- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
bluobluo75 #41804 üzenetére
Én még a Blade-n toltam (600 MHz) az LG Camera-val, le nem fagyott tőle, és CM kernellel ment a 480p-s videófelvétel is, az akkor baromi nagy szám volt. Ezért gondoltam hátha Skate-re is jó, de ez már tényleg a Skate topic-ba való, nem ide.
(#41805) scope2007
Először is fájlkezelőnek természetesen ES Explorer, rengeteg beépített funkcióval, akár fél tucat más programot is kiválthatsz vele. Én zenelejátszó, meg képnéző helyett is használom. Legalább azok se foglalják a RAM-ot.
Utána böngészőnek Opera Mobile, vagy Mini.
Office-nek pedig Office Suite Pro 6, minden kiterjesztést kezel, plusz a Dropbox-ot is (on the go...).
Ha átfutna az agyadon a torrentezés, akkor tTorrent a legjobb kliens.
Videólejátszáshoz meg MoboPlayer, és akkor szerintem a főbb funkciók le is vannak fedve.
Esetleg még egy kis időjárás előrejelzéshez Palmary Weather, nem fogyaszt sokat, és nálam pontos.
Plusz igény szerint felrakhatod még a Google programjait, mint a Maps/Navigáció, Gmail, Youtube, Translater.(#41811) Cyberpunk
Szerintem az Elixir2 tud ilyesmit, van saját topic-ja is itt, és a fejlesztő nagyon segítőkész.
Aktív témák
- TV antenna és jelerősítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged