- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Hidd el, hogy előfordul. Tudom, hogy hülyén hangzik, de priviben egy csomóan kerestek meg azzal, hogy olvastak ilyen-olyan cikkeket, amikben fel van sorolva egy csomó app, ami mind "must have", és ha most azt nem töltik le, akkor nem is lesz jó a telefon? Vagy az appok csak akkor működnek jól, ha együtt vannak?
Nem fogok neveket írni, de 10 embernél több keresett meg ilyen típusú kérdéssel. Aki nagyon kezdő, és egyáltalán nem ért a témához, képes szó szerint venni akármit, ami segíthet neki - talán mert nem akar kérdezni, mivel az ciki, vagy nem is tudom miért.
Mellesleg a kedves kolléga lekoppintotta az én hsz-emet: én is linkeltem egy hasonló cikket, és az általa ajánlott progi másik, egyszerűbb verzióját ajánlottam. Mivel jóindulatú vagyok, biztosan nem vette észre, hogy én mit válaszoltam a kérdezőnek, utána pedig az sem tűnt fel, hogy neki írtam egy hsz-t. Nem úgy ismerem a kollégát, mint aki direkt nem vette észre a dolgot, inkább gondolom csak sikerült átsiklani felette. Vannak olyan egyének is, akikről pontosan tudom, hogy direkt nem veszik figyelembe, amit írok, de azokkal nem is szoktam foglalkozni, nincs miért. Ellenben CoolBoy323 szerintem jó arc.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest