemes e net nélkül használni vagy állandó netkapcsolat szükséges a működtetéséhez?Előre is köszi!
Üdv.:
Pigmeus
Aktív témák
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest