Hirdetés
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Szerényen UP-olnám a kérdést:
Nekem két kérdésem lenne (Galaxy 3 telefonnal rendelkezem)
- elérhetőek-e valahol a hivatalos gyári firmware-k úgy általában, vagy még inkább erre a telefonra?
- ha igen, akkor a Samsung Kies programja megbízható-e ennek cseréjére? (Van benne opció rá, de nem ír ki új firmware-t, miközben egyébként létezik, egyeztettünk a telefon topicjában)Más:
Én úgy veszem észre, hogy valamiért az Opera mini nem olyan takarékos nálam, mint amennyire dicsérik. A rendes beépített böngetőhöz képest a megtakarítás kb 30-40%, de úgy, hogy az Operában külön le van véve minimumra a képek minősége, ezt nem érzem annyira drasztikusnak, mint amennyire ajánlják. Én felejtettem el beállítani valamit, vagy szokjak hozzá a gondolathoz? A tipikus látogatott opera oldalak a PH fórum, és 1-2 blog.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő